Și caii se împușcă, nu-i așa?

Legat de articolul ăsta

Solutie: Admite cererea creditoarei. Ordonă debitoarei să-i plătească creditoarei în termen de 30 zile de la comunicare suma de 30.544,18 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor efectuate şi 591 lei dobânda legală. Obligă debitoarea să-i plătească creditoarei suma de 39 lei (taxă de timbru) şi 1240 lei (onorariu avocat). Cu drept de cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 11.04.2012

E un început. Și chiar nu mi se pare mare un onorariu de 1200 lei, pentru un avocat bun. Poate o să iasă ușor, ușor din biznis cei cu scuza nu a plătit clientul. Nu îți faci o afacere fără nici un ban, așteptând doar ciubucul de intermediere. Mai trebuie să și investești. Nu ai bani de investit, angajează-te la instagram, cică au pus mâna pe niște bugete.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. Omu isi face datoria 😉

  Thumb up 0
 2. Doar că la ei nu prea cred că angajează pe oricine.

  Thumb up 0
 3. #3

  Chiar azi am avut discutii cu un „nu a platit clientul, dom’le”. Vina nu-i a lor, vina e a noastra ca lucram haotic, bazandu-ne doar pe bună-credinţă.

  Thumb up 0
 4. Salut solutia data de instanta. Bravo.

  Thumb up 0
 5. #5
  radusibiu

  Doar in rromanica faptul ca un client nu a platit este scuza sa nu platesti furnizorul.

  Thumb up 0
  • #6

   Serios? Deci nicaieri altundeva nu incearca diversi sa nu plateasca pe motiv ca nu a platit clientul? Doar in Romania, da? Stii ce mai e doar in Romania? Idioti care le stiu pe toate. Doar in Romania sunt din astia.

   Thumb up 0
  • scipio: mai e ceva in romania. Noi care dam muie la prostii cu „numa in Romania”.
   😀

   Thumb up 0
  • #8
   radusibiu

   Ba da, tarile din lumea a 3-a poate. In lumea civilizata exista „Better Business Bureau” si „small claims court” care te rezolva rapid.

   Cit despre idiotii din Romania iti dau dreptate. Eu nu mai stau pe acolo din 2000.

   Thumb up 0
  • ar fi chiar ciudat sa exista in romania “small claims court”. Nu de alta dar e in engleza….

   Thumb up 0
 6. Niciun avocat nu te apara pentru 1200 lei. Eu am avut un proces civil si regula era asa: 1000 lei procesul, 1000 lei recursul, 1000 lei apelul.
  Smecheria este ca avocatii nu dau chitante la suma reala.
  .

  Thumb up 0
 7. Mie mi se pare cealalta decizie mai frumoasa :

  Obiect dosar: sechestru asigurător

  Solutie: admite cererea. instituie proprirea asiguratorie asupra conturilor bancare ale debitorului, inclusiv BCR – Sucursala Otopeni, cu privire la sumele de bani datorate sau care vor fi datorate sau care vor fi datorate înviitor debitorului de către o a treia persoană, până la concurenţa sumei de 30544,18 lei. Stabileşte cauţiunea în cuantum de 611 lei ce va fi depusă la dosarul cauzei până la data de 21.03.2012. executorie. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07.03.2012

  Thumb up 0
 8. Culaie, vorbesti serios?

  Thumb up 0