6 comentarii

 1. #1

  In US? Am auzit ca ar avea aia niste tarife acolo de-ti sta inima.

  0

 2. #2

  Da, singura problema ar fi că plătesc 500 euro pe lună + acciza la tigari alcool (minim încă 200) și e că și cum nu as plati, urgente/normal toată lumea se uita ca și cum nu am ce caută acolo, inclusiv la privat.

  0

 3. #3

  in ultimii ani am cheltuit ceva mai mult de salariul pe un an pe doua operatii. am ajuns la privat unde m-au masurat din toate pozitiile si jucaria a venit din italia cu numele meu pe ea. singur in salon, televizor, aer conditionat, internet, fizioterapie, calmante, la aproape 2 ani dupa inca ma duc la controale gratuit. la stat medicii mi-au sugerat ca suma tot pe acolo va ajunge, evident fara facturi si alte nebunii, conditiile vor fi ca la stat si se intrebau unul pe altul ca parca mai aveau o piesa undeva pe la cluj sau targu mures care era destinata unei babe care a murit inainte sa i-o monteze.

  imi vreau cass-ul inapoi ca peste cativa ani vine si partea a doua.

  0

 4. Ahhh! După ce am văzut poza m-am liniştit. Ce bine că trăiesc în România şi nu într-o țară imperialistă.

  0

 5. #5

  E frumos capitalismul, nu-i așa? O posibilă explicație a prețurilor foarte mari:
  https://www.theguardian.com/us-news/2018/mar/13/us-healthcare-costs-causes-drug-prices-salaries
  Am tot citit articole pe tema costurilor cu sănătatea în US, unele chiar amuzante. De exemplu, un tip are doi băieți și fiecare și-a rupt câte un picior, în state diferite. Tratamentul a fost de 5 ori mai scump la un copil față de celălalt (același tratament). Concluzia tipului: prețurile sunt stabilite arbitrar și negociabile. Ideea e ca de la cei cu asigurare bună să scoată cât mai mult, să facă și spitalele un profit. Pentru că spitalele sunt private.

  0

 6. #6

  @thebblack : ‘imi vreau cass-ul inapoi ca peste cativa ani vine si partea a doua.

  Sa nu-l vrei .
  Asa ziceam si eu pana anul asta cand am aflat ca anumite tratamente in cazuri de cancer costa in Ro 12000 E / luna . Fara acest cas nu cred ca sunt multi ce si-ar putea permite .
  Din pacate nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul .

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]