Blogul cel mai Praktiker

Vreau să văd câţiva bloggeri practici, care îşi spun părerea despre ce-ar face în jurul casei cu produsele din spoturile Praktiker de care v-am povestit săptămâna trecută. Hai, scrieţi, că se termină acuşi toamna şi se face prea frig pentru a mai face acte gospodăreşti până la primăvară.

Cine ştie, cu ocazia asta poate vă descoperiţi un nou talent şi faceţi un blog dedicat, cred că ar fi loc în blogosferă de aşa ceva, eu nu ştiu niciunul care să facă asta.

Ideea e să nu păţiţi nici voi nici cititorii voştri ca personajele din spot, de unde şi cerinţa concursului, de a veni cu câteva idei practice, pe care oricare din cititorii voştri să le poată aplică.

Au mai rămas puţine zile până la încheierea concursului Praktiker. Nu uitaţi că e foarte simplu să scrieţi un articol pe blogul vostru despre spoturile Praktiker şi să câştigaţi cumpărături de 2000, 1500 sau 1000 de lei, dând o alternativă praktikă la ceea ce se petrece în spoturi.

Clipurile se află la adresa aceasta.

Regulamentul oficial al concursului este aici.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. Eu as face foc de tabara cu canapeaua doamnei 😀 Dar probabil nu m-ar lasa iubita si nici buzunarul 😛 si nici pompierii… offf, societatea ma limiteaza :))

  Thumb up 0
 2. au ranking mic si vor inbound links?

  Thumb up 0
 3. boiler? faianta… instalatii…

  M-as muta la tara. acum.

  Thumb up 0
 4. Interesant concurs. Pregatesc si eu acum un articol. Sper sa fie gata cat mai e timp de participat

  Thumb up 0
 5. hmmm, o problema… le-am trimis mail cu link-ul blogului meu sa ma inscriu si „Failure Notice” 🙁

  Thumb up 0