Care e faza cu UDMR și nesusținerea lui Dragnea

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu.

La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu pesediștii. Și singura lor posibilitate de a scoate la vot oameni este să înceapă circoteca cu maghiarii care sunt asupriți, săriți, românii ne omoară.

Așa că mergeți pe burtă, ședeți blânzi, nimeni nu are nicio treabă cu nimic, doar Kelemen vrea în parlament și o face așa cum face orice ungur care se respectă, încercând să stârnească ură între români.

11 comentarii

 1. #1

  Si daca nu e chiar asa?
  Si daca UDMR de fapt nu o vor sustine pe Viorica? Adica, si-au facut un alibi. Ca Dragnea, desi o sa-l lase liber, pierde alegerile semigrandios si atunci o schimba pe Viorica ca urmatorul sa dea ordonanta.
  Cu toata circoteca de rigoare. Nu le dau idei dar la cite mante sunt in teren nu mai deslusesti corect.

  Si Liviu chiar nu sta sa piarda el alegerile ca asa vor romanii. Ia uitati cam ce oameni isi planteaza PSD in sectiile de votare: https://www.facebook.com/usrgalati/posts/658391277908296?__tn__=K-R

  Bai, ochii cit cepele ca astia fura de rup si dau vina pe altii!

  0

 2. #2

  Am vrut sa zic Muie UDMR dar fiind blog decent ma abtin.

  0

 3. #3

  Ma indoiesc ca ala e motivul. Doar cu o repopulare se acoate UDMR – ul din parlament, ca o sa aiba intotdeauna 20% in 4 locatii, chiar daca sunt sub pragul electoral.

  0

 4. #4

  S-au sucit cam din scurt…he he he.Poate nu intra totusi in PE.

  0

 5. #5

  foarte subtire motivul de iesire din mizeria psd-alde. practic pana acum au sustinut tot ce au distrus aia in economie si justitie si aiurea in general dar au principii legate de crucile militarilor din primul razboi mondial. foarte sensibili acesti scarbavnici. cam tarziu sa schimbe macazul si sa ceara voturi de la amaratii aia din harcov pe care ii tin in saracie.

  0

 6. #6

  de asta e important sa se iasa cat mai mult la vot, la peste 45% udmr nu face pragul de intrat in PE.
  Asta e tot, nici nu mai conteaza cine ce voteaza, sa se mearga la vot e cel mai important.
  Luati-va neamurile in masina, spuneti-le ca-i duceti la disneyland dupa care aterizati la sectia de votare. Dati telefoane, iesiti cu prietenii la bere si apoi cand mergeti sa luati shaworma de dupa, treceti si pe la sectia de votare.

  0

 7. #7

  Eu fiind ardelean si cumva colaborez cu politicieni de toate culorile pot sa spun sigur va ei si-au bazat campania pe ultima saptamana. Ei vor sa adune vreo 400 de mii de voturi si gata sunt safe.

  Problema e ca tocmai au descoperit ca se pot baza pe vreo 350 de mii si prezenta se asteapta undeva intre 8 si 9 milioane de voturi. Si acum incearca sa dreaga busuiocul. Oricum restul ciclului electoral voiau sa pozeze in domnisoare de pension virgine si in opozitie.

  In rest eu le-am la bossii din udmr ca pot sa isi mute sediul la teleorman ca mai pesedisti si mai romani decat ei nu-s multi romani. :))

  0

  • #8

   @Mihai: „eu fiind ardelean”.
   Lasa, bre, nu te mai plange, ca toti avem năcazuri.

   0

 8. #9

  Nu v-ați obișnuit? Așa fac mereu înainte de oricare scrutin electoral. Ca apoi sa negocieze noi alianțe.

  0

 9. #10

  Sper sa nu vina momentul cand USR pentru „binele poporului” va face alianta cu UDMR.
  Atunci vor deveni si ei aceeasi mizerie.

  0

 10. #11

  Nu-I mai suporta nici ungurii pe KH. Ca nu m-ar mira sa aflu de faptul ca faza cu pungile de gunoi pe crucile romanilor a fost pusa la cale de-astia. Ca altfel, orice om(n-are importanta natia) care are treaba si se gandeste cum sa puna paine pe masa copiilor si sa-si fu.a salariul pe facturi n-are nicio treaba cu a se duce prin cimitire sa caute potcoave de cai morti. Nu mai stiu cum sa se bage in seama….

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]