Cântecul de lebădă al lui Turambarr

Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, nu va mai îndeplini şi funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, pentru aceasta urmând a fi desemnat un alt consilier al premierului, Corneliu Calotă, fost jurnalist la TVR.

Îmi pare rău, Mirel. Ai fost un adevărat profesionist, un om care a reprezentat cu cinste și integritate guvernul româniei, făcându-ne să fim mândri de tine și de prestația ta.

Sunt sigur că vei putea merge mai departe și că, în timp, vei reuși să treci peste acest șoc, redevenind, ca în superbele balade ale lui Corneliu Vadim Tudor, iarăși ce ai fost și mai mult decât atât.

Pentru că meriți, Mirel.
Meriți.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. #1

  Mirel? Care Mirel?

  Thumb up 0
 2. #2

  Un om scarbos in minus, dar mie mi-e teama de tot ce vine din TVR-ul ultimilor ani, deci e de urmarit cu atentie si ce face domnul asta nou.

  Thumb up 0
 3. #3

  Merita un post de ambasador. In Guineea, Liberia sau Sierra Leone.

  Thumb up 0
 4. #6

  Haha, se lauda Felix Lache ca a primit telefon din China, deci nu l-au ales. Turambarr părea băiat inteligent pe blog, nu cred ca a fost curva pe bani, cred ca i s-a urcat la cap si din vanitate a facut figurile alea de neam prost. Sau trage pe nas.

  Thumb up 0
  • #7

   Lache totuși a facut o gluma, necunoscand personajul cred ca am luat-o de buna.

   Thumb up 0
  • după cum am mai zis p-aici şi mi-am luat o grămadă de minusuri, ca blogger turambar e ok. mai demult era chiar super, io-l citesc de prin 2008.
   problema e cu dedublarea asta, parcă una e Turambar alta e consilierul Palada.

   Thumb up 0
  • da-i omului puterea ca sa il cunosti cu adevarat

   Thumb up 0
 5. „lebada” asta tot de acolo mananca, doar ca e mai putin vizibil

  ar fi interesant de stiut ce „servicii” presteaza de nu-l poate lasa ponta sa se duca…

  Thumb up 0
  • are o firma de sondaje de opinie. poate fi util, in perspectiva alegerilor

   Thumb up 0
 6. #12

  Legat de astia care nu pleaca, am avut un curs la un moment dat, cu Fota. Este intrebat de ce sunt toti cretinii astia la putere (in context era voba de securitate economica si nu avea legatura cu cei pe care ii votam, ci se facea referire la cei numiti, gen Palada), avand in vedere ca sunt oameni bine pregatiti in domeniul economic in tara asta.
  Raspunsul a fost: E mai bine sa fii inconjurat de cretini, pe care ii platesti relativ prost si le mai arunci cate un oscior si sunt fericiti, in loc sa aduci un fost CFO din mediul privat pe care TREBUIE sa-l platesti cu mii si mii de euro, ca sa-si faca treaba.

  Thumb up 0
 7. #13

  Cine e Mirel Palade si ce face el?

  Thumb up 0