Din bucuriile vieții de părinte

Aveam și eu o plăcere cu telefonul meu. Mă jucam, când prindeam o fărâmă de timp, 8 Ball Pool de la miniclip. Biliard simplu și frumos, jucat mano a mano cu alți concurenți. În timp, fără urmă de modestie, am devenit foarte bun, ajungând să câștig peste 100 000 de goldeanu.

8ball

Și cum stăteam eu aseară relaxat la calculator, scriind câteva din operele cu care binecuvântez lumea zi de zi, aud în background zornăiala binecunoscută de monede din deschiderea jocului.

Mă duc să văd ce e, când colo, fiul, foarte satisfăcut se juca biliard de numa numa cu un oarecare concurent. De ceva vreme. Pe miză de 10 000 partida…

Prin urmare:
8ball2

Cred că am făcut preinfarct de nervi. Toată munca mea făcută varză, logic fiul nu juca nimic, el doar era fericit să lovească bilele, iar rechinul de la capătul celălalt doar îi mai cerea Rematch. Pe care fiul îl accepta fericit. M-am simțit ca în copilărie, când eu primeam țiganii în curte să le dau apă și ei furau toate găinile pe care le găseau.

Deleted.

Oricum nu îi pasă. E specialist în Minion Rush, pe care l-a jucat maxim, deblocându-i cred toate nivelurile.

Munculița mea…
Acum știu cum se simte un palestinian în gaza cotropită de fasciștii evrei.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. #1

  Ohh, mi-ai adus aminte de nişte răni vechi. 🙂
  Eu când am văzut pocinogul am luat repede tableta şi l-am făcut pe „fraierul de la celălat capăt al netului” chiar dacă mai avea de băgat doar 2 bile. Probabil nu-i venea a crede. 😀
  M-am simţit răzbunat.

 2. #2

  Oh, ce amintiri, cum aveam eu record de 67 % victorii in vreo 5.000 de meciuri ( devenisem putin addicted ), si intr-o noapte minunata, am pierdut cred ca vreo 50 de meciuri la rand, am rupt un maieu, am spart un mouse si am trezit toti membrii casei si vreo 10 vecini de nervi 🙂 . A fost ultima data cand am jucat 8Ball Pool . . .

  • #3

   deci nu doar eu am accese de furie cand pierd? 🙂

  • #4

   După ce am făcut prima şi întâia-şi un dată puseu de tensiune, de era să-mi crape creierul şi ficatul de nervi, idem V3nt0rR & Arhi, başca valurile de adrenalină ce se vărsau cascadat, ca Niagara, in venele mele, deci „dupe”, am făcut doar „stop”. Că nu se mai putea. A fost momentul în care am descoperit că pot înlocui alea 8 bile cu altceva. Mai calm, mai elevat…
   Am găsit cu ce să înlocuiesc dependenţa subsemnatului. Însă nu am găsit încă soluţia la problema „enervării”. Pe care o port în suflet, câteodată. Tot din cauza.
   Aşa că sunt deschis la orice sfat în context. Metode sau abordări. Exclus iarba sau similare, desi fumez, dar doar tutun. Iar berea este impus limitată ca şi absorbţie… :-))

 3. #5

  Abia acum se explica cum am facut eu milionul mirandu-mă ce prost joacă unii cu win percentage peste 50%.

  Să vezi emoție cand am facut 250k si din greseala am dat sa joc pe aceeasi miza si ala a bagat neagra din a 2-a lovitura. 😀

  • #6

   cred ca telefonul aluia nu a mai existat, din secunda 2

 4. #7

  pai si nu ai cerut tu un rematch cu marirea pot-uluji la dublul a ceea ce ai pierdut?

  • #8

   nu poti. ala e potul. si cu ce sa mai fac rematch. cu cei 400 de golzi?

 5. Povestea spune ca inca se mai cauta rechinul de la capatul celalalt care cerea rematch intr-una.

  • #10

   O alta varianta spune ca se odihneste langa Jimy Hoffa.

 6. d-aia am si io o strangere de inima cand ia fiica-mea tableta nevestei (pe care o folosesc io), si incepe un joc la care am ajuns si io maricel. culmea ghinionului e ca ii place, si acu ma bate la cap s-o las sa joace si ea.

 7. #12

  Stai sa vezi ce misto e sa joci pe all in, sa ai neagra la buzunar si pe cand ochesti, sa-ti pice netu’ . 450.000 down the drain.

 8. Da-mi un mail si iti dau eu vreo 500 000 de cash ca eu am cam 5 000 000

 9. #18

  Am jucat o perioada…Tin minte ca jucam cu unul care era la nivelul 20 si ceva, cu nustiu cate victorii, ce mai, imi era si frica sa joc cu el. L-am batut de 2 ori. Acuma stiu cine a fost la celalalt capat, precis un copilas 😀

 10. Vezi că mai ai o păcănea. Poate pică potu’ de 50k

  • #20

   Hai să fim realiști, la păcănele din 50 de trageri o singură dată am luat 2500. În rest numai free spin, și 25 bănuți.
   A, și 5 scratches o dată, de pe urma cărora n-am luat nimic.

 11. jocurile astea miniclip provoaca dependenta si risipa de timp, ai grija cu ele 🙂

 12. #23

  Bine ca ai spus repede….abia-l uitasem. Cate nopti nedormite, mama lui de joc. Si ca sa fiu un pic la subiect, lasa ca o sa creasca mare si o sa-i faca la loc. :))