Cargus: incompetența șefilor pe spatele curierilor

Să zicem că ești o conțopistă oarecare de la Cargus, de la serviciul financiar, de pildă. Ai o zi proasta și greșești numele a zeci de firme. Sau poate nu greșești tu, poate cineva s-a jucat pe acolo și tu nu ai observat deloc. Contractele se derulează, coletele se livrează, treaba merge. Câteva dintre contabilele firmelor ăstora observă numele greșite și nu înregistrează facturile. Se merge pe fir, nu se găsește vinovatul, așa că curierii sunt buni de plată. Până se reglează situația, li se opresc lor din salarii sumele respective și aia e.

Că ei sunt de vină.

ps: în februarie cineva a spart sediul Cargus din Timișoara și a plecat cu 100.000 lei.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

  • #2

   nu aveti pic de compasiune pentru femeile alea care lucreaza si ce daca gresesc se vede ca nu va place munca pentru ca numai cine nu munceste nu greseste

  • #3

   @Daniela, eu sunt plin de compasiune. De exemplu, mă gândesc că tu ca prostituată ai și tu munca ta. Numai tu știi prin câte ai trecut.

  • #4

   Fatăăă, când e vorba de datele mele personale, fac ceva pe ea de compasiune! Ia pune-te în situația unui client ale cărui date pot/ar putea fi folosite în scopuri neortodoxe! Ăh, nu-ți prea cade bine, așa-i?

 1. #5

  De cand s-au unit urgent cu cargus zici ca s-au amestecat toate coletele. Am ajuns sa comand produse doar de la magazine care nu lucreaza cu ei.

  Referitor la ce ai scris cred ca nu au protestat prea mult angajatii pentru taierile din salariu pt ca au recuperat banii intr-o noapte … de la bancomatul din Timisoara.

 2. #6

  much security, such penetration, wow

 3. #7

  Firmele de curierat sunt precum capsunile.

 4. Asta e, cineva tot trebuie sa plateasaca…
  Cica a murit Iliescu, hm?

  • #11

   ‘te-n plm, nu mai face glume de-astea, ca mi-a stat inima-n loc!

  • #12

   cati va ingramaditi la semnal? batalie mare?

 5. #13

  De ce kkt avea sediul Cargus 100.000 de lei cash in el? Nu mai exista firme de transport valori care sa vina sa ridice cash-ul la sfarsitul zilei?

 6. #16

  Mah, ati avea voi dreptate la unele chestii legate de probleme interne din firmele asta da parca in ultima vreme toata lumea „generalista” a inceput sa nu poata dormi din cauza lor (si a blogurilor de fashan)
  Pe de alta parte incidente pt end user exista si normal ca alea apar mai mult pe net si nu prea sta nimeni sa scrie cat de multumit a fost in alte situatii. Totusi hai sa va zic una ca pentru ce au facut chiar merita putina reclama: mi-a pus emagu un colet comandat in sapt cu pastele cu data estimata de livrare dupa…am pus mana pe telefon si am sunat la ei, le-am spus ca sunt cadouri au zis ok si a doua zi le-am avut la usa – in Cluj (ca pe undeva erau articole specific despre Cj). Nu pot baga mana in foc dar cred ca au schimbat curierul setat initial, oricum cel final care a livrat a doua zi (in sapt dinainte de pasti – repet) era Cargus.

 7. #17

  si daca asta nu e de ajuns priviti aici
  https://www.facebook.com/groups/919038288172153/permalink/1023526317723349/

  nu cunosc poltiica privind link-urile inserate in comentarii dar daca e se poate sterge si daca a mai fost postat, cu mentiunea ca imi cer scuze dar cred ca e important.

 8. #18

  Ce ma bucur ca au fost furati! Sper sa se duca la fund cat mai curand, sunt de o nesimtire si o incompetenta legendara

 9. #19

  Cei de la NemoExpress sunt și mai idioți!