Cadou pentru copii: Xiaomi Redmi 6A

V-am luat de bune sfaturile pentru ziua moștenitorului Ametcea, care, mâine, face fabuloasa vârstă de 6 ani și, concomitent, se pregătește să meargă în prima lui zi de școală (azi ne povestea că el știe că directorii de școală au un baston lung, cu care te pedepsesc, iar tu trebuie să știi dinainte pe unde poți să fugi, la nevoie, când te prinde)

Am luat un Xiaomi 6A, care arată și se comportă foarte frumos, iar prețul pe care l-am plătit este insignifiant, nici măcar un ecran la un telefon de top nu îți iei cu banii aceia.

Nu îmi plac, până acum, camera foto, care iese vreo 2 mm în afara telefonului, deci dacă nu are husă (și încă nu are, pentru că nu găsești prin malluri, iar de pe net am uitat să comand), o să zgârii la greu camera. Și nu are USB Type C, ci microusb vechi, ca neanderthalienii. Desigur, nu mai am niciun fir de ăla prin casă și nu pot să desfac cablul original, să nu stricăm virginitatea cadoului.

Overall, foarte mulțumiți, să vedem ce spune și chiștocul ăla mic.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. La multi ani si cat mai putine nasoale in sistemul de invatamant!

 2. Eu zic sa vezi partea plina a paharului. Camera iese în relief, copilul știe unde e camera => poze mai mișto decât tata.
  Acum ai drum liber și la pasiunea cu fotografiile, știi ca vine cineva din spate care chiar se pricepe.

 3. La mulți ani juniorului și mult noroc la școala!

 4. #5
  Arbait

  Chiar decențel telefonul…
  Vine ziua soției așa că tot telefon, am luat un Yota3, acum 2 ani a primit Yota2 și a rămas pe marca asta…

 5. „(azi ne povestea că el știe că directorii de școală au un baston lung, cu care te pedepsesc, iar tu trebuie să știi dinainte pe unde poți să fugi, la nevoie, când te prinde)” pai si cum nu are dreptate?

 6. #8

  La multi aniiii si mult succes la scoala!
  Eu mereu asociam ziua mea cu inceputul scolii, fiind nascuta tot in septembrie. Anul asta m-am pricopsit si eu, tot cu un telefon. M-a cadorisit barbati-miu cu un S9. Inca nu imi vine sa cred, ca niciodata n-am avut telefon nou (de anul asta, adica). Stia ca mi-l doresc (aveam un junghi de Galaxy S5 care a inceput sa aiba lag chiar si la candy crush lol) si chiar aveam in plan sa il cumpar dupa ce aparea S10, dar… mi-a facut surpriza :).

 7. frate ce-a zburat timpul…
  maine-poimaine ii faci majorat

 8. #10
  MP :)

  La Multi Ani!! Sa va traiasca si sa va bucurati de multe aventuri impreuna.
  Si sper sa il tina si telefonul cat mai mult :)

 9. #11

  La multi ani si succes la scoala!

 10. #12

  Salut,
  La multi ani!
  daca nu te superi, la ce scoala dai piticul? Coleg pantelimonez, cu cosmarul ca ar trebui ca fii-mea sa mearga la scoala din urbe :) Citisem mai demult ca ai scos-o pe fetita de la scoala din Ptm si ai mers spre Bucuresti.
  Ms.

 11. #13

  La mulți ani micuțului și mult succes.

 12. #14

  De ce ai poza cu vasile manu?

 13. La multi ani!

 14. Sa traiesti monsenioare! I-am luat lu A-mica la fel.

  Da’o husa nu recomanzi la el?

Citește și...

Long story short, mie ;i nevesti-mii ne place să tragem cu arcul și, incidental, chiar suntem buni la chestia asta. Ne-ar plăcea să făsim un poligon în zona asta de București, spre Pantelimonezia, unde să mergem să ne satisfacem plăcerile de acest gen. Știm parcul de la COmana, pe cel de la Brașov […]

Câns s-a dat legea antipungi, situația era drastică în românia. Toate marginile satelor și orașelor erau tapetate de pungi de hypermarket, pentru că erau gratuite și multe. Râdeam uitându-mă la pensionari cum iau teancuri întregi de la casele de marcat, să fie acolo, că nu ai de unde să știi când ai nevoie […]

M-am uitat, de curiozitate, la Eurovizionul de oameni mari, nu acela cu calificări, unde ne-am făcut noi de râs, pentru că niște snowflakeși imbecili din românia au decis că, la un concurs de muzică, nu trimitem cea mai bună piesă și cea mai bună voce, pentru că nu cadrează cu opiniile PC, prin […]