Bun simţ de ora 8

 • Cum pana mea să suni la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă să anunţi că e cutremur?
 • Când ai 20 de ani, cum poţi să urli la un ZEU ca Lucescu, „Ce ne-ai făcut bă în `87?”, având în vedere că tu în 87 erai sub formă de antrenament pe faianţa băii lui tac-tu?
 • Cum poţi să te cerţi tu primar, cu pompierii care vin să îţi scoată apa din sat, că nu vin mai repede? Având în vedere că în sat e un singur drum, care nu e practicabil?

13 comentarii

 1. Arhi asta e RRomania :cuckoo:

  0

 2. Aia cu zeul e priceless :sick:

  0

 3. Pai daca facea şosea acuma urla că îi strică drumul :)
  Politicieni :whatever:

  0

 4. #4

  Cojo are dreptate.poti face toate astea foarte usor doar prin simplul fapt ca esti rroman :stupid:

  0

 5. #5

  A mai fost ceva genial azi la stirile de la ora 5 la pro tv. O stire cu un mosh la 80 ani care lesinase din cauza caldurii,, dupa ce il reabiliteaza, moshu insista sa plece de pe banca, desi nu era refacut complet. Asistentele ii explica ca o sa lesine iar,la care moshu , genial: Ei si ce daca lesin iar? pai ba mortaciunea dracu, tu stii ca poate cineva avea nevoie intr-adevar de salvare , da a venit pentru un mort umblator ca tine.

  0

 6. E zeu pt unii sa nu exageram ..

  Anyway restu RROMANIA

  0

 7. Aia cu anuntatul cutremurului e tare :))) ceva de genul: simti si tuuuu? e cutremuuuuuuur :)))))))))))))

  0

 8. scurte de romania asa….

  0

 9. Na bine, io nu eram născut în 1918, prin urmare nu recunosc mizeria numită Unirea Principatelor Române. Doar n-am fost acolo să mă pot exprima deci pe tema asta.

  0

 10. Comentatorii de mai sus vorbesc asa… de parca dobitoci n-ar fi si in alte locuri, numai la noi. Faptul ca voi doar pe astia ii vedeti nu e o scuza pentru voi ;)

  0

 11. iti poti imagina? lucescu singur a retrogradat o echipa care oricum era de 2 lei si a incasat batai peste batai in campionat!

  0

 12. :finger: ce sa le faci?

  0

 13. Tipic romanesc:))

  0

Citește și...

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]

Dragă tată – sau tătuțule, că sunt puțin emoționat, sunt la a doua sticlă de ceai. M-am gândit să-ți scriu și să-ți mulțumesc că m-ai îndemnat să dau la facultate. Țin minte că într-o zi, când am venit acasă, am intrat pe poartă și tu stăteai rezemat în coada cazmalei și mi-ai zis: […]

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]