2 comentarii

 1. #1

  Îmi place aia cu focul tras în plan vertical. Păi exceptând poate vântul, orice foc este tras în plan vertical, pentru că i se îndoaie în jos traiectoria, așa arată ea, deci glonțul pleacă într-o direcție și apoi începe să coboare, planul în care este traiectoria este vertical. Practic polițistul putea să-l împuște pe ăla și în cap, tot în plan vertical era.

  0

  0

 2. Pe langa incompetenta acestui organ de justitie (sper ca am zis corect) ar trebui atrasa atentia asupra faptului ca nu exista DELOC siguranta pe strazi!Eu fiind din Rahova cel putin, in plina zi, sunt terifiat sa vad tot felul de indivizi care mai de care mai ciudati!Parca s-au inmultit!Si politia nu e aici!
  Apoi suntem arestati daca avem arme de auto-aparare si le folosim…Halal lege!
  Oameni, daca vedeti asta raspanditi vorba in Bucuresti ca trebuie sa ne inarmam.Spray cu piper, bulane, cutite, orice e necesar si potrivit pentru fiecare…Jandarmeria nu o sa ajute tocmai pentru ca au fost incidentele de pe 10 august, avand impresia eronata ca nu ar trebui sa mai asigure protectia civililor daca ei sunt acuzati de abuz in serviciu.Nu ma luati cu „Pai da, dar oricum sunt obligati s-o faca…” – ASTA E IN TEORIE!
  Va spun eu, ceva pute…Astia vor haos aici…

  0

  0

Citește și...

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]