Brace yourselves, winter is coming

Aștept cu teribilă nerăbdare să fim luați prin surprindere de fulgii de nea. Plânge inima în mine să mai vadă un comandament de iarnă strâns la ora 12 noaptea, pentru că în timpul zilei a nins și nimeni nu s-a gândit că o să se depună.

Între timp, un cântec vesel să cântăm și să râdem de alții. Precum e tradiția.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. azi dimineaţă a fulguit în Bacău

 2. #3

  M-ai luat prin surprindere. Pe bune. Probabil la fel si pe ei ii va lua. Din nou…

 3. relaxeaza-te, fii zen. Nu mai ai mult de asteptat si dorinta ti se va indeplini :D

 4. #5

  „When winter does come, gods help us all if we’re not ready!”

 5. mor pe idiotii americani care stau cu picioru pe frana la maxim cand aluneca la vale.. frate, las-o libera sa ii poti controla directia. alta chestie cu cutia automata la ei. tot un idioit le-a aratat ce frumos si comod e sa nu mai schimbi manual vitezele.. bleah

 6. asa… invarte cutitu in rana. Oricum trebuie sa asteptam pana in aprilie 2012… troll

 7. Apoi la noi inca vom mai avea zile cu 14 C la prinz si temperatura minima undeva la 7 C. Asta referitor la cit de rece e in Canada.

 8. #9

  brace yourselves! HRUSCA is coming!

 9. #10

  Shakespirian d’a dreptul …
  „here comes the winter of our discontent”

 10. Apropo de Bacau idiotii aia de la ADP au gaurit gardul ca sa poata iesi cu masinile.Le-a fost greu sa faca porti

 11. #12

  Si daca deszapezesc, Mos Craciun cum mai circula pe asfalt curat?

 12. Anul trecut a fost absolut ok in Bucuresti la nivel de deszapezire, in ciuda Apocalipsei din media (chiar, cum v-ati petrecut Apocalipsa de ieri?).

 13. Hmm, crezi ca-i va surprinde ca s-a depus??? Eu zic ca or sa fie surprinsi cand or sa vada ca ninge si or sa se minuneze de parca nu am fi in anotimpul asta numit iarna. In fiecare an mirarea lor este mai mare!!!

 14. Eu abia astept sa vad un reportaj cu toate utilajele aliniate, cu girofarele aprinse si eventual Oprescu spunand ca anu’ asta „suntem mai bine pregatiti”

Citește și...

Știți ce au mai demonstrat alegerile astea, pe lângă Muie PSD și Muie Dragnea? Au demonstrat caracterul profund pro-european al societății românești. În pofida unui discurs al urii împotriva UE, împotriva corporațiilor care ne sug vlaga și restul, românii au arătat FOARTE clar care e direcția în care își văd ei țara. Și […]

În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment. If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It În primul rând, așa cum […]