Bun simţ de ora 8

 • Cum pana mea să suni la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă să anunţi că e cutremur?
 • Când ai 20 de ani, cum poţi să urli la un ZEU ca Lucescu, „Ce ne-ai făcut bă în `87?”, având în vedere că tu în 87 erai sub formă de antrenament pe faianţa băii lui tac-tu?
 • Cum poţi să te cerţi tu primar, cu pompierii care vin să îţi scoată apa din sat, că nu vin mai repede? Având în vedere că în sat e un singur drum, care nu e practicabil?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. Arhi asta e RRomania :cuckoo:

 2. Aia cu zeul e priceless :sick:

 3. Pai daca facea şosea acuma urla că îi strică drumul :)
  Politicieni :whatever:

 4. #4

  Cojo are dreptate.poti face toate astea foarte usor doar prin simplul fapt ca esti rroman :stupid:

 5. #5

  A mai fost ceva genial azi la stirile de la ora 5 la pro tv. O stire cu un mosh la 80 ani care lesinase din cauza caldurii,, dupa ce il reabiliteaza, moshu insista sa plece de pe banca, desi nu era refacut complet. Asistentele ii explica ca o sa lesine iar,la care moshu , genial: Ei si ce daca lesin iar? pai ba mortaciunea dracu, tu stii ca poate cineva avea nevoie intr-adevar de salvare , da a venit pentru un mort umblator ca tine.

 6. E zeu pt unii sa nu exageram ..

  Anyway restu RROMANIA

 7. Aia cu anuntatul cutremurului e tare :))) ceva de genul: simti si tuuuu? e cutremuuuuuuur :)))))))))))))

 8. scurte de romania asa….

 9. Na bine, io nu eram născut în 1918, prin urmare nu recunosc mizeria numită Unirea Principatelor Române. Doar n-am fost acolo să mă pot exprima deci pe tema asta.

 10. Comentatorii de mai sus vorbesc asa… de parca dobitoci n-ar fi si in alte locuri, numai la noi. Faptul ca voi doar pe astia ii vedeti nu e o scuza pentru voi ;)

 11. iti poti imagina? lucescu singur a retrogradat o echipa care oricum era de 2 lei si a incasat batai peste batai in campionat!

 12. :finger: ce sa le faci?

 13. Tipic romanesc:))

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex