Când și eu cu simțul meu civic…

Am scris dimineață despre un tip care a lovit o mașină în parcare și a plecat. Gradul de enervare mi-a tot crescut de-alungul zilei, până când am decis că ies, prin viscol și frig, să îi las poza cu făptașul pe parbriz și numărul meu de telefon.

Când am ajuns în fața mașinii, lângă ea era mașina făptașului. Care făptaș deszăpezea locul. Bietul om, își lovise propria mașină. Mi s-a făcut atât de milă de el, încât am prestat la dat zăpada împreună. Dar mi-a multțumit că voiam să îi apăr mașina.

Still a winner….

39 comentarii

 1. tare, cine se astepta la asa ceva :)

  0

 2. Chiar ca „saracu’ ” !

  0

 3. Tot se pune ca fapta buna.

  0

 4. Nu cred :)) Cât ghinion să ai…

  0

 5. #6

  Mai interesantă e constatarea amicală. Glumesc, oricum săracul, ce ghinion! :(

  0

 6. #7

  Atat am de zis: EPIC!
  Acum, ca idee, sa inteleaga toata lumea, ar trebui sa lasi si articolul vechi :)

  0

 7. Nu pot sa cred!!! :)) (Nu rad de raul omului… dar sa ai doua masini si sa le lovesti pe amandoua, una de cealalalta, asta da ironie.)

  0

 8. si cum ai inceput discutia cu el, cu „ba futu-te-n cap de ce i-ai indoit-o lu’ vecinu’?” sau cu „domne daca dai o bere iti spun cine ti-a indoit portiera”?

  0

 9. in nici un fel, a venit el la mine sa ma intrebe de ce vreau sa ii ridic stergatoarele

  0

 10. :))))))))))))))))
  esti tare
  :)))))))))))

  0

 11. Asta-i tare :D cine se astepta la asa ceva :)

  0

 12. #14

  Vezi cum ai trecut de la ura la dragoste (frateasca, of course). Aproape sa crezi in Sf Valentin ! Toma necredinciosul…

  0

 13. Daca n-ar de plans as rade, dar pacat de sofer cand conducea duba. El era obisnuit cu masina mica nu cu ditamai animalu :)

  Asta e se mai intampla, isi face amiabila si semneaza de 2 ori …

  0

 14. #16

  Si cand se duce la Centrul ala ce declara omul: Stiti, mi-am lovit propria masina cu masina mea si eram in parcare. Declaratie de declaratie ce da ala.

  0

 15. #17

  @Arhi: Makes sense…

  0

 16. Inca o dovada ca aparantele insala, daca mai era nevoie de dovezi.

  0

 17. hmm… nu stiu cum dar pare cusuta cu ata alba patania, nu a ta, a lui.

  0

 18. #21

  sigur nu-ti citeste blogul?

  0

 19. si io as fi zis la fel daca loveam o masina. care sunt sanele sa-ti lovesti masina cu o alta masina?

  0

 20. #23

  Numarul de inmatriculare e inca prezent in titlul articolului precum si in linkul autogenerat catre articol.

  0

 21. Va dati seama ca e psoibil ca cei de la asigurare sa il trimita la plimbare?

  0

 22. #25

  Norocul tau ca am uitat sa-ti zic, pe urma mergeai de 10 ori la militie sa dai cu subsemnatul :)

  0

 23. #26

  din articol n-am priceput ca are 2 masini. noroc de comentatori…:)

  0

 24. chiar daca e tot masina lui, nu are nicio scuza ca nu a lasat un nr de telefon.

  0

 25. #29

  Mai troll era daca ii puneai mesajul in parbriz (nestiind ca el e proprietarul) si apoi vedeai pe geam cum soferul dubei ia si arunca hartia din parbrizul renault-ului… te trolluia de doua ori :P

  0

 26. Si l-ai crezut pe cuvant ca e masina lui?

  0

 27. #31

  La RCA: Cine este faptasul? Eu! Si pagubitul? …..tot eu…..

  0

 28. #33

  Nu e acoperit de asigurare:
  Citat din „Ordinul nr5/2010: NORME privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule”
  http://csa-isc.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=675%3Aordin-nr-52010&catid=10%3Anorme-csa&Itemid=95&lang=ro
  Art. 27. – Asigurătorul nu acordă despăgubiri pentru:

  3. prejudiciile produse bunurilor aparţinând persoanelor fizice sau persoanelor juridice, dacă au fost provocate de un vehicul asigurat RCA, aflat în proprietatea sau utilizat de aceeaşi persoană fizică sau juridică şi care este condus de un prepus al aceleiaşi persoane juridice ori de o altă persoană pentru care răspunde persoana fizică sau persoana juridică;

  0

  • janel » oarecum logic as spune, altfel de fiecare data cand ar vrea sa o vopseasca, ar busi masinile si ar merge cu ambele la RCA-uri diferite

   0

 29. #35

  Man cat de tare… iti dai seama cat de tare era daca nu era acolo si gasea apoi biletul in parbriz.

  0

 30. iti dai seama ca sarmanul nu poate sa mai mearga acu la Casco ca=l gasesc aia la tine pe blog…mai bine scoate pozele de tot, ca ii faci un rau si mai mare… :)

  0

 31. Patit si eu.
  Dacia, masina veche, parcata in spatele masinii noi, formidabilul Ford Focus. Dat cu spatele, era o rampa mai abrupta, si n-a tinut nici frana si a intrat in Dacie. Fordul n-avea nimic, Dacia avea portiera nitel turtita, dar oricum probabil ajungea la casat.
  Si culmea, de atunci, s-a mai intamplat odata, fix in acelasi loc. DIn pacate de data asta era masina vecinului parcata acolo. Fordul mici urme de vopsea pe bara, portiera omului infundata oleaca. Saracul tocmai venise cu ea din service, ca ii intrase o fufa cu masina in portiera, pe sosea.
  Bilantul: conduc de vreo 7 ani, vreo 30.000km la activ, 2 accidente la activ, ambele la datul cu spatele din propria parcare.

  0

 32. Asta e similara oarecum cu ce am patit eu. Patinam, lume adunata care se uita, o femeie in spate claxona de nebuna. Ma dau jos, ma uit la unu in ochi si il intreb: „de ce claxoneaza desteapta asta, nu vede ca patinez?”. La care el: „desteapta aia e nevasta-mea!”. Ma ratoiesc eu incercand sa ma apar, dupa care tipul: hai sa te imping… -Hai domnule, eu iti jignesc nevasta si dumneata ma impingi… Omul iertator a prestat pina m-a scos din hartoapa… M-am intors si i-am ajutat si eu nevasta, care patina in continuare claxonand.

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]