De pe bloguri adunate și la lume date

 • Apropos de of. Ne vaicarim des, ok, am inteles, situatii triste sau care genereaza oftaturi prelungi. Dar nu ofteaza nimeni „offfffffffff”. Incearca sa pronunti. Poate cel mult „ooof”. Dar singurele chestii care fac offff sunt oala sub presiune cand ii ridici supapa sau propriul tau fund, cand scapi una fasaita.
 • Rusia. Niște oameni lipesc pe un perete niște ecusoane cu numele contracandidatului politic al lui Putin. Apare poliția și îi ia la omor. Lipitorii fug care unde apucă.
  Polițiștii rămași singuri deschid o anchetă pentru ultraj pentru că unui polițist i s-a rupt un ecuson. Vinovații vor sta 3 ani în pușcărie. Alături de ceilalți 12 oameni care au îndrăznit să ridice glasul împotriva mărețului conducător. Care sunt deja la pârnaie.
 • Siteuri de genul asta au apărut peste noapte ca furnicile. E plin Internetul de metode prin care te poti imbogati peste noapte. Au mai fost si alții inainte, vor mai fi si alții dupa. La fel ca si cu paginile de concursuri pe Facebook despre care scriam zilele trecute. “Get paid SMS Romania este o căutare destul de deasa pe Google. Pe asta se si bazează genul asta de bășinăs men : pe foamea de bani si speranța că vor pica din cer maldăre de bani doar pt ca avem telefoane mobile si advertiserii se vor inghesui sa trimită SMSuri. ”
 • Era o zi ca oricare alta – aceleaşi ştiri, aceeaşi muzică, aceeaşi pereche de şosete – pentru Ananie, fratele lui Ţâlie, din Jibou. Se pregătea să dea de mâncare la porci, când telefonul lui mobil sună strident. “O fi banca”, îşi zise Ananie, pregătindu-se să răspundă cu o înjurătură de minimum 7.2 pe scara Richter.
  – Alo, domnu’ Ananie?
  – Da!
  – Fratele lui Ţâlie?
  – Da!!
  – Din Jibou?
  – Dară!
  – Bună ziua.
  – Bună ziua!
  – Mă numesc domnu’ Dorin, începu vocea de la telefon, şi am auzit că dvs. sunteţi la pensie.
  – Nu cumpăr nimic! Nici nu reîncarc cartele! îl repezi Ananie.
 • Articolul 100 se modifică şi va avea următorul cuprins:
  (2) Vehiculele din categoria AM, A1, A2 şi A, atunci când circulă pe drumul public, trebuie conduse numai pe un singur rând.
  Asta e pentru motocicliști, cu dedicație de la nașu’ mare, trăiască faraoanca lui! De ce? Pentru că cinstiții motocicliști aveau obiceiul prost de a se înșira ca idioții pe șosea pe juma de kilometru pe toate părțile benzii, pentru că există și ei în trafic și au drepturi, făcând imposibil depășirea lor.
 • Îți mulțumesc că mă citești.

  Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

  6 comentarii

  1. #1

   In Rusia e greu, dar au Mercedes-Benz negru mai degraba.

  2. #2

   Ma gandesc ce soarta o fi avut antena3 a rusilor.

  3. FElix cred ca se viseaza un fel de Putin, doar ca Pute putZin!

  4. #5

   A propos de offff… ba se poate, doar ca de multe ori e scris „uff”, pentru ca u-ul nu se prea aude. E doar un mare F suflat cu toata forta din plaman.

  5. #6

   Putin e un fel de Alexandru cel Mare pentru rusi. Are cele mai mari oO de pe planeta. Mi se pare absolut normal sa isi striveasca adversarii ca pe insecte. Oricine in locul lui, daca ar putea, exact asta ar face. De ce? Pentru ca poate. Desi cred ca actiunea de mai sus a fost facuta de niste trepadusi care s-au gandit „ce ne facem daca afla taica Putin”?