10 comentarii

 1. Eu nu am putut sa vad clipul :-?

 2. Da…. la fel ca si procaria aia de introducere de la etno sau favorit:

  Au venit sa va cante si sa ca incante sufletul cu un colind… rahat.

 3. cre ca avea boala pe el:)))i`o fi tras un sut in coaie mai devreme:D

 4. a dracului e mos craciun :))

 5. Nu cumva e ăla care a omorât 8 oameni? :)

 6. Moş Crăciun face şi fapte bune… Măcar atât.

 7. Bine a facut. Si eu m-as fi revoltat. Adica hot, hot, dar macar cu bun simt. Si de Craciun sa furi? AAA!! Am uitat, hotii nu au bun simt.

 8. ahaaaaa, superb. Uite că există Moş Crăciun. Care ziceai mă că nu există?

 9. Am zambit. Hotul era atat de prost, incat a lovit pe Mosu incercand sa treaca de el. Pai se stie ca Mosu da la poponet hotilor tupeisti.

  Intrebare retorica: cati ar pune umarul sa opreasca un hot pe strada in Bucuresti ? Da, stiu, nu sunt multi imbracati in Mos. Dar oare din cauza hainei a sarit Mosu aista pe hot ?

  Ce sa va fac; imi place sa pun intrebari indecente :P

 10. crazy santa claus. :))

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]