Bucureștiul intreprinzător care vinde gogoși

Practic, povestea nu mai are nevoie de o poveste. Un tip deștept s-a gândit să facă o șmecherie și să dea țeapă celei care i-a creat, practic, brandul, de la zero. Desigur, se laudă ulterior cu ce idei mărețe a avut și cum a inventat, practic, gogoașa. Ca să citez, totul e făcut de mine și de prietena mea. Mai mult jegosism de atât, de unde?

Comentariile de la postul inițial sunt cumplit de savuroase (le pun și sub formă de poză, în cazul că dispar), iar oamenii taxează mizeria tipului într-un mod excelent. Inclusiv faptul că se laudă că a inventat gogoașa cu alcool.

Păcat că Banca Transilvania care, de altfel, are contribuții foarte bune în online, se asociază cu asemenea mizerii fără o minimă verificare inițială.

Aici e brandingul muncit de Cristina Cazacu, ca să se poată lăuda băiatul recreațional că a făcut nevastă-sa.

35 comentarii

 1. #1

  Ha ha ha, numai Bucurestiul? :)
  Cam toata Romania, de 27+ de ani, de la Duminica Orbului tot vindem gogosi unul altuia.

 2. avand in vedere ca eu mi-am distrus sanatatea din cauza unor tepari ii urasc ca “hitler pe jidani” pe oamenii de acest gen.
  nici nu conteaza cat de mare este teapa. si 2 lei sa fie tot hotie este

  • #4

   Adevaruri graiesti. Insa cu un contract bine pus la punct si cu daune care ustura pentru neransferare de IP risti sanatatea altora. Pretul, avansul si daunele babane sunt garantii unui proiect de succes. Trebuie sa rectifici cu ajutorul unui avocat contractul la fiecare teapa dar nu vei avea probleme.

 3. #5

  Baiatului i-a venit ideea de gogoasa cu alcool dupa ce a tras Mona prin paine?

  • Mona prin gogoasa^

  • #7

   Mai exact, “gugoasa Monei”. :D

  • #8

   Ma carcotasilor, voi vreti sa-i distrugeti gogoseria omului… v-ati invatat numai la covrigi si merdenele.

 4. #9

  Totuși , un contract ceva nu exista? A început un proiect , a lucrat 6 luni la el fără a avea nimic semnat? Erau prieteni , amici , asociați ? Pe ce baza au început colaborarea ? Probabil că individul nu e ușa de biserica , deși nu cunosc amănuntele , dar sa nu itI iei măsurile necesare în apărarea muncii tale? Ciudat!

  • #10

   da, cei ca tine sunt inevitabili. pagubasul e de vina intotdeauna.

  • #11

   Si daca are contract si totul perfect legal, singura si unica sansa este actionarea in justitie, primul termen peste 8 luni, terminarea definitiva a procesului in 4 ani (optimist). Daca intre timp baga firma in faliment si deschide alta, teapa.

  • #12

   „Eu, domn’ judecător, reclam, pardon, onoarea mea, care m-a-njurat, şi clondirul cu trei chile mastică prima, care venisem tomn-atunci cu birja de la domn’ Marinescu Bragadiru din piaţă, încă chiar domn’ Tomiţa zicea să-l iau în birje…”

   http://internationalbusinesslawadvisor.com/non-circumvention-non-disclosure-agreement/

  • #13

   nu pot sa ma abtin: *pagubitul

  • #14

   Cetin , nu mă înțelege greșit! Departe de mine , gandulde a victimiza și mai tare păgubașul!

  • #15

   Am vrut doar sa atrag atenția că , e suspect că o firma/profesioniști de genul ( cu atâtea proiecte la activ , cel puțin așa de vede pe site-ul lor ) sa nu își ia măsuri de siguranță financiara și/sau promovare brand.

  • Si eu sunt curios de aspectul asta. Exista vreun act intre cei 2? Din pacate singura vina a pagubasului e ca si-a facut treaba bine …

  • #17

   Exista un act, sexual. Ala a dat, ea a luat. Gogo rromania.

  • #18

   Pai chiar si daca au contract ceva, de ce sa nu-l porcesti, atat timp cat in contract nu e stipulat ca e interzis asta.

  • imi plac maxim comentariile astea cu contracte si faze. Nu stiu dar a incercat cineva din comentatorii astia sa se adreseze justitiei vreodata? eu am un proces din 2012 care abia in 2015 s-a judecat prima data pe fond si in 2017 inca nu am motivarea primei hotarari.

   plus ca am cel putin 3 procese in care am castigat in instanta si in firma tot cu o mare paguba am ramas. o data am fost inselat cu contract si tot ce trebuie, fapta penala, sa fiu sanatosm nu i-am mai gasit niciodata pe aia. altadata nu am avut ce executa firma in insolventa.

   Sa nu mai zic ca o firma pentru care am lucrat avea contracte de 200 de mii de euro neincasate in vreo 5 ani la vreo 100 de clienti. stii ca nu poti cere insolventa daca paguba nu e mai mare de 10 de mii euro? ok firma nu traia din contractele alea… dar ca idee.

   se pisa statul pe tine ca nu ti-e garantat nici dreptul la proprietate nici dreptul la a incasa banii pentru munca prestata. in schimb esti obligat sa platesti toate taxele pana la pronuntarea justitiei ;)

  • #20

   De ordonanta de plata a auzit careva? In 2-3 luni l-ai si executat silit. Numai sa ai contract beton.

 5. #21

  my bad :)) am cautat dupa aia in DEX, aparent nu stiam ce e aia pagubas. Absolvent de litere my ass!

 6. #23

  “Io i-am arat cum vreau asa, ea decât a pus pe calculator, pai ce asta e munca? Poate si ala micu al meu ca stie cu de-astea…”

 7. #24

  Plm, ce a fost si Arielu’ si unde a ajuns acum… probabil de la prea mult “w33d”.

  • Ce-a ajuns? :D

  • #26

   Pe lângă asta, am înțeles că s-a făcut și evreu!!

  • Din ce vaz io acolo Arielu’ a ajuns sa minuiasca siringa cu o eleganta demna de un expert…

  • #28

   Mai are si parul lung. Element instigator, subversiv si periculos ce trebuie tinut sub observatie. Posibil sa asculte si muzica decadenta.

  • #29

   nu cred ca e implicat Arielu’ in proiectul asta, daca era implicat atunci ar fi iesit gogoseria ONG, neplatitoare de taxe si cu voluntari.

 8. #30

  Hipster obosit.

 9. #31

  Eu zic sa vedem si partea plina a paharului.Nu este nici o metafora, umplem un pahar pe jumatate si ne uitam la partea plina.

 10. #32

  Din toate comentariile și de o parte și de alta, eu am inteles ca nu i-a apreciat munca la final, nu ca nu ar fi plătit pentru ea.

 11. #33

  Plot twist: Cristina Cazacu e nevasta-sa

 12. #35

  Inca un exemplu clar ce sustine teoria lu’ tata, care mi-a impartasit-o si mie: copile, daca te aud ca vrei sa-ti faci firma in romania, te bat pana te caci pe tine.