Când se termină flirtul și când începe sexul?

Ieri am avut o discuție iluminată cu un prieten, discuție care a dus la acest post. Noi, pe grupul de Telegram pe care ne pierdem vremea, l-am întrebat dacă a…avut vreo relație carnală cu o tipă. Am primit un răspuns care ne-a afectat emoțional pe toți.

Așa am aflat că nu, nu a avut o relație carnală, ci doar au flirtat, adică s-au oprit la sex oral. Alo, stai, pardon, ce? Da, deci așa am aflat că flirtul, în opinia unora, este doar dacă nu se ajunge la sex normal, în rest, mâna la mnioașcă sau sexul oral sunt doar flirt.

Acum, ce să zic, sunt bătrân, adevărat, dar prietenul acesta al nostru e și mai bătrân, deci nu se aplică. Și, acum câțiva ani, o tipă mi-a explicat că sexul oral făcut de un tip unei tipe nu intră în categoria sex real, deci tipul nu se pune la numărătoare.

So, oameni buni, voi ce părere aveți, unde se termină flirtul? Repet, e o întrebare extrem de serioasă, iar întâmplarea e 100% reală și demonstrabilă cu loguri de mesagerie :mrgreen:

33 comentarii

 1. #1

  Când organele genitale sunt implicate în act, e sex, fie că ne place, fie că nu recunoaștem că ne place. 🙂

  0

 2. #4

  Atat timp cat cavitatea buco-anolo-genitalo-fecalo-rectala este penetrata se numeste sex.

  0

  • #5

   Pai si secsul cu tine insuti, intra la flirt atunci? Intreb doar, pt un amic care nu e contorsionist…

   0

 3. #6
  Green

  Sexul oral se considera sex doar daca este cu finalizare in vagin!

  0

 4. #10

  It’s called „improper physical relationship”

  0

 5. #11

  Când limba unuia a atins corpul celuilalt e gata cu flirtul. Flirtul, din ce știu eu, e doar discuția.
  Sexul – RobertD de mai sus are o definiție bună :))

  0

 6. #12

  Flirtul implica cel mult o atingere cu mana a bicepsului interlocutorului, un umar, ceva. Daca deja apar in scena organe de reproducere nu se mai poate numi flirt, se numeste rezultat.

  0

 7. #13

  Sexul oral nu e sex – cred ca asta e testamentul politic al lui Bill Clinton.

  0

 8. #14

  Ce treaba are flirtul cu ce zici tu ca s-a intamplat? 🙂

  0

 9. #15

  Pai dilema asta veche de 20 de ani….prin 1998 tata Clinton se jura ca nu a avut relatii sexuale cu o junioara….doar numai a cintat la flaut domnisoara.

  0

 10. Mă, fac parte din categoria celor care nu numara un petting (unde am învățat io, așa îi zice) ca și relație sau activitate sexuală. Deci flirt/tentativă eșuată de fwtai, friendzone incoming. Zonă gri.

  Ok, implică sexualitate, organe genitale sau context da’ prefer sa i spun preludiu nereusit și încercăm sau nu mai incolo. Mai pateam de astea pe la 20 de ani. Am gagici în listă cu care am pățit de astea. Ele se uită la mine cum mă ingras fără să chelesc și io le număr copiii, socotindu mă norocos că nu s printre aia cu „raider și lenuța vasilescu”.

  Sex oral însă … mă, e dubios aici. Acuma realizez că intotdeauna când s a ajuns la asta, a fost și sex, mai mult sau mai puțin normal. Deci, îi oablă treaba. Sexu’ oral deja e la alt nivel de definiție. Când s o întâmpla să ajung sa bag botu’ n savarina și gagica să zică dupa aia „pas”, o sa-mi schimb punctul de vedere. Până atunci: sex oral=fwtai=relație mai mult sau mai puțin de durată.
  Flirt incheiat, sexu’ oral deja îi nivelu’ 2 cu boss și specială.

  0

 11. #17

  Sexul oral nu e flirt, e tatonare. Dar nici sex. E mai mult de gust, asa…

  0

 12. #20

  Plm, nu stiu ce sa zic si vreau si eu lamurire ca si Cetin. A fost flirt sau sex faptul ca mi s-a facut doar sex oral. Atingeri, penetrari cu degetul, goi, dar voia sa imi faca doar oral…atat.

  0

 13. #22

  La pupat in bot, la „te iubesc” sau la momentul in care sunteti „exclusivi”, gen „Vrei sa fim impreuna?” „Da”. La aia foarte mici, probabil merge si cu un simplu si etern amrugat-opemamasa-miiacascavalcaaltau.

  0

 14. #23

  Flirtul e, intr-adevar, si din punctul meu de vedere, tot oral…. dar, ma rog, alt tip de oral, din ala cu cuvinte.

  0

 15. #24

  ce poze, ce petreceri.. ce vremuri! :))

  0

 16. #25

  Flirtul e atunci cand incerci s-o combini. Ma rog, s-o combini intr-un alt fel decat „hai sa ne phootem”. Deja de cand I-ai bagat limba pe gat, incepe preludiu care se poate finaliza sau nu cu materii lipicioase.
  Probabil prietenul tau confunda flirtul cu preludiul. Si da, sexul oral face parte din preludiu.

  0

 17. #26

  Depinde de zone, fiecare are obiceiul ei cultural cum ar fi sexul surpriză.

  0

 18. Din punct de vedere al legii, sexul inseamna penetrare vaginala.

  Tat restul intra la categoria perversiuni sexuale.

  0

  • Chestie care face sex sens.

   Pentru ca doar penetrarea vaginala poate rezulta in procreere, adica rezultat diferit fata de restul.

   9 luni de sarcina, nasterea unui copil etc is altceva.

   0

 19. Deci, mare parte din alea cu #metoo s-au plans degeaba, practic au protestat impotriva unui flirt nevinovat, cu finalizare bucal-anal pe alocuri.

  0

 20. #30
  Nea Ilie de la Sculărie

  La mine la sculărie, între flirt și flit nu e decât un știft.

  0

  • #31

   Și să folosești scula,/Aia-i meserie!/Gie, păpădie,/Să trăiască nea Ilie!

   Referitor la subiect, dacă-i cel puțin un organ genital în scenă, atunci e sex. Nimeni nu spune flirt oral, tatonare orală sau preludiu oral; toți știm de sex oral. Că n-a fost loc de mai mult, aia e, la tura următoare poate ai mai mult noroc!

   0

 21. #32

  Si eu care credeam ca flirtul e „hahaha” si „hihihi” cu genul ala de activitati „lasa-ma-mi place” cu cineva de care esti atras. Adica, batut pe umar, atins pe spate, luat in brate, pupat pe obraz, asa… „prieteneste”. Plus rasul din orice. Orice zici tu, sau zice el, tre’ sa va hliziti ca prostii ca deh… fluturii si ti se pare ca sunteti foarte amuzanti amandoi.

  Se vede ca n-am mai iesit la o intalnire de 10 ani :))))))))))))))) S-au schimbat vremurile, maica.

  Apropo, de ce-i mai zice sex oral, daca-i doar flirt? Nu ar trebui sa se numeasca „flirt oral”?

  0

 22. #33

  Sexul oral e flirt doar daca reusesti sa scapi cu fata curata si sa nu ramai cu un gust neplacut dupa.

  0

Citește și...

Din categoria VEKA NU E TERMOPAN, am mai fost o fugă și am mai tras o filmare, împreună cu niște băieți și doamne, încercând, care mai de care să fim mai smart și mai pe fun. Ce a ieșit, vedeți mai jos. Concluzia e una singură. Sistemele de tâmplărie VEKA, cu durată de […]

Am primit mailul informativ de la ING ca toată lumea. Spre deosebire de toată lumea, eu eram deja pe budă, deci am suferit mai puțin, ca reacție. Ce zi ei în mail: Ca urmare a prevederilor Regulamentului 518/2019 și din dorința noastră de a simplifica lista de comisioane, te informăm că: • egalizăm […]

Pentru că mai e puțin și neamul pornit din mine, deja mare, va fi și mai mare, am început să ne uităm spre cumpărarea unei case prin jurul bucureștilor, undeva într-o zonă cum e cea din Pantelimon, deși aș prefera, desigur, undeva unde să ai acces în oraș mai facil dimineața, nu crima […]

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]