Am canari melomani

Deci da, perusii mei sunt cele mai melomane pasari din lume. Cum incepe muzica, stau cam zece secunde sa prinda ritmul, si incep sa gangureasca. Am zis ca e o intamplare, desi se intampla la fiecare melodie. Dar cand dai pauza la melodie, se opresc si ei, si se uita la tine mirati „ce faci coaie, nu vezi ca faceam karaoke?”
Ce ma bucura enorm e ca le place O-Zone, ca lui stapane-su. Partea proasta e ca intra in delir cand incepe sa cante Nicolae Guta. Dar ii accept, ca sunt ai mei.
Da, promit sa pun un film, cand se intoarce nevasta de pe drumuri.

4 comentarii

 1. au gusturi nu gluma

  0

  0

 2. dap. ca si mine, dealtfel

  0

  0

 3. Incep sa chiraie si daca aud apa ca incepe sa curga, incep sa chiraie si daca incepi sa bati cu lingura in oala si incep sa chiraie si cand te dai cu foenu sau te barbieresti cu un aparat electric.

  Asta in conditiile in care chiraitu/cherlaitu lor ii face melomani. :D

  0

  0

 4. acuma…de ce vrei matale sa imi strici fericirea?

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]