Când voi fi mare, vreau să fiu Vlad Petreanu

grapini

Azi dimineață, Vlad Petreanu scria

În această dimineaţă, în Biroul Permanent al PSD se va juca sceneta “depunerii mandatului” de către Liviu Dragnea. Preşedintele executiv al partidului a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012, iar acum va cere colegilor să decidă ei, sanchi, dacă e cazul să se retragă din funcţia de conducere de la PSD.

Probabil unii au râs, gândindu-se, naivi, că poate e adevărat, că sceneta onoarei, jucată de Dragnea, e de fapt reală și că omul chiar dorește să fie onorabil.

Sanchi, exact așa cum a spus Vlad, colegii de partid ai domnului Dragnea i-au refuzat demisia, pe motiv că e mult prea valoros pentru țară. Te mai uiți la o condamnare penală, când tu ești atât de benefic româniei…

Demisia constituie actul unilateral de vointa a salariatului, care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca, dupa implinirea unui termen de preaviz.

Nimeni nu îți poate aproba demisia. Cel mult poate lua la cunoștință de ea.
Restul e doar teatru.
Și mult gunoi.

29 comentarii

 1. #1

  Domnul Dragnea chiar a facut ceva pentru tara asta ! Nu mai aruncati cu mizerii !

  0

 2. #6

  Asa a-ti facut si cu Domnul Gadea si Iglesias, basistilor !

  0

  • #7

   Se scrie „basisti-lor”, „lor” – adica e al lor Basescu, basistii dracului, cu Basescu lor. Vezi, cuvintele sunt separate, forma scurta e cu cratima: „basisti-lor”.

   0

  • #8

   @Cristi, bai fratioare, ce zici tu acolo? Ori faci trolling finut ori nu ai auzit de „cazul vocativ”

   0

  • #9

   @Silviu Eu cred ca doar face misto de acel „a-ti facut”, asa ca nu te mai agita.

   0

  • #10

   Ba, nici macar trolling finut nu faci. La tine se aplica vorba aia „ori esti prost, ori esti prost…din doua, una” :D

   0

  • #11

   „Domnul” Gadea ?
   Lol.
   Atat.

   0

 3. #12

  Pai,onorabilul Dragnea dorea sa-si faca seppuku,da’ daca i-au ascuns nemernicii de colegi de partid orice obiect taios,acum nu-i ramane decat sa se scarpine alene decat pe pantece….

  0

 4. #13

  Sau sub pantece, la oo

  0

  • #14

   de fapt e intre oo si pantece, da’ ce mai conteaza…

   0

  • #15

   de fapt sunt cam asa:

   .|.

   0

 5. #16

  Le dau dreptate pesedeilor, cine mai fura voturi ca Draganea.Iti trebuie multa pricepere si daruire sa faci asa ceva iar pana se va mai naste cineva atat de talentat e pacat sa-l alunge pe domu’ Liviu.

  0

 6. #17

  cine-i bunaciunea aiai din fotografie?

  0

  • Granny addict?

   0

  • #19

   Sora lui Ponta.

   0

  • #20

   Intrebarea corecta e: ce cacat se ascunde sub servetelele de pe cosuletele aflate pe masa ca saleurile de supt trandafiri par expirate!

   0

  • #21

   Maria Grannyni, fosta mea profa de romana

   0

 7. #22

  Din ce citesc, inteleg ca ai aflat tu din sursa sigura ca si-a retras demisia?! Pai el a spus ca ramane cum am stabilit, ti-a zis tie altceva?

  0

 8. #23

  O sa te superi pe mine, dar Vlar scrie, emite păreri si trage o concluzie. Tu n-ai chef, deși poti ca o stim, dar tu pui poze cu moldoveni si ruși si zici ca e buttdance.

  Te citesc, din reflex, doar prea multe banalități … :(

  0

 9. #24

  Real horny granny just want to fuck……….

  0

 10. Si eu care credeam ca vrei sa fi ca vali petcu când te vei face mare

  0

 11. #26

  Oooo dar daca ai stii cati in Romania habar nu au de textul ala de lege in legatura cu demisia.

  Eu lucram odata la un multinatz jegos si observasem ca toti care plecau si-si agau demisia, faceau smotru negru in luna aia de „preaviz” asa ca am asteptat pana in ziua despartirii si mi-am bagat demisia atunci.

  Nu zici ca vine aia de la HR si mi-o arunca rupta pe masa ca nu mi-o „accepta”? Lol!

  Evident ca am dat print la alta PLUS textul asta de lege, le-am capsat impreuna si i le-am lasat aleia pe birou in drum spre iesire.

  0

  • #27

   oamenii au tendinta de a crede ce le spun cei din functii superioare.

 12. #28

  problema nu e ca-i basist, ci ca e cam pizd

  0

 13. Gunoi, gunoi, dar e de ăla bun. De grajd. Că nu degeaba i s-a cîntat „Vrednic este”.

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]