6 comentarii

 1. Niciodata! nu incerc sa par politically correct, DAR, suni la politie si daca amenda e 3 MILIARDE, ATAT PLATESC! altfel vin si eu si imi fac dreptate si te impusc in cap! Ca mi ai distrus un lucru! Sunt 7 miliarde de oameni pe strazi si tot atatea dreptati!

  0

  0

 2. #2

  daca apare proprietarul in timpul asta ce faci? i-o dai si lui? atunci bravo! daca nu.. doar coiosenie ieftina.

  0

  0

 3. #3

  Si eu sper ca niciodata.

  0

  0

 4. #4

  A fost o stire din bulgaria cu tarnacoape infipte in niste masini de lux. Aia era misto, avea poveste, amenintare mafiota, frumos.
  Asta din croatia e doar un tip care are o cadere nervoasa. Foarte meticuooasa dar tot cadere nervoasa.

  0

  0

 5. #5

  Nu se numeste vandalizare/distrugere si se pedepseste ca atare !?

  0

  0

 6. #6

  Dar eu cand ocolesc cu caruciorul cu bebe 50 de mașini cum se numește? Sun pentru toate mașinile la poliție? Sau soferul se gandeste ca poate e mai bine sa mearga la o parcare ca aici poate vine un animal cu un baros si ii tuneaza cazanul?

  0

  0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]