Bloggerii este și ei spameri

Știți cum e aia să fii blogger la rromânica? Totul e bun și albastru, luăm atitudine și țipăm, până când avem noi nevoie de ceva. Atunci se schimbă coarda, trecem la pilonul 2 și putem fi orice. Chiar și spameri mizeri, cu disclaimere jenante, desființate demult, dar care sunt bune, dacă avem noi nevoie.V-ați prins, da? Dacă comentezi la valerica bosioc pe blog, are dreptul unilateral de a-ti trimite spam despre realizarile sale culturistice. Ba chiar cica o face legal.

Să te informez eu, valerică care e de fapt legea?

Legea e asta. Adică legea 121/2006, care modifica legea 365/2002 privind comertul electronic (prin email), art. 6 – comunicari comerciale – se considera SPAM trimiterea de oferte nesolicitate. Deci ce faci tu e spam. Jegos.

Să mai vorbesc de faptul că, trimițând spam pe adresele de email ale celor ce au comentat CEL PUTIN O DATA la tine, este o mizerie si o încălcare flagrantă a minimei decențe?
Neah, nu mai vorbesc.

29 comentarii

 1. #1

  Ei hai, blogerii sunt imaculati asta o stie toata lumea… ia arunca un ochi aici sa vezi minune :))

  http://costintanasescu.ro/Blog/

  cred ca in ultimele 10 articole are 5 de ale tale…

  0

  • #2

   WTF?!

   Arhi, ia problema în mână pe modelul ăluia cu calomnia din articolul recent şi dă-i un mesaj de salutări calde şi de bine. :))

   Şi o ladă de Terapia lui Vlad, pentru semnalarea problemei. Zi să fie primită. :D

   0

  • #3

   Ce copy/paste o tras…

   0

  • #4

   Ahaha, imi place ca are si meniu cu „de ce scriu” =))

   0

  • #5

   Macar de scria ceva sa-l reprezinte si nu acele clisee gasite culmea si la „de ce scriu” si la „despre mine”..

   0

  • #6

   Macar de ar fi singurul ala, dar e plin internetul de ei: http://opencube.ro/plagiatorul-lunii-alexandru-marinica-din-maramures/

   0

  • #7

   DOAR 5 SUNT ALE LUI aRHI PENTRU CA RESTUL SUNT LUATE DE LA ZOSO SI VISURAT

   0

  • #8

   ¨Furtul jegos și infect de la A-listeri este tot o modalitate de a face blogging?¨

   Comentariu trimis la toate articolele copiate de pe blogul lui Cetin.

   0

  • #9

   da-l in ma-sa:))

   0

  • #10

   Nu ati observat esentialul: a dezactivat click dreapta, sa nu-i furi articolele.

   0

  • #11

   Aaaaaaaaaaa, lui coaie crete asta, i-am lasat niste minunate comentarii in care l-am spalat artistic intr-o mare de zoaie si comentarii pe care evident nu mi le-a aprobat. I-am explicat pe intelesul lui ca e un bou retardat daca sta sa copieze ce produc neuronii altora. Ba dar chiar cuvant cu cuvant.

   0

  • #12

   Dar ati vazut ca si-a pus watermark si pe pozele furate?

   0

 2. #13

  Si-a recuperat Alexa banii de la milogul asta ? Tot mai traieste prin blogosfera?
  Oh shit, acum o sa-i dea Arhi adresa mea de mail si ma bate la abdomene.
  Din pacate Bosioc va ramane doar un milog, atat .

  0

 3. #14

  …ce scarbe de oameni pot fi unii

  0

 4. #15

  si unii se intreaba de ce nu au vizitatori pe asa zisele bloguri pe care le detin :)

  0

 5. #16

  Inca se mai foloseste interfata ceche de Yahoo Mail ? :)

  0

 6. #17

  Ioi ce-ti da daca te prinde!

  0

 7. #18

  De aici rezulta ca e mai bine sa comentezi cu adrese de e-mail fictive pe site-uri obscure!

  0

 8. #19

  Da ce blog frumos are. E facut prin ’90, dupa revolutie?

  0

  • #20

   OMG! Tocmai am vazut ca are o sectiune intitulata MY PUSSYS (sic)

   0

 9. #21

  Calomnie!

  0

 10. #22

  Asta e in Romania , toata lumea vrea sa fie cunoscuta.Nu ti-a muncii cineva , nu ti-ar sta la treaba , vrea doar sa fie „vedeta”;))

  0

  • #23

   …nu ti-ar invata gramatica vreunul… toti vedete :)

   0

 11. #24

  Să-i spună cineva deşteptului de Bosioc că una din legile pe care le-a trecut în „Disclaimer”, în speţă CANSPAM Act/2003, e o lege adoptată de Congresul SUA, promulgată de preşedintele SUA şi valabilă (dooooh!) în SUA.

  Bosioc, poate nu ţi-ai dat seama dar noi suntem în ROMÂNIA. QED.

  0

 12. #25
 13. #27

  Si acum imi aduc aminte cand domnul in cauza manca rahat la adresa unui proiect de-al meu inscris acum ceva ani la roblogfest. I-am cerut explicatii si l-am intrebat de ce la el se putea si la noi nu. Ca sa fie clar el se luase de cateva articole de pe blog ce nu aveau legatura cu categoria la care a fost inscris site-ul, articole ce reprezentau 5% din totalul articolelor postate pe site(95% erau doar despre categoria la care a fost inscris), pe cand el isi inscrisese blogul general la categoria sport, blog care avea 20% de articole despre sport si restul despre alte prostii. Imi plac oamenii ca el, de obicei stau deoparte, dar mi-am adus aminte ca el nu a avut nici macar bunul simt sa-mi raspunda la intrebari, adresandu-se direct organizatorului.

  0

  • #28

   Lasa, ca si tu esti la fel de prostalau ca subsemnatul din acest articol. Ar trebui sa fiti prieteni, v-ar sta bine impreuna.
   Stai linistit, tu nu esti copiator, doar mananci cacat aiurea cand nu trebuie.

   O zi frumoasa sa ai!

   0

  • #29

   @zack – pardon, cand ne-am cunoscut noi doi?
   Daca te ascunzi sub un nick din asta obscur ai impresia ca o sa-mi dau seama cine esti? Zi mai nene ce te doare daca ai ceva cu mine. Sunt X-ulescu si m-ai deranjat cu Y lucru. ALtfel, ramai un dobitoc ca toti ceilalti anonimi ce-mi trimit mail-uri haioase din cand in cand.

   0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]