Am canari melomani

Deci da, perusii mei sunt cele mai melomane pasari din lume. Cum incepe muzica, stau cam zece secunde sa prinda ritmul, si incep sa gangureasca. Am zis ca e o intamplare, desi se intampla la fiecare melodie. Dar cand dai pauza la melodie, se opresc si ei, si se uita la tine mirati „ce faci coaie, nu vezi ca faceam karaoke?”
Ce ma bucura enorm e ca le place O-Zone, ca lui stapane-su. Partea proasta e ca intra in delir cand incepe sa cante Nicolae Guta. Dar ii accept, ca sunt ai mei.
Da, promit sa pun un film, cand se intoarce nevasta de pe drumuri.

4 comentarii

 1. au gusturi nu gluma

  0

 2. dap. ca si mine, dealtfel

  0

 3. Incep sa chiraie si daca aud apa ca incepe sa curga, incep sa chiraie si daca incepi sa bati cu lingura in oala si incep sa chiraie si cand te dai cu foenu sau te barbieresti cu un aparat electric.

  Asta in conditiile in care chiraitu/cherlaitu lor ii face melomani. :D

  0

 4. acuma…de ce vrei matale sa imi strici fericirea?

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]