Cadouri pentru copii mari și mici

Pe scurt, de ziua fiicei, în februarie, i-am luat hoverboardul acesta (link afiliat). Bine, era la reducere când l-am luat eu, la 649 de lei, acum e 1499.

I-a plăcut în cel mai înalt mod, în 2 ore deja știa să meargă pe el ca o veterană, cel mai frumos cadou. Doar că s-a botoșit frate-su, că el de ce nu are așa ceva.

Și i-am luat și lui, varianta pe albastru (link afiliat). Tot la reducere era și asta, la 679 de lei. Și miracol, fiul merge și el pe el, au ajuns amândoi de își fac genoflexiunile pentru ora de karate pe hoverboard.

Ultima venită în familia hoverboardurilor din El casa del Ametceas a fost Luna, care a vrut și ea așa ceva, că și ei îi place. Așa că i-am luat și ei unul, ăsta de pe amazon.

Cel mai mare succes la fiica îl are faptul că poți conecta telefonul la el prin bluetooth și să asculți muzică.

Kids these days…

Posted by Cetin Arhi Ametcea on 4 Martie 2018

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. Nevastă-mea iubește jucariile astea. Ii aduc o gramada de munca

  0

  0

 2. #5

  Junioara, Junioru’, Luna…
  Cum Igor bag sama ca e cam ostracizat si brailizat, logica ne spune ca urmezi matale. Pana la momentu’ ala, nu ne baga in sevraj si pune-ne iar filmuletu’ cu caderile pe role in IOR. Sau macar pe-ala cu Masterchef- varianta ficatei cu ceapa :))

  0

  0

 3. #6

  tatarii cuceresc vestul, heh :))

  0

  0

 4. #7

  igor pe unde mai isi duce traiul?

  0

  0

 5. #9

  Pt distractie garantata ia-le si hoverseat-ul care se atasaza la hover.

  0

  0

  • #10

   Astept varianta hover toilet seat, cu stalp de sprijin si bat de alungat cainii…

   0

   0

 6. #11

  Îți iei și tu o trotineta electrica și ai rezolvat problema.

  0

  0

 7. Arhi, tu ai incercat draciile astea? Ma intereseaza daca inveti repede pe el, ma refer la noi, cai batrani…
  As vrea si eu unul, de-asta intreb…

  0

  0

  • #13
   Arhi

   da, stiu sa merg pe el

   0

   0

  • #14

   Am mers si eu cu asa ceva. L-am cumparat pt copii dar suporta max 100 de kg. Săracu a rezistat dar paraia din toate încheieturile. Problema e ca are niste roti de rahat la cea mai mică denivelare poti sa o sugi original. Din fericire avem piste de biciclete super ok pe care le putem folosi si pt asa ceva!

   0

   0

  • #15
   Arhi

   depinde si de ce cumperi. sunt unele, cum ar fi asta, care nu au probleme cu denivelarile. si tine pana la 120

   0

   0

  • #16

   Mda vad ca l au mai îmbunătățit. Cand l am luat eu era abia apărut si in jur de 600 de euro in Olanda. L am luat din Dubai cu 200 de euro negociat ca la piata. Tu i in gura de profitori ordinari.

   0

   0

 8. #17

  de astea am auzit ca mai iau foc din cand in cand

  0

  0

 9. #18

  Mama ce-mi vine sa plec si eu in Germania!
  https://i.imgur.com/TPmuaXF.jpg

  0

  0

 10. #19

  Safety tip, incercati sa le supravegheati in timpul incarcarii si sa le depozitati intr-un loc sigur, acum ceva timp au fost cazuri de explozii ale bateriilor, pe amazon.com au fost scoase de la vanzare la un moment dat.

  0

  0

 11. #20

  Pai daca toata familia ti-a trecut pe acrobatii din astea, eu zic sa ridici stafeta si mai tare si sa-ti iei un monociclu.

  0

  0

 12. #21

  Bine daca esti adult si vrei ceva serios cu care poti sa te duci si la serviciu de exemplu recomand Segway. Da-i un ban dar sti ca nu-l mai ai!

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]