Care e nivelul politicii din românia

Cam aici ne oprim:

În Prahova, consilierul județean PSD, Alexandru Bănică, nu și-a putut stăpâni emoțiile și, de bucurie, i-a pupat mâna lui Bogdan Toader, noul președinte al consiliului județean.

Aduceți-vă aminte de acest display de jenibilitate la toamnă, când veți pune ștampila pe PSD, avându-l pe Voiculescu în minte.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  Pupa ghiulu’.

  Thumb up 0
 2. #2

  Omul (pupatorul) se pare ca este si vicepresedinte National la Crucea Rosie. Deci sa tot pupi mâini pentru astfel de pozitii….

  Thumb up 0
 3. #3

  Nu stiu daca 0 poate fi numit nivel; daca da, atunci ala-i. Sau, pentru ca mai e o mana de oameni care mai fac ceva, nivelul urca „spectaculos” la 1. Daca asta-i din oficiu, sigur nivelul nu poate creste decat pana la maxim 2.

  Thumb up 0
 4. #4

  Data viitoare îl pupă în cur.

  Thumb up 0
 5. #7

  Eu cred ca era mai rau daca era invers, adica, batranului sa i se pupe mana.

  Thumb up 0
 6. obişnuiţa, a pupat şi el unde mirosea a rahat.

  Thumb up 0
 7. #9

  Nu ma grabesc sa trag concluzii doar dupa acest video, dar cam trebuia sa ii duca cineva marelui Cosma planurile mai departe.

  Thumb up 0
 8. #10

  Ciment!

  Thumb up 0
 9. Un neam de pupatori de moaste are conducatorii pe care ii merita.

  Thumb up 0
 10. #12

  Pai cam spre asta se indreapta Romania: Godfatherizarea.

  Eu ma uit ce se intampla in Ilfov de exemplu. „Norocul” meu e ca pendulez intre rural si urban si-mi pot da seama „real time” de cum „evolueaza” ambele categorii.
  In Bucuresti e clar: tinerii sunt absenti si nu le pasa, populatia activa se crede cumva in afara societatii, protejata de un salariu, batranii voteaza egoist pentru binele imediat, dictand interlopii de la conducere.
  In Ilfov (si rural) lucrurile sunt aproape de secolul XVIII. Deja primariile, consiliile sunt conduse de clanuri. Puterea se transmite in familie. Verii primesc primaria, rudele ocupa functii importante in consiliu. Practic, „famiglia” conduce, inamovibil, destinele comunitatii. Se ajunge in situatia in care „The Godfather” e primar, nepotul e vice, consilieri sunt copiii nasului. Nimeni altcineva nu are intrare in „Famiglia”. Totul prin protectia clanurilor de mafioti (interlopi, tigani batausi, fosti puscariasi) cu care „Famiglia” intretine relatii cordiale, mutual-avantajoase. Clanurile organizeaza influenta „Famigliei” si in acelasi timp o „protejeaza” prin forta de eventuale amenintari reformiste care ar putea fisura Puterea.
  Pleava, abrutizata de saracie, needucata si inculta este captiva. Atunci, singurul mod de a te „descurca” e sa pupi ghiulul Nasului sau al „Famigliei”. Cu alte cuvinte, „gura” ghiseelor administratiei se muta si mai jos iar plecaciunea in relatia cu angajatii Famigliei este mai adanca, pana spre podea (nu v-ati gandit niciodata de ce ghiseele sunt atat de jos pozitionate?)
  Mai trist, cetatenii cu studii, educati, muncitori dar si descendentii lor au doua optiuni pentru viitor: isi accepta conditia de sclavi ai „Famigliei” de mafioti sau emigreaza. Alta cale nu exista.
  27 de ani ne-au luat sa involuam pana la acest nivel.

  Thumb up 0