Care e culmea ironiei judiciare

Culmea ironiei judiciare este atunci când Sorin Ovidiu Vântu, condamnat la 6 luni de închisoare în februarie, face recurs și este condamnat azi, da, la 1 an de închisoare. Decizie definitivă și executorie. Vă dați seama că dacă tăcea din gură, luna viitoare, pe 3, era liber?
Asta da, e motiv de râs. Și acum să vină întrebările.
SOV ce pistol va folosi?
SOV are fular Burberry?
Burberry sponsorizează sinuciderile demnitarilor rromâni?

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

27 comentarii

 1. Și mai ales, ce-și va lua SOV din birou?

  și a doua

  În loc să-i dea peste mână, polițistul va arunca cu ulei în calea roților scaunului lui SOV?

  Thumb up 0
 2. La SOV trebuie să te întrebi câți se vor sinucide, nu dacă se va sinucide el. Desigur, sinucideri mai aparte, așa =))

  Thumb up 0
 3. #3

  Nu se scade arestul preventiv? Că a făcut și de-ăla vreo lună sau două.

  Thumb up 0
 4. Nici SOV nu va sta prea mult inchis … un condamnat, face maxim 2/3 adica vreo 8 luni – cat a mai stat prin arest preventiv asa ca are doar 5-6 luni de stat prin spitalul penitenciarului.
  Oricum trebuie sa-l gratieze Basescu, ca sa mai poata chema, la alegerile viitoare, vreun candidat sa se relaxeze la el la SPA 🙂

  Thumb up 0
 5. #7

  diferenta enorma dintre cei doi (sov si bombo) este ca primul are dosar penal inca de pe vremea lui ceasca si e oarecum de notorietate ca este un „bad boy”, pe cand celalalat voia sa pozeze in despot luminat, politician genial si un om cu gusturi rafinate – vezi rolul burberry-ului in acele clipe grozave…

  dosarul penal si puscaria i se potrivesc fix ca un grigorescu alaturi de rapirea din serai.

  tragedia lui este ca nu a realizat mai demult ca era „terminoiu”- in locul lui ma mutam in baleare, fumam havane si imi admiram colectia de tablouri, mai ciufuleam milioanele, nepotii… din cand in cand vindeam un vagon de armament, mai bagam un trafic de influenta la interval, un maruntis, un chelcashoz.

  a muncit prea mult si a uitat sa traiasca, fraierul.

  Thumb up 0
 6. Anul asta multa lume buna o sa-si faca concediul la Rahova…

  Thumb up 0
 7. Chiar acum pe Acces Direct este vrajeală la pachet.
  A venit comunistul de Sergiu Nicolaescu.

  Thumb up 0
 8. #12

  Vantu a primit un an de inchisoare pentru ca si Parchetul a facut recurs in acest caz, fiind nemultumit de pedeapsa initiala. Asadar, instanta a respins recursul lui Vantu si a admis recursul Parchetului si a majorat pedeapsa initiala. Daca ar fi facut doar Vantu recurs, nu i s-ar fi putut mari pedeapsa.

  Thumb up 0
 9. SOV n-ai curaj… n-ai curaj… n-ai curaj… n-ai curaj… !

  Thumb up 0
 10. #14

  traim vremuri interesante 🙂
  sper sa urmeze felix motanul, dinu patriciu… toti bagabontii astia care au furat de-au rupt. Ah si domnu drogat mazare sa nu uitam de el !

  Thumb up 0
 11. Nu te bateai tu cu pumnu-n piept acum doua-trei zile ca dreptul ti-e foarte cunoscut (vezi articolul legat de contractul TVR-Dolce)? In recurs instanta nu ii poate crea recurentului o situatie mai grea fata de cea stabilita prin hotararea anterioara. De aici rezulta ca nu doar SOV a declarat recurs, ci si procurorul. Si uite asa s-au mai adaugat 6 luni (cel mai probabil a fost admis (in parte?) recursul procurorului.

  Thumb up 0
 12. Si pe langa tot soiul de mascarade, nu se confisca nimic din ce-au furat? Adica statul roman ramane cu paguba, iar infractorii cu banii?

  Thumb up 0
 13. #17

  sa trecem peste :))

  Thumb up 0
 14. SOV e parnaias adevarat ! Face un an de puscarie intr-un picior , fara probleme !

  Thumb up 0
 15. eu in locu lu sov sau a fratilor balint as face niste renovari pe la rahova pe undeva , macar sa am un loc al meu facut dupa standardele mele .

  Thumb up 0
 16. eu zic ca pistolul e deja demodat… ar trebui sa vina cu ceva original… ma rog, ceva nou.

  si neaparat FARA esarfe. gata… 🙂

  Thumb up 0
 17. #22

  sov cred ca are hartie igienica Burberry

  Thumb up 0
 18. Bai asta cu burberry… da-o dreq, pana si tata are un fular la fel, luat de la APACA cand era tanar.

  Thumb up 0
 19. #25

  Din ce mai tin minte din facultate, unul din principiile recursului este neagravarea conditiei in propriul recurs, adica instanta solutionand cauza nu poate creea o situatie mai grea pentru cel care a determinat recursul.Banuiesc ca nu el a facut recurs si procurorul.E bine si nu e bine…adica e bine ca i`au marit pedeapsa dar nu e bine ca totusi e mica :))

  Thumb up 0
  • #26

   „…nu el a facut recurs ci procurorul…” daca tot ai facut la facultate asta nu pui conjunctia „si” in propozitia respectiva, da? ca n-ai nevoie de coordonare in fraza, ci tocmai de opusul ei, adica vrei sa spui ceva total diferit

   Thumb up 0
 20. #27

  Sorry…dupa aia am vazut ca s`a mai spus ce am zis si eu :))

  Thumb up 0