O să-ți cadă OB-ul de râs

Vai, dar câtă ultragiere a fost ieri în presă. Cum nemernicii de la Patriarhie au vândut oamenilor apă de la hidrant drept aghiazmă. Câtă rapacitate.

Pentru că, nu-i așa, aghiazma reală e făcută din sarea provenită din urina a 10 000 de îngeri, după care topită în butoaiele patriarhiei, nu tot din apă de la hidrant, în care își bagă un neica hoț de ăsta mâinile și gata agheazma.

Ca idee, pentru cunoscătorii care presează și ei ce pot, mâinile unui preot sunt sfinte, conform doctrinei. Așa că, dacă un preot a dat drumul la hidrant și a atins o picătură de apă, apa de acolo e sfântă, nu trebuie să se zoiască în toate ciuberele.

E doar problema voastră că puteți crede asemenea tâmpenii…

17 comentarii

 1. #1

  Haha, biserica vinde apa la pret de benzina si nici nu plateste taxe. Nu e prost cine cere, e prost cine da. :))

  0

 2. si daca preotul s spală pe mâini, sfințenia urcă pe robinet, apoi pe conductă până la baraj?

  0

  • #3

   Si inspre baraj, dar si in directia opusa spre centrul de epurare…

   0

  • #4

   Corect Gupi! :D
   Urca chiar pana in bazinul de WC, de unde si expresia Holly Shit!

   0

 3. Ciudat e ca nu s-a gasit niciunul in toți anii astia , sa arunce o sticla de cianura in cazanul de apa „Sfințita”…

  Pacat

  0

 4. E ca apa aia mov din „Where’s my water”. Pui o picatura de apa sfintita in apa nesfintita si BAF! toata apa din recipientul respectiv e sfintita!

  0

 5. #7

  Ai facut armata la pompieri. Nu ai tras niciodata linie de la hidrant pana la cazanele cu apa sfintita? Eu am apucat boboteaza din 2002 in timpul stagiului militar si le dadeam oamenilor apa de hidrant cu nemiluita la patriarhie. La un moment dat ne trimite sergentu’ sa umplem cateva sticle pt soacra-sa si alti membrii ai familiei. Bagam sticlele la robinetul de la butoi si mie mi-au curs cateva jeturi pe langa ca imi inghetasera mainile de la apa aia rece ca gheata. Vine un mos: „nu vezi ca dai pe langa? Aia e apa sfintita data de Domnul si iti bati joc de ea”. Eu plin de draci ca inghetasem ca un cacat si pierdusem si ziua de vizita ca na, pazeam credinciosii sa nu se aprinda ca boschetele din desert in fata lui Moise. Asa ca nu m-am putut abtine si ii arat cu degetul mosului spre un hidrant de la care era tras un furtun spre butoi: „vezi de unde vine apa? Aia nu e apa de la D-zeu, e apa de la pompieri. Dispari din fata mea!”. Ma asteptam ca un val de cacat sa se abata asupra mea cand, ce sa vezi? Mosul beleste ochii, isi da seama pt prima data cred de unde le vine apa sfintita si face cale intoarsa fara sa mai zica nimic.

  Vremuri bune la D1 :))

  0

 6. #9

  Crede si nu cerceta !
  PS. Aplica acest dicton la vorbele preotilor si politicienilor si o sa traiesti fericit 100 de ani.

  0

 7. Mie mi-a plăcut că apa „sfințită” e gratis dar pet-ul în care se pune costă 5 lei.

  0

  • #11

   da mah, au crescut preturile la materiale… din cauza petrolului… Nu mai e nici pet-ul ce era odata…

   0

 8. #12

  Noooo… Noeaooo… Probă de microfon… Nooo

  0

 9. #15

  Singura mea dezamagire e ca „apa sfintita” s-a vandut cu pretul apei plate de la supermarket. Macar 50 de lei sa fi fost sa simta fiecare dintre cumparatori ce inseamna bucuria si mandria de a fi crestin…

  0

 10. in 2007 proaspat detinator de masina am iesit si eu cu ea in oras. si evident toata ziua am bagat apa si cafea ca un erou.
  Ajuns intr-o bodega de pe la pasajul villacrosse cer cu bule si primesc niste apa plata in sticla de bule. Il chem pe chelner, il rog sa ma lase cu apa de la chiuveta si sa imi aduca ce am platit.
  Dupa 2 minute vine spasit: era apa sfintita de la o biserica de pe victoriei care isi sarbatorea hramu…

  Culmea: nu am avut arsuri. Deci nu era chiar atat de sfintita.

  0

 11. De la busuioc tine atata,nu e nicio sfintenie.Apa sfintita… hahaha. Cred ca si Dumnezeu rade de cat de prosti suntem.Mai degraba cred ca apa de ploiaie e sfintite,ca aia vine de la Dumnezeu.

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.