Blondă planturoasă, nu vreau nimic, doar mă laud

E prima oară în viață când cumpăr bilet la o avanpremieră, dar am fost incredibil de curios după ce s-a terminat prima parte din Avengers și sunt extrem de interesat de cum o să îi scoată pentru toți cei care au dat colțul în prima parte. Desigur, internetul spune că Ant-Man va intra în fundul lui Thanos, după care se va face mare, dar tind să cred că e o soluție ireală.

Aștept cam cu nerăbdare, vă spun.

18 comentarii

 1. #1

  Iară 3D ? Nu mai termină odată cu prostia asta de 3D? De ce nu oferă alternativa 2D precum în alte țări. Oricum nu se filmează cu camere 3D și se face o post-procesare pe calculator. Il voi viziona acasă în 2D, asta e…

  0

  • #2
   Arhi

   bai, deci ma acoate din minti asta cu 3D

  • #3

   Pe vremea cand inca cinema city nu avea monopol exista Odeon (in Cj cel putin) care tot timpul aveau o sala unde dadeau filmele normal (like the gods intended). Biletele erau mai ieftine, tot timpul gaseai locuri bune.
   De cand i-a cumparat cinema city au scos asta pt ca de ce sa nu iei niste bani in plus pe nimic.
   James Cameron merita batut cu funia uda pentru ca a impins porcaria asta de 3D cu avatar

   0

  • #4
   Arhi

   #amin

 2. #5

  asteapta cu nerabdare, dar sa nu ne spui, totusi.
  Sa nu faci cum ai facut cu dark tower, mkay?

  0

 3. #7

  TIne pt tine, nu ne fa sa blocam cetin.ro

  0

  • #8
   Arhi

   da, excelență, stai linistit, inteleg importanta evenimentului, no spoilers:))))

 4. #9

  am avut prima impresie ca poza firei este la articolul asta!

  0

 5. #10

  Fix acelasi lucru l-am facut si eu! Pe 25 la 16:00, absolut prima proiectie! Nu 3D!
  Biletele mele au fost usor mai scumpe: 38.60E!
  Sunt mult prea curios sa vad cum o intorc!

  Bai, dar cum au tradus Avengers!!! Nu-mi spune ca pe Stark il cheama Omul de Fier!

  0

 6. Eu mi-am luat biletul ăla pentru ambele: Infinity War & Endgame. Ca să fie supradoza de Marvel așa cum trebuie!

  0

  • #12
   Arhi

   ma duc cu Luna. si asa imi face o favoare ca merge cu mine. nu rezista la 2 filme cu eroi, consecutive…

  • #13

   Ce nu inteleg este de ce iti epuizezi rezerva de favoruri cu asa ceva. Placerile astea vinovate, cum e cazul uitatului la filme proaste, se savureaza cel mai bine singur. Care e utilitatea de a plictisi cu ele pe altul, care nu are pasiunea asta?

   0

  • #14
   Arhi

   nu imi place sa merg singur la film

  • #15

   Inteleg. Pe mine nu ma deranjeaza. Ma bucur sa stau intr-o sala semigoala, sa ma asez la capat de rand, departe de ceilalti, sa-mi rontai floricelele linistit in timp ce savurez o aiureala de prost gust. Nu am nevoie de martori sau sustinere morala pentru asa ceva. Normal ca nevasta-mea nu suporta sa mearga singura la film si imi iau si portia de filme de calitate, asa, pentru echilibru.

   0

 7. #16

  Si eu cred ca Ant-Man e cheia. Daca imi aduc aminte, la finalul filmului el a fost prins in atom, in timp ce socra-su si wasp au disparut (probabil ca restul jumatatii de popor distrus de Thanos). Ma gandesc ca si Ant-Man era programat sa moara, dar fiind prea mic, a supravietuit.
  Sa vedem :D

  0

 8. #18

  Buna, e cam off topic dar va recomand sa mergeti la Dumbo 4DX (pe langa 3D sunt si miscare, vant, apa) cu cei mici, la Mega Mall. E genial. :) SI filmul, si senzatiile. Ai mei au 6 si 9 ani, nu prea mici nici ei. Si tot vor sa-i mai duc o data.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]