28 comentarii

 1. E facut de Asociatia Secular Umanista din Romania. Uite-l si pe cel din 2011: http://img210.imageshack.us/img210/681/calendar2011.jpg

  0

 2. mai demult, nu stateau o zi fara sa nu faca ceva…:))

  0

 3. #3

  excelent!

  0

 4. Uite aşa mai învăţăm una alta.

  0

 5. Oare in cata vreme se auto-sesizeaza Biserca, sa spuna ca isi bat joc de imaginea calendarului ortodox ? E super tare, dar sigur se trezesc adormiti care sa comenteze.

  0

 6. Din februarie (Darwin) pâna-n decembrie (Arthur C Clarke care apropos, nu-i trecut ? WTF ??? ) o sa țin post negru la proști. Așa sa m-ajute Einstein.

  0

 7. #7

  ASur = Propagandă jidănească. Cârnaţi efeminaţi.

  0

  • Freigedank, asa e, insa idea si realizarea este fantastica, trebuie sa recunosti!
   Aproape la fel de faina ca si clipul lui Arhinstern…:-)

   0

  • #9

   HAry:

   Asta e o şuşanea, nu mi se pare deloc inteligent, boss. Chiar mi se pare un fel de plagiat, o încercare de a copia de prost gust. Un kitsch de căcat. N-au nimic original în cap. Aceşti ,,atei umanişti” de ultimă generaţie sunt retardaţi total.

   A, ce a făcut Arhistern cu spotul acela, da, e inteligent. Arhi are umor, spre deosebire de proştii ăştia. Şi-un copil retardat, şi-o găină poate face o asemenea şuşă. Tragedia e că ei se cred inteligenţi. Scrieţi bă şi voi o carte care să se compare cu Evangheliile, un Pateric, o Filocalie şi după aia mai vorbim.

   Aşa scriu şi eu un calendar cum mă cac eu.

   0

  • Freigedank, daca privesti acest calendar mai detasat, adica ca si pe o parodie, nicidecum ca si ceva care se doreste a fi luat in serios, atunci totul se relativeaza. e o idee faina de a parodia calendarul ortodox. sigur, nu daca esti un fundamentalist ortodox, pentru ca atunci ai cataloga o asemenea „creatie” ca si o blasfemie.
   Pentru mine astfel de organizatii gen ASUR sint niste comici, care incearca sa prinda niste fraieri care nu mai vor sa se asocieze cu imaginea credinciosului incult si tamp…:-)
   Diferenta dintre Arhinstern si astia este ca Arhi este constient de umorul lui, iar cei de la ASUR sint doar niste comici involuntari….:-)

   0

 8. #11

  Bucurenci măcar a recunoscut pe faţă că se sparge-n găoază.

  0

 9. @Meekuu

  Să înțeleg că nu ți-a plăcut teoria lui Copernic cum că Pământul n-ar fi contrul universului? =))

  0

  • Te rog frumos, luna ianuarie e pastrata în mod special pentru a putea trolla proștii. Trebuie cumva sa-mi reîncarc bateriile pentru tot anul…

   0

 10. Bănuiesc că cel de anul viitor va include nume diferite?

  0

 11. ptiu, piei satana!

  0

 12. Mi se pare geniala ideea, si inca ar merge dezvoltata, sa fie cat mai detaliat, sa il faca pe zile…

  0

 13. Banuiesc ca nu vine nimeni din usa in usa cu calendarele astea de vanzare, nu? :D

  0

 14. #18

  Se distribuia gratuit la un targ de carte din toamna. E genial sa vezi reactia oamenilor cand isi dau seama ca n-ai un calendar ortodox pe perete :D

  0

 15. #19

  arputea fi folosit ca baza de pornire pentru dudeism

  0

 16. Pfuai, mi-l plotez A0 şi-l pun deasupra mesei. O mică remarcă: în iunie şi decembrie s-a cam tăiat din informaţie şi nu se prea înţelege.

  0

 17. #22

  daca ar avea si pe site o varianta la rezolutie mai mare, ar fi tare bine. (chiar daca ar fi pe bani)

  0

 18. #23

  Foarte tare ! De unde se poate cumpara ?

  0

 19. L-au tipărit, prin noiembrie, cei de la National Geographic: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150392266478209&set=pu.225365713208&type=1&theater
  Poate mai au exemplare, merită să-i întrebi.

  0

 20. Eu am unul de genul asta primit la revista Historia. Nu e strict pe nasteri/morti/batalii si e al naibii de misto ilustrat :D

  0

 21. #26

  Link direct în format PDF pentru cei care doresc să şi-l tipărească:

  http://www.asur.ro/documente/Calendar.pdf

  0

 22. #27

  La ziua mea zice asa: SpaceShipOne devine primul aparat de zbor produs din fonduri private care ajunge pe orbita! Nice! Il prefer pe asta oricand decat pe cel ortodox! Macar mai inveti ceva, din cel ortodox nu inveti nimic!

  0

 23. Chiar sunt curios. Ce vor face aia de la BOR

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]