Blondă planturoasă, nu vreau nimic, doar mă laud

E prima oară în viață când cumpăr bilet la o avanpremieră, dar am fost incredibil de curios după ce s-a terminat prima parte din Avengers și sunt extrem de interesat de cum o să îi scoată pentru toți cei care au dat colțul în prima parte. Desigur, internetul spune că Ant-Man va intra în fundul lui Thanos, după care se va face mare, dar tind să cred că e o soluție ireală.

Aștept cam cu nerăbdare, vă spun.

18 comentarii

 1. #1

  Iară 3D ? Nu mai termină odată cu prostia asta de 3D? De ce nu oferă alternativa 2D precum în alte țări. Oricum nu se filmează cu camere 3D și se face o post-procesare pe calculator. Il voi viziona acasă în 2D, asta e…

  0

  • #2
   Arhi

   bai, deci ma acoate din minti asta cu 3D

  • #3

   Pe vremea cand inca cinema city nu avea monopol exista Odeon (in Cj cel putin) care tot timpul aveau o sala unde dadeau filmele normal (like the gods intended). Biletele erau mai ieftine, tot timpul gaseai locuri bune.
   De cand i-a cumparat cinema city au scos asta pt ca de ce sa nu iei niste bani in plus pe nimic.
   James Cameron merita batut cu funia uda pentru ca a impins porcaria asta de 3D cu avatar

   0

  • #4
   Arhi

   #amin

 2. #5

  asteapta cu nerabdare, dar sa nu ne spui, totusi.
  Sa nu faci cum ai facut cu dark tower, mkay?

  0

 3. #7

  TIne pt tine, nu ne fa sa blocam cetin.ro

  0

  • #8
   Arhi

   da, excelență, stai linistit, inteleg importanta evenimentului, no spoilers:))))

 4. #9

  am avut prima impresie ca poza firei este la articolul asta!

  0

 5. #10

  Fix acelasi lucru l-am facut si eu! Pe 25 la 16:00, absolut prima proiectie! Nu 3D!
  Biletele mele au fost usor mai scumpe: 38.60E!
  Sunt mult prea curios sa vad cum o intorc!

  Bai, dar cum au tradus Avengers!!! Nu-mi spune ca pe Stark il cheama Omul de Fier!

  0

 6. Eu mi-am luat biletul ăla pentru ambele: Infinity War & Endgame. Ca să fie supradoza de Marvel așa cum trebuie!

  0

  • #12
   Arhi

   ma duc cu Luna. si asa imi face o favoare ca merge cu mine. nu rezista la 2 filme cu eroi, consecutive…

  • #13

   Ce nu inteleg este de ce iti epuizezi rezerva de favoruri cu asa ceva. Placerile astea vinovate, cum e cazul uitatului la filme proaste, se savureaza cel mai bine singur. Care e utilitatea de a plictisi cu ele pe altul, care nu are pasiunea asta?

   0

  • #14
   Arhi

   nu imi place sa merg singur la film

  • #15

   Inteleg. Pe mine nu ma deranjeaza. Ma bucur sa stau intr-o sala semigoala, sa ma asez la capat de rand, departe de ceilalti, sa-mi rontai floricelele linistit in timp ce savurez o aiureala de prost gust. Nu am nevoie de martori sau sustinere morala pentru asa ceva. Normal ca nevasta-mea nu suporta sa mearga singura la film si imi iau si portia de filme de calitate, asa, pentru echilibru.

   0

 7. #16

  Si eu cred ca Ant-Man e cheia. Daca imi aduc aminte, la finalul filmului el a fost prins in atom, in timp ce socra-su si wasp au disparut (probabil ca restul jumatatii de popor distrus de Thanos). Ma gandesc ca si Ant-Man era programat sa moara, dar fiind prea mic, a supravietuit.
  Sa vedem 😀

  0

 8. #18

  Buna, e cam off topic dar va recomand sa mergeti la Dumbo 4DX (pe langa 3D sunt si miscare, vant, apa) cu cei mici, la Mega Mall. E genial. 🙂 SI filmul, si senzatiile. Ai mei au 6 si 9 ani, nu prea mici nici ei. Si tot vor sa-i mai duc o data.

  0

Citește și...

A mai remarcat cineva că, odată cu iarna, se pune în mișcare justiția noastră atât de bună și de apărată? Fix în noiembrie încep citațiile și deschiderile de dosare pentru revoluție, fix în noiembrie încep audieri în forță, deloc demonstrative, în dosarul crimei de la colectiv. Știi cum e, se sărbătoresc legat, lumea […]

Poate nu știați dar, în românia anului 2019, puteai să publici poze nud, filme porno sau ce voiai tu cu o persoană iar legea avea un singur răspuns pentru tine: trebuie să îl dai în judecată pe civil. Si atat. Umilinta, bataie de joc, tot tacamul, după care și un proces, unde totul […]

Din categoria VEKA NU E TERMOPAN, am mai fost o fugă și am mai tras o filmare, împreună cu niște băieți și doamne, încercând, care mai de care să fim mai smart și mai pe fun. Ce a ieșit, vedeți mai jos. Concluzia e una singură. Sistemele de tâmplărie VEKA, cu durată de […]