10 comentarii

 1. Eu nu am putut sa vad clipul :-?

  0

  0

 2. Da…. la fel ca si procaria aia de introducere de la etno sau favorit:

  Au venit sa va cante si sa ca incante sufletul cu un colind… rahat.

  0

  0

 3. cre ca avea boala pe el:)))i`o fi tras un sut in coaie mai devreme:D

  0

  0

 4. a dracului e mos craciun :))

  0

  0

 5. Nu cumva e ăla care a omorât 8 oameni? :)

  0

  0

 6. Moş Crăciun face şi fapte bune… Măcar atât.

  0

  0

 7. Bine a facut. Si eu m-as fi revoltat. Adica hot, hot, dar macar cu bun simt. Si de Craciun sa furi? AAA!! Am uitat, hotii nu au bun simt.

  0

  0

 8. ahaaaaa, superb. Uite că există Moş Crăciun. Care ziceai mă că nu există?

  0

  0

 9. Am zambit. Hotul era atat de prost, incat a lovit pe Mosu incercand sa treaca de el. Pai se stie ca Mosu da la poponet hotilor tupeisti.

  Intrebare retorica: cati ar pune umarul sa opreasca un hot pe strada in Bucuresti ? Da, stiu, nu sunt multi imbracati in Mos. Dar oare din cauza hainei a sarit Mosu aista pe hot ?

  Ce sa va fac; imi place sa pun intrebari indecente :P

  0

  0

 10. crazy santa claus. :))

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]