Cal trojan de blogger

Daca ii faci cadou nevestei permisul de conducere, oare e bine sa ii spui ca de fapt iti faci cadou tie un sofer pentru momentele cand nu ai chef de nimic decat sa stai pe scaunul din dreapta si sa vegetezi, cu o bere in mana??

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

  1. E bine, nu e bine, important e ca, la urma urmei, asta e scopul. Numai frate-miu cat ma bate la cap „Hai sa faci scoala de soferi ca sa pot si eu sa beau!” Macar el mi-o spune pe direct :)) Arhi, ce-a patit blogul tau dimineata? Era cam….mort.

  2. Se subintelege.

  3. sau poate……NU gandestete si asa: franaaaa (fffaaahhhhh) nu vezi ca e rosu unde te duci …..uitate in oglina schimba a 3 nu vezi ca esti la 5000 de ture ….ocoleste si tu groapa aia nu o vezi, aooolllooo mo omori cu zile, cine ti-o fi dat permisu :))) e doar o varianta 😀

  4. #4

    dude, nevasta mi-e mai pretioasa decat un cacat de tabla pe 4 roti:)

  5. Eu cred ca merita sa faca permisul pentru simplu fapt sa nu depinda de noi sa fie duse undeva si aduse…sa aiba si ele o anumita independenta respectiv si noi 😀

  6. Sterge comentariul 6 :)) Ti-a pus unu o chestie interesanta care permite sa rulezi js-uri din comentarii :). Poate trebe sa faci si update la wordpress intre timp .