Care e nivelul politicii din românia

Cam aici ne oprim:

În Prahova, consilierul județean PSD, Alexandru Bănică, nu și-a putut stăpâni emoțiile și, de bucurie, i-a pupat mâna lui Bogdan Toader, noul președinte al consiliului județean.

Aduceți-vă aminte de acest display de jenibilitate la toamnă, când veți pune ștampila pe PSD, avându-l pe Voiculescu în minte.

12 comentarii

 1. #1

  Pupa ghiulu’.

  0

 2. #2

  Omul (pupatorul) se pare ca este si vicepresedinte National la Crucea Rosie. Deci sa tot pupi mâini pentru astfel de pozitii….

  0

 3. #3

  Nu stiu daca 0 poate fi numit nivel; daca da, atunci ala-i. Sau, pentru ca mai e o mana de oameni care mai fac ceva, nivelul urca „spectaculos” la 1. Daca asta-i din oficiu, sigur nivelul nu poate creste decat pana la maxim 2.

  0

 4. #4

  Data viitoare îl pupă în cur.

  0

 5. #7

  Eu cred ca era mai rau daca era invers, adica, batranului sa i se pupe mana.

  0

 6. obişnuiţa, a pupat şi el unde mirosea a rahat.

  0

 7. #9

  Nu ma grabesc sa trag concluzii doar dupa acest video, dar cam trebuia sa ii duca cineva marelui Cosma planurile mai departe.

  0

 8. #10

  Ciment!

  0

 9. Un neam de pupatori de moaste are conducatorii pe care ii merita.

  0

 10. #12

  Pai cam spre asta se indreapta Romania: Godfatherizarea.

  Eu ma uit ce se intampla in Ilfov de exemplu. „Norocul” meu e ca pendulez intre rural si urban si-mi pot da seama „real time” de cum „evolueaza” ambele categorii.
  In Bucuresti e clar: tinerii sunt absenti si nu le pasa, populatia activa se crede cumva in afara societatii, protejata de un salariu, batranii voteaza egoist pentru binele imediat, dictand interlopii de la conducere.
  In Ilfov (si rural) lucrurile sunt aproape de secolul XVIII. Deja primariile, consiliile sunt conduse de clanuri. Puterea se transmite in familie. Verii primesc primaria, rudele ocupa functii importante in consiliu. Practic, „famiglia” conduce, inamovibil, destinele comunitatii. Se ajunge in situatia in care „The Godfather” e primar, nepotul e vice, consilieri sunt copiii nasului. Nimeni altcineva nu are intrare in „Famiglia”. Totul prin protectia clanurilor de mafioti (interlopi, tigani batausi, fosti puscariasi) cu care „Famiglia” intretine relatii cordiale, mutual-avantajoase. Clanurile organizeaza influenta „Famigliei” si in acelasi timp o „protejeaza” prin forta de eventuale amenintari reformiste care ar putea fisura Puterea.
  Pleava, abrutizata de saracie, needucata si inculta este captiva. Atunci, singurul mod de a te „descurca” e sa pupi ghiulul Nasului sau al „Famigliei”. Cu alte cuvinte, „gura” ghiseelor administratiei se muta si mai jos iar plecaciunea in relatia cu angajatii Famigliei este mai adanca, pana spre podea (nu v-ati gandit niciodata de ce ghiseele sunt atat de jos pozitionate?)
  Mai trist, cetatenii cu studii, educati, muncitori dar si descendentii lor au doua optiuni pentru viitor: isi accepta conditia de sclavi ai „Famigliei” de mafioti sau emigreaza. Alta cale nu exista.
  27 de ani ne-au luat sa involuam pana la acest nivel.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]