BRD, mandria tarii

De cate ori nu v-ati dus intr-un hypermarket, hotarati sa va faceti cumparaturile saptamanale, v-ati umplut cosul cu bunatati, si cand ati ajuns la casa, sa platiti cu cardul, buf, nu a mers POS-ul? De multe ori, nu? Si, de cele mai multe ori, v-ati dus la bancomatul din incinta, care intamplator, e tot BRD, ati scos o suma frumusica, de pe un card non-BRD, normal, ca numai idiotii platesc comisioanele alea, si ati achitat cash, nu?
Si eu am patit-o, in seara asta. Fain frumos, banca asta s-a intins ca o caracatita, oferind tot felul de oferte comerciantilor, numai sa puna POS-uri de la ei. Ulterior, de serviciile oferite de aparatele respective, li se falfai, pentru ca amplaseaza un bancomat in incinta, si tot ei castiga, din comisioanele de extragere de card.
Pentru ca asa se fac afacerile in romania.
De aceea, in minunata zi de 10 decembrie, le urez celor din BRD, un calduros MUIE M?!

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. napster asta vede numai conspiratii peste tot. tu esti bun de analist:))

  Thumb up 0
 2. brd e cea mai de kkt banca din romania. eu, de la faza cand nu am putu sa imi platesc datoria de pe card, ptr ca anulasera cardul ii dispretuiesc maxim

  Thumb up 0
 3. Ti s-a intamplat cumva intamplarea asta in Real? Ca si la Oradea e la fel. La casa exista POS-uri de BRD si la intrare in supermarket un ATM tot de BRD. Probabil au facut ceva intelegeri!

  Thumb up 0
 4. nu, astazi am avut onoarea sa fiu jefuit la Kaufland, dar am patit-o si in Real

  Thumb up 0
 5. Eu sunt sigur ca toti complotati impotriva sistemului 😉

  Thumb up 0
 6. piticu a inceput sa iubeasca bancile de cand nu ii mai da pizdica innocente….

  Thumb up 0
 7. Bancile sunt de cacat, dar asta este. Trebuie sa traim cu ele, ca nu avem ce face. In plus, bancile au adus o anumita crestere economica…

  Thumb up 0
 8. bancile au adus crestere economica? dar scaderea de dinainte cine o fi adus-o?

  Thumb up 0
 9. dude, bancile nu aduc crestere economica. dimpotriva, prin acordarea necugetata de credite, cresc presiunea asupra masei bugetare, cresc consumul, care e automat asigurat din importuri, deci slabesc balanta comerciala, deci slabesc cresterea economica.
  so, unde plm e cresterea aia?:)

  Thumb up 0
 10. Nu mi s-a

  Thumb up 0