Cand va mai mai spalati la fifi, fofo și altele cu apa rece, când înghețați în casă, deși plătiți întreținere și, dacă dați drumul la apă caldă, se contorizează, când nu aveți cu ce să vă spălați copiii din cauză că apa caldă e rece și nu curge, la fel ca apa rece, nu vă stresați și dați-vă drumul pe facebook.

Pentru că, până la vară, veți uita fără probleme de asta iar Sârmuliță va fi cheltuit suficienți bani pentru a mitui presa să vă facă să uitați, așa că la vot veți fi plecați, o să înceapă concediile, Grecia o să fie numai bună, weekend la grătar, tot ce trebuie. Nu trebuie să vă stresați. Lucrurile sunt bune.

Iar în preajma alegerilor o să începeți să îi numărați păduchii din cap lui Nicușor Dan, o să vă lămuriți că ați auzit voi că e șantajist, cu siguranță e la fel cu toți ceilalți, dă-i dreacu, hai la mare. Și totul va fi bine.

În rest, să știți că, dacă RADET nu vrea să vă debranșeze, nici nu are ce să vă facă dacă vă debranșați singuri. Nu vă mai plângeți, fiți bărbați și luați decizii pentru familia voastră. Dacă o scară întreagă dă afară radetul, tot ce pot să facă e să vă ia boii de la trotineta electrica.

Intre timp, cat voi inghetati in case, Sârmuliță mai smenareste 500 de milioane de euro.

O intalnire emotionanta, in aceasta seara, cu reprezentantii angajatilor Societatii de transport Bucuresti. Detalii,…

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 6 noiembrie 2019