Când poliția nu își face treaba

idioti in trafic

Art. 148. 10. Sa aiba aplicate, pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale afise, reclame publicitare, inscrisuri sau accesorii care restrang sau estompeaza vizibilitatea conducatorului sau a pasagerilor, atat din interior cat si din exterior.

Poza e destul de proastă (e făcută de mine) și nu pune în evidență cu adevărat numărul și amplasarea cruciulițelor. Ca să înțelegeți, cele din planul apropiat sunt lipite de maginea dinspre ușă a parbrizului, pur și simplu acel om se uită în oglinda laterală printre cruci.

Și totuși, deși e plin orașul de cocostârci de ăștia inconștienți, nu am auzit niciodată ca vreun polițist să oprească vreunul pentru așa ceva, deși în codul rutier e destul de clar că nu ai voie cu asemenea mizerii.

Probabil amenda nu e suficient de mare ca să conteze la planul de amenzi.

13 comentarii

 1. – Nu observi nimic schimbat la masina boss?
  – Aa, ti-ai luat cruciulita noua mancaţaş 🙂

  0

 2. #2

  am vazut si eu o tanti la o benzinarie in the wild land of arges unde nu conteaza codul rutier cu un logan care avea trei cortine, laterale si mijloc. cruci/fanioane/braduti/icoane etc. am vrut sa fac poza dar nu puteam sa mai stau sa am si dovada. femeia nu putea sa conduca singura masina pt ca nu avea cum sa vada. ceva de vis

  0

 3. #3

  ce pot sa zic… Doamne-ajuta… 😀

  0

 4. Reclama publicitara? nu e, afiş? nici atat, accesoriu? sa ne te puna dracu sa crezi asta! Deci?
  Apropo de incadrarea in cadrul legislativ, v-am spus parca aici faza cand un carut de copil a luat-o la vale si s-a oprit in portiera masinii mele? Slava Domnului, carutul era gol, dar mi-a infundat binisor usa. Am fost la politie sa imi dea dovada sa repar usa, si ghici ce? Nu stiau la ce mijloc de transport sa incadreze carutul. S-a format o comisie din toata sectia Mioveni sa studieze cazul.

  0

  • #5

   Vehicul tras sau împins cu mâna.

   0

  • #6

   pai daca duci copilul cu el inseamna ca e transport persoane. si la asta trebuie ceva licenta daca nu ma insel.

   0

 5. Eram pe pod la Bacau,inainte de 4 benzi, acum 3,4 ani,in coada.
  Langa mine era unu’ cu un golf 4 sw.
  Avea pe mijloc plin de cruciulite de sub oglinda pana unde se termina parbrizul.
  Pe stanga,langa stalp, 3,4 cruciulite si o icoana.
  Pe dreapta 2,3 cruciulite si un clopotel; da clopotel de ala cu care uram cand eram mic.
  plm…

  0

 6. Pare ca e mustaciosu’ de Dragnea in masina. Sa-l ajute si pe el bunul Dumnezeu sa nu faca puscarica si, daca se poate, sa iasa si presedinte la urmatoarele alegeri.

  0

 7. daca sunt cruciulite sfintite are voie. se stie ca astea sporesc vizibilitatea.

  0

 8. #10

  Cruci și cruciulițe de tot felul care se văd, dar instinctoare?…….nu numai că nu se văd, sunt inexistente……dar nu numai la auto.! ? (Inexistența in toate locațiile )
  Am o propunere:
  Rog Unitatea ISU Craiova să bine dispună autorizarea activităților desfășurate de toate chioșcurile,târgurile,băniile,sucpiile,angrourile sau infinitele locații de nu mai știi cum să le botezi deoarece nu dispun de posibilitatea de a se apăra impotriva incendiilor
  Constatarea aceasta am făcut-o mergând la diverse cumpărături unde am observat că fiecare șef de tarla avea câte o cărămida cu câte un labirint de nichelină înroșită lângă mărfurile expuse(la inevitabilul și iminentul incendiu, modul cum sunt expuse mărfurile=la grămadă).
  Am fost apostrofat de un ”neica nimeni” când trecând printre standurile de țoale și-a aruncat mu-restul de țigară iar eu i-am atras atenția de pericol…..
  M.. ce ziceți ??!!(vezi Tg.Municipal)

  0

  • #11

   e interesant de stabilit ce se poate face cu „instinctoarele” alea… se sporeste instinctul de supravietuire?
   domnu’ injiner, sucpiile alea ce specie sunt? celenterate?
   sunteti inginer veterinar sau normal?

   0

 9. #12

  Târgurile,chioșcurile,băniile,sucpiile,angrourile(mai mari ori mai mici,cu nume răsunătoare sau mai puțin..) toate ,fără exceptie dețin câte o cărămidă,două de BCA înflorată la partea superioara cu câte un labirint de nichelină înroșită(este iarnă doar)
  Oare,plasate printre mormanele ordonate au ba,prezintă interesul unor iminente incendii ? ?
  Intr-o zi la Bănie am fost apostrofat de necuviință de un”neica nimeni” când i-am atras atenția că a aruncat mu..restul de țigară printre țoalele expuse (la prăjeală) La înghiesuiala
  aceea totul e posibil. (vezi ce s-a întâmplat la Tg.Mun. Craiova )
  Mă intreb așa ptr.ISU Craiova oare unitățile astea infinite au posibilitatea de intervenție în caz de….? ? ?.(Ferească Dumnezeu ! !)

  0

 10. #13

  „o cărămidă,două de BCA înflorată la partea superioara cu câte un labirint de nichelină înroșită(este iarnă doar)”
  Cunosc în popor Ivan – spaima prizelor

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]

Am încercat ieri să merg la cumpărături la Auchan, că e mai aproape de casă, ceva lejer și era să rămân blocat în trafic. Cred că și acum zăceam undeva, pe o stradă, tânjind să ies la libertate, la aer, la viață. Sfat: Carrefour are una din cele mai mișto chestii. Aplicația lor, […]

M-am uitat ieri sau alaltăieri la unul din ultimele episoade din Southpark, în care cable guys se revoltau împotriva serviciilor de streaming. Bine, cred că e o reclamă deloc mascată la DIsney+, că l-au menționat de 100 de ori, plus cât de mult place The Mandalorian tuturor. Azi, de curiozitate, am apăsat iconița […]