Bravo, Tudose!

Miercuri seară, la Realitatea TV, premierul Mihai Tudose a vorbit despre rezoluţia privind autonomia Ţinutului Secuiesc semnată la Cluj-Napoca de cele trei formaţiuni politice maghiare (UDMR, PPMT şi PCM), apreciind că ”nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui”.

”Am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo, toţi vor flutura lângă steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui”, a declarat premierul.

Sursa news.ro

Am râs cu multă plăcere și cred că e una din cele mai tranșante luări de poziție legată de mizeria pe care o tot mestecă partidele ungurești, cu subvențiile domnului Victoraș Orban.

Desigur, timingul e perfect, pentru că UDMR vrea să șantajeze PSD cu votul la legile justiției și, normal, aruncă în joc tot ce au. Desigur, este același clasic Cere mult ca să obții ceva, așa că, cu siguranță, vom auzi despre încă un liceu/facultate etc în limba maghiară, gata să pregătească un cetățean român ca de la naștere până la terminarea facultății să nu audă niciodată vorbindu-se română, așa cum cere datina.

Dar, momentan, satisfacția este și e cu remanență. Citiți părerea ungurilor despre cetățeanul maghiar Gheorghe Doja. Dați cu opțiunea de traducere pagină de la google translate, face minuni.

73 comentarii

 1. #1

  Conform art. 1 din Constituţie, statul este unitar, iar art. 3 specifică organizarea teritoriului în judeţe, oraşe, comune – deci nici o referire la regiuni autonome. Constituţia se poate modifica doar prin referendum. So…

  0

  • #2

   Art. 1: Romania este un stat suveran, unitar, indivizibil, invizibil si ce plm de fantezii mai avea Iorgovan cat timp Rusia si/sau marile puteri au chef

   0

  • #3

   Constituţia se poate modifica doar prin referendum.

   Asta imi aduce aminte de povestea aia in care un banatean e atentionat ca un caine e pe punctul sa ii fure slanina.

   „Mno, poate sa o fure, ma, ca cutitu-i la mine”

   Probabil ca la fel au zis la vremea lor si sarbii „da-i ma, in plm de kosovari, ca constitutia nu poate fi modificata decat prin referendum si noi suntem majoritari”.

   0

  • #4

   Eu sunt curios de ce ai primit și dislike-uri 🙂

   0

  • #5

   Tudose a spus că e de acord sa se modifice constituția. Nu a zis și cum.

   0

  • #6

   Nu ati citit art. 152, alin. 1 din Constitutia Romaniei, bag de seama…

   0

  • #7

   Emilio, probabil n-ai citit nici tu atent art. 152. E vorba de prezenta Constitutie. O noua Constitutie poate fi votata in integralitate oricand.

   0

  • #8

   big0ne, cu tot respectul, Constitutia Romaniei nu e vreo alta lege a justitiei care sa poata fi modificata* (atat de) usor; din nefericire pentru unii si din fericire pentru romani.
   * = cel putin, nu dpdv al integralitatii tarisoarei.

   0

  • #9

   Multumesc de lamurire dar n-am scris nicaieri ca poate fi modificata usor. Asta e si scopul art. 152, ca art. 1 sa nu poata fi modificat usor. Adica nu se poate supune doar art. 1 referendumului ca restul articolelor (cu cateva exceptii). Daca in viitor oamenii vor decine ca art. 1 nu mai e satisfacator vor face o noua Constitutie care va fi supusa la vot in integralitate. La art.1 poate sa scrie ca Romania e imperiu in noua Constitutie.
   Sper ca ai inteles acum.

   0

  • Merg linistit pe strada si numar bani, chiar daca e intuneric. N-are nimeni cum sa imi dea in cap, este lege care interzice.

   0

 2. #11

  Eu daca aș fi ungur, ma rog, secui, aș vinde tot și-aș pleca in morții mei in Ungaria, definitiv.. De ce pizda mamii mele să mai stau in Romania, unde totu e de căcat cand aș pute sa ma duc in Ungaria, să am salariu mai mare, sistem de sanatate mai bun, sa nu trebuiasca sa ma fut in gura permanent cu guvernu’ pentru invațamant in limba materna, samd?? Pina si “ciuma rosie” ungureasca e mai tare decat PSD-ul.. Uite sașii, ce bine de ei ca au plecat dracu’ de tot din ‘90..

  0

  • #12

   well.. la noi democratia inca mai poate fi salvata, la unguri, e moarta si ingropata. dar macar nu ai nevoie de visa pt us odata ce ai cetatenia ungurilor (am cativa prieteni plecati asa, au luat cetatenia, si s`au carat in us)

   0

  • #13

   Ungurii din Romania care nu au niciun fel de aspiratii de autonomie, au job-uri bune si nu au niciun motiv sa se mute in Ungaria. In schimb, nationalistii de carton sunt asistati sociali si puturosi secui. Cum sa plece astia intr-un loc unde at fi nevoiti sa munceasca si sa gandeasca?

   0

  • #14

   Ungurii pe care-i stiu eu (sunt roman) si-au luat cetatenia prin 2003-2004 cand era vb sa intre Ungaria in UE pentru a putea sa lucreze in Europa.

   0

  • #15

   Or fi și unii care gândesc: „No, sunt secui pe pământurile astea la a zecea generație, Bakacs al X-lea. De ce iapa mamii mele să-mi părăsesc pământul din cauza unor țigani turciți, care au trecut Dunărea alaltăieri, și au ajuns să mă guverneze cu girul altor etnici de-ai lor?”

   0

  • #16

   Shutz, probabil glumesti. Ungurii il voteaza pe Orban la fel de democratic cum il voteaza romanii pe Dragnea. La ei nu prea am auzit de furt de voturi, la noi vorbeau unii dementi de milioane furate. In democratia noastra voteaza sate intregi dupa cum spun si dau unii nu dupa mintea lor. In rest, cand vorbim de servicii publice, de respectul fata de cetatean, de orice, Romania e o hazna pe langa Ungaria.
   Daca vorbim de libertatea presei imi vine sa rad. Daca Mircea Badea are voie nestingherit sa faca crize in direct si sa le spuna emisiuni nu inseamna ca presa e libera.
   Cati unguri pleaca din dictatura lui Orban si cati din democratia lui Basescu si Dragnea?

   0

  • #17

   @Vadim: si in Ungaria cum se mai plang ca sunt persecutati? Ce farmec mai are viata atunci?

   0

  • #18

   Shutz, nu mai pune botul la propaganda împotriva statelor neiubitoare de sălbatici violatori din Orientul Mijlociu. La unguri n-am auzit să facă primarii de orașe mici și sate milioane si

   0

  • #19

   ……și milioane de euro, nici să bată poliția bătrâni ca la Pungești, nici de legi care să îți interzică să pui sub semnul întrebării holocaustul. Ba mai mult, nu bate nimeni jurnaliști și nici nu se pune presiune pe oameni simpli care își caută dreptatea cum se face la noi pentru rudele morților de la mineriade/loviluție. Nici de microfoane la oameni în casă sau de vreun filaj nereușit a la Nicu Gheară.
   Deci, unde e democrația la noi?

   0

  • #20

   @Dani Corban, șvabii erau tot de 10 generatii p-acilea, aveau pamanturi și case mai smechere decat ale bozgorilor, da’ și-au bagat pla’n ele si s-au tirat.. Mă rog, nu de tot, ni l-au lăsat pe Klaus.. Eu mi-s de neam de roman de la vodă Basarab incoace, și asta nu m-a ținut legat de glie cand am hotarat sa ma car in America..

   0

 3. #21

  eu cred ca nu ungurii sunt de vina pentru tara de cacat care este rromania, ei doar isi urmaresc interesul national, NU DIN CAUZA UNGURILOR AU EMIGRAT CEL PUTIN 4 MILIOANE RROMANI SI VIATA E GREA PENTRU CEI RAMASI, MUIE TUDOSE! MUIE DRAGNEA! MUIE PSD!

  0

  • #22

   Ești pe lângă subiect cu mult.

   0

  • #23

   nu ungurii sunt problema rromanilor, ci cei care MUIE NE CONDUC

   0

  • #24

   Corect. Eu cred ca toti ungurii nemultumiti de Romanica ar trebui sa vina si ei in Piata Victoriei si sa strige in ce limba pot ‘muie Dragnea’, ‘autonomie’ etc. cu Orban in frunte. Eventual sa ii invite si pe olandezii aia carora le-a scapat ciolanul cu Mangalia la mustata. Corul nemultumitilor din piata, muie Dragnea.

   De fapt oricine are ceva pe suflet, probleme cu banii, nu (i) se mai scoala corespunzator ar trebui sa vina in Piata Victoriei sa mai ventileze un pic, nu e bine sa tii in tine emotiile negative. De fapt nici nu e nevoie sa vii in piata, poti sa iti incepi ziua cu un „Muie Dragnea” oriunde te-ai afla! Muie pesede!

   Na, ca deja mai simt mult mai bine, ca iar intarzie dublinbus-ul, mortii ma-sii de pesedisti. Muie Dragnea! Muie Dublinbus!

   0

  • #25

   Corect. Eu cred ca toti ungurii nemultumiti de Romanica ar trebui sa vina si ei in Piata Victoriei si sa strige in ce limba pot ‘muie Dragnea’, ‘autonomie’ etc. cu Orban in frunte. Eventual sa ii invite si pe olandezii aia carora le-a scapat ciolanul cu Mangalia la mustata. Corul nemultumitilor din piata, muie Dragnea.

   De fapt oricine are ceva pe suflet, probleme cu banii, nu (i) se mai scoala corespunzator ar trebui sa vina in Piata Victoriei sa mai ventileze un pic, nu e bine sa tii in tine emotiile negative. De fapt nici nu e nevoie sa vii in piata, poti sa iti incepi ziua cu un „Muie Dragnea” oriunde te-ai afla! Muie pesede!

   Na, ca deja mai simt mult mai bine, ca iar intarzie dublinbus-ul, mortii ma-sii de pesedisti. Muie Dragnea! Muie Dublinbus!

   0

  • #26

   @Nea Vici: da’ stiu ca intarzie Dublinbus-ul ala, nu gluma, de-ai avut timp sa scrii si-alt mesaj

   0

  • #27

   nu, bre Nea_Zapada, a fost un glitch in da mighty matrix si l-a postat de doua ori. Sau erai ironic si nu m-am prins eu? Speram ca seniorul sa fie vigilent si sa stearga mesajul dublat dar cred ca s-a bagat cu baetii la un botellon in Buen Retiro Park.

   Ca tot a venit vorba de Madrid, acolo mie in afara de mancare si bautura mi-a placut si telefericul ala chinuit al lor.

   0

  • #28

   zi triplat, ca matrix l-a pus si mai jos

   0

 4. #29

  Gata pregatim lozinca „Tudose pentru noi este Ciolos doi” ?

  0

 5. #31

  Sa inteleg ca Tudose nu-i un pesedist jegos, ciumat rosu, dujman al poporului, betivan notoriu cu fata de sharpei etc??
  Ok! Bravo, Cetine!

  0

  • #32

   Da domne mai cititi niste almanahe, acolo scrie clar ca dușmanii dușmanilor noștri sunt prietenii noștri. Deci tot muie Tudose dar asa nu devastatoare ca înainte!

   0

 6. #33

  Corect. Eu cred ca toti ungurii nemultumiti de Romanica ar trebui sa vina si ei in Piata Victoriei si sa strige in ce limba pot ‘muie Dragnea’, ‘autonomie’ etc. cu Orban in frunte. Eventual sa ii invite si pe olandezii aia carora le-a scapat ciolanul cu Mangalia la mustata. Corul nemultumitilor din piata, muie Dragnea.

  De fapt oricine are ceva pe suflet, probleme cu banii, nu (i) se mai scoala corespunzator ar trebui sa vina in Piata Victoriei sa mai ventileze un pic, nu e bine sa tii in tine emotiile negative. De fapt nici nu e nevoie sa vii in piata, poti sa iti incepi ziua cu un „Muie Dragnea” oriunde te-ai afla! Muie pesede!

  Na, ca deja mai simt mult mai bine, ca iar intarzie dublinbus-ul, mortii ma-sii de pesedisti. Muie Dragnea! Muie Dublinbus!

  0

 7. #34

  daca e cineva prin irlanda si vede o statie de autobuz cu un amarat inghetat cu mana pe telefon sa ii dea un peste mana si dupa poate o dusca de intaritor.

  0

  • #35
   Arhi

   am citit, in graba, „si poate una in interior”:))))))

  • #36

   duamne ce de heitari, a mers prost wordpresu’, n-am nicio vina cu mesajele multiple. Gata, sa sariti la beregata omului…

   0

  • #37

   ti se intampla numai tie si n-ai nicio vina? :))

   0

  • #38

   Da, ma, Einstein, m-ai prins, am postat intentionat de trei ori si acum o dau cotita ca a fost din greseala.

   0

  • #39

   Te-am prins? Relax, gigi

   0

 8. #40

  domnul tudose e exact modelul ala de golanas care incearca sa para ca e poternic si hotarat si i se rupe in general de toate.
  nu are presiunea unor dosare penale asa ca isi permite sa ii ia la suturi pe cacanarii de udemeristi sau pe margherita care vrea pensie de urmas. asta o sa fie asa pana la momentul cand o sa aiba nevoie de ei. e o mizerie de fiinta si il doare in cur de altii. daca avea constiinta tresarea cand cu eliberarea j’de’miilor de detinuti, de modificarea legilor justitiei, punerea economiei pe butuci etc
  gica popescu consilier pentru euro 2020??? really?

  0

  • #41
   Arhi

   dar ce are gica popescu?

  • #42

   @arhi – ce are Gica Popescu, si tu acum. Nu stii, a fost acuzat, puscarias, bla bla. Imi place cum toti se dau mari mironosite in comentarii, cand 99% ar baga mana in borcanul de miere pentru o anumita suma. Dar cand nu ai ocazia, te dai cel mai just om din univers.

   Ce a facut Gica Popescu au facut multi alti fotbalisti (ba chiar o vreme cred ca toate transferurile erau asa) si nu are legatura cu pregatirea lui profesionala in domeniu. E o optimizare fiscala.

   0

  • #43
   Arhi

   daca a facut puscarie, inseamna ca si-a platit datoria fata de societate. puscaria nu ii anuleaza valoarea URIASA de fost sportiv. bine ca avem parlamentari parnaiasi, hoti fara nicio valoare, dar gica popescu a devenit paria.

  • #44

   Ionut si Arhi, nu va certați ma, voi spuneti de fapt aceleași lucruri dar doar cu alte cuvinte 😉

   0

  • #45
   Arhi

   ionut nu se cearta cu mine, il ironizeaza pe antecomentator

  • #46

   nu are presiunea unor dosare penale asa ca isi permite sa ii ia la suturi pe cacanarii de udemeristi sau pe margherita care vrea pensie de urmas

   Pai si nu asta vrem de la un politician roman? Sa nu aiba dosare penale si sa se ocupe de treburile natiunii? 😀

   0

  • #47

   Valoare uriasa? Ce anume a facut pentru societate?

   0

  • #48
   Arhi

   boss, cauta discutii de astea cu Iulia, ca mie mi se rupe la modul fin. mersi.

  • #49

   pai popescu a fost un mare sportiv. exact. ce pana mea are asta cu organizarea euro 2020? face el sosele si cale ferata? metro? stadioane? adica pana acum tudose nu stia ca vita aia de firea si partidul lui si guvernul lui nu au facut nimic pentru organizarea euro 2020?
   eu chiar sper sa reusim chestia asta, dar experientele anterioare cand mari sportivi au gestionat chestii au aratat ca e super stupid sa faci o astfel de alegere.
   antecomentator, bravo domnule!

   0

  • #50

   Sunt in concediu, mi-am instruit secretara sa il bage in ma-sa pe gecko cand se trezeste justitiarul din el si ma cauta, dar se pare ca s-a dus sa isi faca o cafea. Meh, nu mai gasesti personal bun in ziua de astazi…

   0

  • #51

   Tudose: „Am găsit nişte oameni extraordinari care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care ştie unde e UEFA, ce culoare are gazonul, câte muchii are mingea…”

   Sunt tare curios cine este extraordinarul ăla care se pricepe să facă o autostradă. Probabil vreun chinez ceva, vreun ungur.

   0

  • #52
   Arhi

   ender, asa e, organizarea euro inseamna sosele si cai ferate, restul e de la sine. plm. spune-mi sincer, aplauzi la aterizare, este?

  • #53

   @cetin: da, e fix sosele si cale ferata, mai exact metrou, celebrul metrou otopeni-bucuresti. asta a fost conditia alora. infrastructura daca vrem sa fim bagati in seama.
   faptul ca e mare fost fotbalist nu inseamna ca este o capacitate in managementul marilor evenimente sportive. si cu atat mai putin in a gestiona partea asta cu trasnportul, chestie care chiar nu tine de el.

   0

  • #54
   Arhi

   Da, fix la transport a fost luat si ptr asta angajat. aplauze

  • #55

   Boss, nu e fizica cuantica.
   E un om de legatura intre administratie si UEFA. Unul pe care sa-l recunoasca si ei. Unul de-al lor. Si nu in ultimul rand puncteaza la capitolul imagine.

   Da, cu toata parnaia facuta, tot a fost capitan la niste echipe mici, poate ai auzit de ele: PSV, Barcelona, Tottenham, d-astea. Iar strainii isi aduc aminte de el.

   S-au terminat problemele in tara, am ramas cu faptul ca Gica Popescu e consilier pentru un eveniment de FOTBAL.

   0

  • #56

   Bine. Gata. Nu mai trageti. Am zis de rau de un zeu. Scuzati! E singura valoare a fotbalului. Asa e.

   0

  • #57
   Arhi

   ce nu înțelegi tu e ca un om e ngajat pentru anumite chestii, nu ca sa le faca pe.toate. popescu e consilier pentru ca este unul din cei mai mari fotbalisti romani, cunoaste foarte multi din actualii sefi ai fotbalului si i se deschide orice usa de la uefa si fifa. ptr ca e gica popescu. dar tu zi inainte despre autostrazi, ca suntem foarte, foarte curiosi de ce opinii mai ai.

  • #58

   Pana la urma ce specialisti deosebiti in constructia de drumuri si de cai ferate avem? In cnadr si cfr sau la transporturi sigur nu gasesti vreunul. Aia de la UEFA cred c-au lesinat de ras cand au auzit cate promitem noi. Noroc cu fotbalistul Platini, sefu lu UEFA, ca ne-au bagat in seama.

   0

 9. #59

  Da m-am dus dupa cafea, si cred ca fac si un mic concediu. Ca m-am cam plictisit de nivelul subteran al argumentelor scrise pe aici.

  0

  • #60

   Hai combate-o si pe asta. A scris el trei cărți in parnaie? A scris. Coincidență face ca asta l-a ajutat sa iasa mai repede din parnaie dar scopul a fost altul si anume sa învețe românii fotbal ! Win-win.
   Ps: lucia, ce faci, arăți bine azi in avatar

   0

 10. #61

  Acum stiu exact ce simt americanii cand da Trump cate una din asta. Li se falfaie. Mi se pare ca se agita degeaba Talpalaba, Mandruta and co. (ca de multe alte ori, de altfel) incercand sa para oripilati.

  0

 11. #62

  A venit prompt si raspunsul udmr-ului.
  http://www.ziare.com/mihai-tudose/premier/ambasadorul-roman-la-budapesta-a-fost-convocat-la-ministerul-ungar-de-externe-dupa-declaratiile-lui-tudose-1497032
  Vad c-am gresit, am scris udmr. A venit raspunsul exact de unde vin si ideile udmr-ului.

  0

 12. Da, tot o sa-i spanzure Tudose pe unguri de numa’…

  Dar deocamdata nu poate, ca nu e in stare sa revoace nici propriul ministru de interne, care ii da cu flit la televizor. Dar imediat ce reuseste asta, candva pe la anul, cand o sa-si adune destul curaj, o sa va arate el.

  Gaina Mihai Viteazu, ba!

  0

  • #64

   Nu mi se pare musai amuzant, de fapt Tudose a zis public si oficial ce toti spun pe internet, insa practic acum nimeni nu o sa fie de partea lui si o sa asistam tacuti la mazilirea lui de catre UDMR si PSD pe motiv ca e roman primitiv si nu intelege ca nu e cum scrie in Constitutie ci de fapt trebuie sa acordam autonomie extinsa oricui cere.
   Dupa care iar vom vedea nationalisti pe internet…

   0

  • Americanii au un proverb – nu scoate pusca decat daca esti in stare sa tragi. Nu faci amenintari pe care celalalt nu le crede, ca daca el nu se opreste continua, nu mai ai cu ce sa il ameninti.

   Obama i-a amenintat pe NK 8 ani, i-au ras in nas. Trump a amenintat NK cu razboi, si-a pus generalii sa imprastie in armata sa se pregateasca de un razboi pe bune. L-au crezut suficient de nebun sa o faca. La ora asta Supremul Lider s-a intors la masa negocierilor.

   Nu e suficient sa vrei sa faci, mai e si sa stii CUM sa faci. Nu faci asa ceva cu Tudose, nu e omul potrivit, nu in mijlocul unor discutii rezonabile arunci bomba, nu inainte sa rada de tine propria subalterna. O sa i se rada in nas. O sa-si ceara scuze.

   Din punctul meu de vedere oricum asa e situatia in tot Guvernul, cat timp suntem condusi de acesti habarnisti nu exista speranta. Chiar daca ar avea intentii bune, executia ar fi de ascuns capul in palme.

   0

  • #66

   Amesteci planurile – cu secuii a spus ca gandeste o tara, cu mesaje de genul ala Vadim era sa iasa presedinte, iti aduci aminte de executiile cu mitraliera pe stadion?
   In cazul Carmen Dan presa interpreteaza aiurea si vad ca multi merg dupa fenta – Tudose nu i-a cerut sa isi dea demisia si ea l-a refuzat, Tudose a zis ca o sa isi dea demisia daca e lasata si a doua zi Dan a venit mandra ca ea se tine de scaun, demonstrand cu subiect si predicat ca e doar o marioneta la discretia lui Dragnea. Iar pana azi Dan a vrut sa dea afara doi politisti si Tudose a refuzat, la pauza conduce serios Tudose, nu Dan.
   Plus ca asta e un moment unic pentru PNL sau USR sa damneze UDMR-ul si sa le distruga imaginea, pe motiv de anti nationali si etc.

   0

  • Tu stii ca amenintarea aia ajunge la Bruxelles, da? Stii ca aia le vor da crezare ungurilor data viitoare?

   0

  • @Bigbear

   crede-ma cand iti spun, fara nici un fel de ironie, cand m-am gandit ce efecte va avea declaratia lui Tudose m-a durut capul.

   0

  • si Vadim Tudor nu a fost niciodata prim ministrul Romaniei, care are puterea executiva.

   0

 13. #70

  https://cetin.ro/gasesti-meseriasi-buni-romania/
  Dovada ca Cetin il cunoaste pe Tudose din 2015. El i-a montat parchetul. 🙂

  0

 14. #71

  @ mac gregor- te-ai dus si tu dupa fenta ca orisice guster necitit.
  Kim Jong-Un e doar o marioneta scolita si „masterata” la cele mai bune scoli din Elvetia, un om de paie care, prin declaratiile si „testele” nucleare nu face altceva decat sa raspunda pozitiv Complexului Militar American!
  Adicatelea, bai, avem un nebun, hai sa ne inarmam, si mai abitir, sa ne inarmam mai mult si mai mult si toate tarile din NATO sa se inarmeze (de la noi, binenteles) ca e un nebun care si-a omorat neamurile cu tunul(hello) si hai cu inarmarea ca sa aive industria americana de armament profit!
  Noroc ca pe rusi ii cam doare la coccis, si nu pun botu’ la vrajeala!

  0

 15. UDMR-ul a stat prea mult prin Parlament. Ar fi frumos sa nu mai ajunga acolo.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]