Buzdugan a fost luat la ciocan de un blogger

amenda_buzdugan

Pe scurt, jegul public numit Buzdugan, coleg cu celălalt jeg, numit Morar, a luat o mică amendă de la CNA, pentru că sunt porci, datorită reclamației lui Ovi Sirb. Da, e corect datorită. Nasol moment, mișto coliva. Așa se întâmplă când ești un ciorditor nesimțit, fără carismă și umor, care își bazează toată emisiunea pe furtul de glume de pe internet.

Așteptam cu interes și rezultatul procesului intentat acelorași gunoaie de Groparu. Nu de alta, dar să vedem și niște despăgubiri.

Între timp, înțeleg că genialul idiot cu măsuță, care a produs 12 milioane de euro pentru Antena, dar nu mai produce nimic din noiembrie 2014, pentru că gura bate curul, și anume mircea badea, e revoltat că îi reclamăm și că suntem comuniști.

Du-te și arde un chibrit, nenea. Sau mai trimite o sesizare pe la companii că se asociază cu bloggeri, se știe că ești un greuceanu și toată lumea tremură de frica ta.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  Nu cred ca e singurul ciocan pe care l-a primit ” Buzdu ” la viata lui, il tradeaza vocea aia de gospodina miorlaita pe care o foloseste cand recita glumele furate .

 2. Eu nu inteleg cum a putut cineva sa stea sa ii asculte intr-atat incat sa ajunga sa ii reclame. Sau spun atat de multe prostii pe ora incat nu trebuie ascultati foarte mult?!

 3. #5

  Salut,
  iti citesc mereu blogul, dar nciodata nu ti-am scris. Insa ce fac alde Badea and co ma sperie ca si cetatean, pentru ca multi ii iau in serios ca medele in viata.
  Badea te „musca” de f… o data la 3 zile pe blogul lui (chiar zilnic):
  6 oct: „Vodafone si Iphone langa “muie”?!?!”
  5 oct: „Asta inseamna sa fii taranush coclit” („Sa cresti un lup care poate ajunge la 80 de kg intr-o chitzimie de apartament la bloc. P.S. Tampitul nu e cainele, dobitocule!)
  2 oct: „Webstock, o manifestare pentru ratatii fara trafic?!”
  1 oct: „Blogarasii “de succes” umiliti. Uite, de ata sunteti sarantoci, ticalosilor!”
  Omul, ori te citeste cu interes, ori are interes sa te atace in permanenta.

  • sunt un ratat fara trafic, e logic, nu?:))

  • badea il citeste pe arhi ca sa nu mai intre pe pornhub :-/. din doua rauri, il alege pe cel mai mic.

 4. #8

  bă nene, iată! mă bucur şi am speranţe.

 5. #9

  Sunteti niste dujmani la libertatea de egzprimare si nijte finte lipsite de omor.
  #friantena3.
  Semnat: un fan.

 6. #11

  I will put that on repeat.Pe pc-ul nevesti-mii

 7. #12

  Dacă ați gândi un pic și ați face abstracție de persoana reclamată, v-ați dat seama că a fost amendat pentru un căcat. Vă bucură doar pentru că nu vă place de omul ăla, altfel toată lumea ar fi fost indiferentă sau ar fi avut o reacție opusă.