SMS Camp, varianta de vară

Știți că eu a trebuit să merg la Social Media Summer Camp ca să aflu că niște companii și agenții aveau impresia despre mine că sunt extrem de rău, ba chiar câinos, plus arogant și alte calități superioare? Bine, era varianta de iarnă a evenimentului, dar ați prins ideea. Adevărul e că, nemergând în foarte multe Întâlniri de gen, oamenii nu prea ajung să mă cunoască și să afle ce pâinea lui dumnezeu sunt.

Pe 4 iulie mă duc din nou, din același motiv. Să împrăștii iubire :mrgreen: și să las oamenii să mă cunoască așa cum sunt eu în mod real, nu cum împrăștie vorba diverși inadaptați din zonă. Practic, pentru blogger, pe lângă ce are de învățat de la povestitorii de pe scenă, ăsta e unul din marile avantaje. E cunoscut de oamenii care contează.

Iar companiile prezente, la rândul lor, au de câștigat prin asta. Pentru că una e să vorbești cu un nume de pe harta internetului și să încerci să ajungi la un punct comun și alta e să îl cunoști fizic, să vezi ce îi poate mintea de blogger și cum poți discuta cu el. Plus, au acces direct la ideile invitaților, care idei nu sunt puține și, de foarte multe ori, deloc proaste.

Cred că, dacă ar fi mai multe întâlniri de genul, am scăpa, în timp, de clasicele articole gen Cum vreau să fiu abordat de firme și agenții, iar agențiile ar fi mai ocupate să muncească, decât să se teamă de bloggeri.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. #1

  SMS mi se pare piscotareala de ultima speta. Scoate biz un top in care mentioneaza toate companiile care-s suficient de fraiere sa pună pe dobitoci gen Negrea sa facă reach si engagement si campanii cu Chinezu si după aceea aduna toți piscotarii împreuna cu niște nume mai credibile sa simtă si blogerii si companiile ca fac ceva important. Dar s-ar putea sa gresesc, insa rămân la ideea ca majoritatea bloggerilor sunt niște fomisti mituibili, care pot da scrie pozitiv despre orice, de exemplu cum e Ciubotaru sau niște melteni cu impresii gen Piticu.

  0

  0

  • #2

   hai, nu ma compara cu ciubotaru…

   0

   0

  • #3

   N-am făcut asta, dacă erai gen Ciubotaru, nu dadeam pe aici.

   0

   0

 2. #4

  Ps: articolele gen Cum vreau să fiu abordat de firme și agenții mi se par de o aroganta suprema

  0

  0

 3. #5

  Din ce se vede pe site, o singura fatuca participa. Deci mai degraba iese betie decat orgie. Bun si-asa, de la o varsta… :)

  0

  0

 4. #6

  Proverb românesc: De te latră vreun câine, astupă-i gura cu pâine.

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]