Cam asta a fost şi cu Mădălina Manole

A ţinut 3 zile, ziarele şi-au scos tirajele, televiziunile au intrat cu picioarele în viaţa tuturor, posesorii drepturilor de autor au făcut buzunarul gros, puţin mai gros.

Acum nu mai e decât o hiperofertă de preţ într-un hypermagazin, să scăpăm de stocul de acum şi să aşteptăm moartea următorului cantautor.
Dacă avem noroc, poate încă o sinucidere.

12 comentarii

 1. Mda, din pacate asa s-a intamplat si cu Michael Jackson, dupa ce a murit toata lumea a inceput ca vai ce cantaret bun era ca nu stiu ce, iar cand traia nu-l pomenea mai nimeni (cel putin in ultimii ani de viata).
  Din pacate abia dupa ce pierdem un om ne dam seama ce am pierdut.

  0

 2. Era un film vechi, unde un bogatan cumpara pe nimic tablouri de la artisti necunoscuti, dupa care ii killarea cu scandal la ziar si vindea la de 100 de ori pretul tabloaiele. Gecson era zero impuscat in entertainment cand a dat coltu’, Manole lalaia la Dorohoi cand a sinucis-o amicu’ FuraDan, de handbalistu’ Cozma nu auzise mai nimeni cand i-au facut fermoare gaborii… Moartea te (re)face celebru, dar pentru scurt timp! Ia intrebati vre-unul de-a plans acu’ 2 ani dupa celebrul necunoscut Marian Cozma de cate ori si l-a mai amintit de atunci?!? 😀

  0

 3. Sunt plictisit de falfaieli d’astea. Nu m-am omorat sa aud plansu altora, dupa artistii recent ingropati

  0

 4. Cam asa e cu toate scandalurile,dureaza cateva zile pana uita lumea si gata….

  0

 5. Inainte de sinucidere, daca intrebai pe cineva detalii despre ce mai invarte madalina manole sigur nu stia ce sa iti zica. Sa mai treaca ceva timp si cand o sa intrebi pe cineva de madalina manole o sa zica „aia care s-a sinucis, nu?”
  Si cam asta ramane de fiecare moarte scandaloasa si de artistul protagonist!

  0

 6. Cand a crapat MJU toata lumea albume si muzica
  Pan atunci vanzari 0

  Lume plina de ….. ipocrizie … MJ era mort de mult numa ca daca nu dadea acu baca se facea de ras
  Same for all the others
  Unii nu stiu cand sa se retraga

  0

 7. poza asta ar trebui premiata!
  Plus ca ar trebui pusa undeva in centru, s-o vada toti potentialii sinucigasi din clasa vip 16 valve, sa le treaca de sinucidere.
  Viata merge inainte, bah, si cu noi si fara noi, asa ca sa ne vedem de ea si sa lasam prostiile.

  0

 8. Sa o compari pe Madalina Manole cu MJ mi se pare o blasfemie. E normal ca incidentul care a adus-o pe prima pagina sa aduca un boom de vanzari. Dar vorba cuiva mai sus in scurt timp va ramane ‘aia care s-a sinucis’. MJ e totusi de cu totul alta anvergura.

  0

 9. mai ceva ca preoţii: şi de pe viu şi de pe mort 🙂

  0

 10. cand ii aud pe tantalaii aia la TV ca de ce nu ii pretuim in viata…pai ba tampitilor, ar trebui sa facem un post tv special gen artistii de pe vremea lu mamaia frustrati TV. eu ma bucur cand astia care se sinucid mor. scapa lumea de tampiti.

  0

 11. HiperOferta degeaba. Ala este pretul si intreg. Nu este nici o reducere. Asta este ca intrun magazin din Afi. Mi am cumparat o pereche de pantaloni la 50 ron ( short ) Peste o saptamana trec si vad reduceri 50% Spun, hai ca e bun inca o pereche la 25 ron pentru ca imi plac , alta culoare pentru anul viitor si cat a mai ramas din vara asta. Intru in magazin, Reducere pe eticheta „pret vechi 100 ron; reducere 50” HA HA HA 🙂 Reduceri in Romania. Cam asa practica si Gima 🙂 Reducere lapte de la 4,5 la 3 lei ( produs care in cora carfur megaimage, bila il gasesti la 3 lei ) HA HA reducere my as 😀 Cam astea sunt mega ofertele si reducerile in Romania

  0

 12. Madalina Manole canta atat de frumos

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Acum mulți ani, una din șmecheriile din comerț era să îți cântărească hârtia care ți-o puneau pe cântar, la mezeluri sau unde te duceai. Primeai un ditamai cartonul gros, de puteai izola de bombe irakul, care cântărea 200 de grame, după care mâncarea și, uite-așa, primeai hârtie la preț de salam de Sibiu, […]

Cât am stat cu nevastă-mea pe la Polizu, am căutat chestii de mâncare pe la tarabele alea de pe Buzești, supranumite stretfood, cu mâncare minunată, gătită de oameni deosebiți. Băbăeț, vă spun sincer, mai multe bășini decât la pastramagiii ăia care își câștigau pâinea vânzând chifle oamenilor nu am văzut de multă vreme. […]