Știți cum face grătarul un bărbat, nu?
Ia niște lemne, de preferință uscate, le stivuiește în formă de piramidă, le dă foc, dacă știe cum, așteaptă să ardă lemnele, după care pune deasupra cărbunii și așteaptă să se înroșească și ei. Durată, cam o oră. După care, în sfârșit, poate începe să grătarizeze.

Sau poate să își ia o cană de aprins cărbunii (link afiliat), care este cea mai mare invenție în domeniul grătarului, de la ceafa de porc bătută cu ciocanul de șnițel și pârpălită 2 minute pe o parte, 2 pe cealaltă.

Vă spun, nu există chestie mai bună în domeniul hranei de esență masculină. Pui pe fundul cănii o bucată de ziar sau o chestie de aia de aprins rapid, peste pui cărbunii până se umple cana, dai foc și în maxim 10 minute ai cărbunii roșii, gata de a face mâncare.
Și nu doar timp economisești, dar și cât fum eviți, nu vă închipuiți.

Încercați, merită toți cei 40 sau 50 de lei, funcție de marcă.