SMS Camp, varianta de vară

Știți că eu a trebuit să merg la Social Media Summer Camp ca să aflu că niște companii și agenții aveau impresia despre mine că sunt extrem de rău, ba chiar câinos, plus arogant și alte calități superioare? Bine, era varianta de iarnă a evenimentului, dar ați prins ideea. Adevărul e că, nemergând în foarte multe Întâlniri de gen, oamenii nu prea ajung să mă cunoască și să afle ce pâinea lui dumnezeu sunt.

Pe 4 iulie mă duc din nou, din același motiv. Să împrăștii iubire :mrgreen: și să las oamenii să mă cunoască așa cum sunt eu în mod real, nu cum împrăștie vorba diverși inadaptați din zonă. Practic, pentru blogger, pe lângă ce are de învățat de la povestitorii de pe scenă, ăsta e unul din marile avantaje. E cunoscut de oamenii care contează.

Iar companiile prezente, la rândul lor, au de câștigat prin asta. Pentru că una e să vorbești cu un nume de pe harta internetului și să încerci să ajungi la un punct comun și alta e să îl cunoști fizic, să vezi ce îi poate mintea de blogger și cum poți discuta cu el. Plus, au acces direct la ideile invitaților, care idei nu sunt puține și, de foarte multe ori, deloc proaste.

Cred că, dacă ar fi mai multe întâlniri de genul, am scăpa, în timp, de clasicele articole gen Cum vreau să fiu abordat de firme și agenții, iar agențiile ar fi mai ocupate să muncească, decât să se teamă de bloggeri.

6 comentarii

 1. #1

  SMS mi se pare piscotareala de ultima speta. Scoate biz un top in care mentioneaza toate companiile care-s suficient de fraiere sa pună pe dobitoci gen Negrea sa facă reach si engagement si campanii cu Chinezu si după aceea aduna toți piscotarii împreuna cu niște nume mai credibile sa simtă si blogerii si companiile ca fac ceva important. Dar s-ar putea sa gresesc, insa rămân la ideea ca majoritatea bloggerilor sunt niște fomisti mituibili, care pot da scrie pozitiv despre orice, de exemplu cum e Ciubotaru sau niște melteni cu impresii gen Piticu.

  0

  • #2

   hai, nu ma compara cu ciubotaru…

   0

  • #3

   N-am făcut asta, dacă erai gen Ciubotaru, nu dadeam pe aici.

   0

 2. #4

  Ps: articolele gen Cum vreau să fiu abordat de firme și agenții mi se par de o aroganta suprema

  0

 3. #5

  Din ce se vede pe site, o singura fatuca participa. Deci mai degraba iese betie decat orgie. Bun si-asa, de la o varsta… :)

  0

 4. #6

  Proverb românesc: De te latră vreun câine, astupă-i gura cu pâine.

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]