Când nesimţirea din redacţii nu are limite

Amos News fură un text de la Moshe şi Mordechai, text pe care îl publică în haznaua lor de site, atribuindu-l lui Cristian Tudor Popescu. Când CTP a protestat, Amos News şi-a cerut scuze. Cum?

Uite-aşa

Acest text a circulat pe INTERNET. Atunci când l-am preluat, nu am bănuit că este vorba despre un fals, o contrafacere. Stilul şi argumentele păreau să corespundă viziunii presupusului autor. În urma protestului domniei sale am verificat provenienţa şi am constatat inautenticitatea. Cerem pe această cale scuze dlui Cristian Tudor Popescu pentru eventualele neplăceri pe care această eronată atribuire i le-ar fi putut pricinui. Redacţia AMOS News – informatia.ro.
(Sursele iniţiale ale falsului: https://moshemordechai.wordpress.com/2010/08/06/domnule-basescu/ şi http://gabyinegypt.blogspot.com/2010/09/scrisoare-deschisa-catre-presedintele.html)

Deci băieţii au furat un text, l-au publicat în scop comercial, iar când li s-a dat peste mânuţă de unul din cei care chiar au putere în presa scrisă, şi-au cerut scuze simplu. Cel ce l-a scris era un falsificator ordinar, ei doar l-au luat de pe net.

Să nu joci cu bocancii pe dinţii lor?
Văd că Mordechai începe să o lase moale cu ideea de proces. Bătrâne, dacă tu nu îi arzi acum, când ai toate atuurile în mână, vom mai fi preşul de şters pe jos al mizerabililor ăstora încă mulţi ani de-acum încolo.
Te rog, crează un precedent.
Te rog.

16 comentarii

 1. Rabbi n-o să se bage. Cum nu te-ai băga nici tu, dealtfel.

  0

  0

 2. Eh… considerând ce am mai aflat recent… (de la tine) eu aș clipi mărunt. Serios, zic… au fost vremuri și timpuri unde ar fi mers.

  0

  0

 3. @arhi: Și’n general… n-am kef să te scot din vreo pușcărie est-europeană… prea mulți purici și păduchi p-acolo.

  0

  0

 4. @Arhi am descoperit nişte detalii haioşele. Cineva a postat in draci pe unde a putut articolul lui Mordechai si nu exclud varianta de a le fi trimis-o si astora de la Amos News pe mail semnata CTP =))) Evident ca nu le este exclusa ticalosia! Promit sa ma tin de capul lui Mordechai sa-i faca sa plateasca pe idiotei!

  0

  0

 5. Bun, dar idiotii astia nu pot ACUM MACAR sa schimbe „disclaimerul” ala de rahat, in care fac articolul initial „fals”? Ca au trafic deja pentru articol si cuget ca stau si dau refresh aici sa vada cine cum ii mai injura. Mda, „jurnalism” romanesc de mare anvergura.

  0

  0

 6. @ dojo ii magulesc daca spun ca au o agentie de stiri de mana a doua. sunt lame! nu le poti cere mai mult. din pacate, ei si altii ca ei fac de rahat breasla in care unii mai dau cu sapa cinstit… ar fi bun un proces pentru a descuraja idiotii (a se citi jurnalistii de tastatura, creduli in zeul Google) care cred ca tot ce se gaseste pe net este free si se poate fura fara retinere.

  0

  0

 7. Bre, mulţam de susţinere. Deja am vorbit cu un avocat. Nu-mi place ţigăneala şi nici panarama prin săli de judecată, da’ tare cred că de data asta le dau la gingie.

  0

  0

 8. Mordechai, oricat de hâdă ar fi experienţa procesului, la sfârşit satisfacţia e mult mai mare. Succes!

  0

  0

 9. gupi fiind cel ce a castigat procesul cu Urban:))

  0

  0

 10. Mordechai, BAGA TARE! Cineva din tagma asta de hoti ordinari (si bag aici si putzachii de 12 ani care fura articole de peste tot, ca tre’ sa faca bani online) trebuie sa plateasca. Ne trebuie un precedent, ca dupa aia o sa stim cu totii cum sa facem mai bine.

  0

  0

 11. cine dreaq este amos news ????? :))

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]