Carmen Dan, ministresa de interne, nu a uitat de unde a plecat

A fost Cioloș ieri la Teleorman, în vizită de asta de tip campanie electorală, iar băjeții lui Dragnea s-au strâns să facă, nu-i așa, contramanifestație, să arate cum PSD este iubit și adorat. După care, stimata doamnă ministresă de interne se apucă să scrie pe facebook o declarație care arată că, de fapt, nu a uitat de unde a plecat.

Ea i-a transmis lui Cioloş că orice activitate începe de jos şi creşte până ajunge la nivel naţional. „Trebuie să recunosc că sunteţi atipic. Întâi v-aţi bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotştiutor, pentru ca astăzi să ţineţi lecţii de bună-cuviinţă politică teleormănenilor”, a adăugat Carmen Dan.

Așa este, doamnă, ne bucurăm ca vă aduceți aminte că ați pornit de jos, din genunchi și, ușor, ușor, prin muncă asiduă și satisfacție pentru cei ce v-au ridicat, ați ajuns ministru dintr-o simplă secretară ușor analfabetă. Ceea ce ne arată că gura și munca, folosite corect, ne pot duce foarte departe.

3 comentarii

 1. #1

  Maine poimâine în Amsterdam. Pardon Bruxelles.. Parlamentul European,, bine tot cu gura și munca patriotica.

  0

 2. #2

  Aerul de teleormanean mitocan si agramat e net superior aluia de bruxellez, se stie.

  0

 3. #3

  este edificator cum arata blocul, strada si targul din care au fost aduse dan si dancila!

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]