Capetele de cretă de la poliția locală sunt complet incompetente

Una din cele mai mari fraude din istoria forțelor de ordine din românia a fost transformarea paznicilor de parcuri, gardienii publici, în forțe de poliție, așa numita poliție locală, cu șmenăreala aferentă de oameni, bani și funcții de conducere. Analfabeți cu 8 clase au devenit brusc polițiști, cu consecințele de rigoare, împrăștierea prostiei la un grad și mai ridicat decât o făceau omologii lor cu școala făcută la câmpina.

Următoarea prostie în ordinea mărimii a fost transformarea unora dintre ei în polițiști de circulație, deși nu au nicio calificare în afară de cea de analfabeți. Cât de proastă era circulația înainte, cu capetele de cretă originale în intersecție, acum, cu analfabeții incompetenți de la poliția locală pur și simplu traficul e distrus.

Ieri am asistat la vârful prostiei unui polițist local, în intersecție la APACA. S-a gândit el să oprească traficul spre AFI în timp ce unii încă erau în intersecție. Și era foarte nemulțumit că respectivii rămăseseră în intersecție, deși erau așa la indicația capsomanului. Așa că a început să se certe simultan cu 4 mașini. Timp în care a oprit, FIZIC, tot traficul în intersecție. ÎN TIMP CE SE CERTA.

După care, vă vine să credeți sau nu, s-a enervat și a plecat la mașina lui, lăsând traficul oprit. Serios, pur și simplu s-a supărat, și-a luat jucăriile și a plecat, în timp ce 4 sensuri de mers stăteau și se uitau, neștiind ce dracu să facă.

Asta se întâmplă când pui paznici analfabeți drept polițiști.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  S-avem pardon…jignesti capetele de creta. Ei au capu-n ghips

  0

 2. Daca erau destepti, nu aveau ce cauta acolo. Mai puteau fi manevrati ei asa usor?

  0

 3. #3

  Am inteles ca primesc la angajare o brosurica din aia in care li se explica ce sa faca in situatii de genul. Doar ca , amuzanti cum sunt, isi fac farse unul altuia si isi rup paginile din brosurica. Omului ii lipseau capitolele respective.

  0

 4. #5

  De remarcat este faptul că s-a produs in bucale. Asta spune multe

  0

 5. #7

  Politia Locală impropriu zis „rutieră” incă face abuz de a opri masini in trafic si de a dirija circulatia. Rog a fi corectat dacă gresesc, dar dirijatul circulatiei nu cred ca tine de competenta lor.

  0

  • #8

   Cred că e la latitudinea poliției rutiere din fiecare oraș. În metropola unde locuiesc i-am văzut des lucrând în echipă mixtă, un rutier și un comunitar. Iar pe ultimii i-am mai văzut și plasând felicitări sub ștergătoarele unor parcați că la ei pe imaș.

   0

  • #9

   Amenda pt parcare neregulamentara da, stiu ca au in atributii, dar tot ce inseamna trafic nu cred ca intra in competenta lor.
   In Mioveni, de ex, exista MCV pe care scrie mare Politia Locală Rutieră.

   0

  • #10

   Pe bune ? La tine ala de la rutiera are un comunitar langa? Adica au facut un fel de k9 ?

   0

  • #11

   Smooth…

   0

  • Au domne atributii de circulatie, unii dintre ei, care au absolvit nush ce curs. (Dealtfel si politistii ”adevarati” au nevoie de un ceva curs, ca sa poata sa faca reglementare rutiera)> Atributiile Politiei Locale in rutierism tin de parcari si dirijare/blocare trafic.

   0

 6. Ce este un politist local ? Un cetatean care nu e suficient de destept ca sa fie politist.

  0

 7. #15

  de majorarea amenzilor la circulatie nimic, nimic??

  0

 8. #16

  Ți-a scăpat esențialul: poliția locală a fost inventată să aibă și polițiștii pe seama cui să râdă și să facă bancuri 🙂

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.