Cartela Vodafone are acces gratuit la Zonga (P)

zonga-1

Dacă e ceva ce nu îmi place când merg la sală, acel ceva e muzica. Dureroasă, însângerantă, nu are cum să îi pui unuia care vine să rupă fiarele în două, Spice Girls, cu DOYOUREALLYWANNABLABLA. Prin urmare, salvarea mea e muzica la căști. Trist e că o ascult pe galaxy note 4, ceea ce e destul de incomod. Partea bună e că ascult la telefon Zonga powered by Vodafone.

Pe mine Zonga m-a prins involuntar, acum vreo 2 ani, când am primit cadou, de ziua mea, un cont gratuit. La momentul respectiv nu eram cel mai dat pe spate, nu eram fan ascultat muzică și consideram că nimic nu bate străvechiul mp3, pus tovărășește pe un CD sau un mp3 player.

După care, într-un moment de plictiseală, am descoperit că are țâșpe milioane de melodii. Pe care le poți organiza în playlisturi. Pe care le poți asculta oriunde, pe orice device, pentru că sincronizarea se face automat între toate device-urile tale. Și când te plictisești de alegerile tale, există soluția Radio, cu diverse genuri de muzică sau cu selecții apropiate de preferințele tale.

E foarte cool și foarte decent, chiar mă ajută să îmi pun în creier Dropkick Murphy sau In this moment, atunci când la sală îmi cântă cu dragoste NKOTB sau Spice Girls, aducându-mi aminte că sunt doar un bătrân acrit de vremuri și de oameni.

Pentru a beneficia de oferta promotionala, valabila pana la 31 decembrie 2014, clientii posesori de Cartela Vodafone trebuie sa utilizeze o cartela Vodafone activa si sa nu intre, pe parcursul celor 12 luni, in perioada de gratie. Traficul in aplicatie se consuma din pachetul de date inclus sau se taxeaza conform tarifelor standard.

17 comentarii

 1. #1

  Ce chestie….si Zoso are un post despre Zonga.

  0

 2. #4

  Deci traficul facut nu este gratuit? Cum se practica pe afara cu Spotify. Este acces doar accesul la serviciul de streaming.

  0

  • #5

   Am cont moca, deocamdata n-am la ce asculta in afara de laptop. Am inteles ca poti sa-ti descarci piesele dorite si sa le asculti pe tableta/telefon, in aplicatia Zonga, offline.

   0

  • Traficul pe Zonga e moca in Vodafone. Scrie mare in titlu.

   0

  • @Eugen: Adica e ca si cum ti-ai descarca muzica de acasa, din PC in telefon, dar acum am o aplicatie care face asta… wow Zonga 😐

   0

  • My bad. Traficul e moca doar daca ai abonament. La cartela e gratuit doar abonamentul la Zonga.

   0

  • #9

   Andrei, te felicit daca ai vreo 20 de milioane de melodii acasa.

   0

 3. #10

  e moka sau ba?
  😀

  0

 4. #11

  De recitit articolul:
  „Cartela Vodafone are acces gratuit la Zonga”
  „Traficul in aplicatie se consuma din pachetul de date inclus sau se taxeaza conform tarifelor standard.”

  0

 5. Am cont la Zonga de cand a aparut, dar sunt lucruri care ma calca profund pe nervi:
  – libraria este organizata cu piciorul stang. Intri pe pagina unui artist si te pomenesti ca vezi albume ale altui artist, cu nume vag similar. Pe bune?! Intru sa vad pagina trupei Rush si vad albume de la rapperul „blood rush” ?!
  – pica pur si simplu streamingul. Mi s-a intamplat sa fiu pe strada, sa dau play si… niente.

  On the plus side: calitate decenta la streaming (WIFI, nu comentez 3G), multe chestii pe care nu ma asteptam sa le vad pe langa manelele cu Antonia (cum ar Porcupine Tree sau Dark Tranquillity, chiar daca au albume putine).

  0

 6. #13

  Am Încercat și zonga, și deezer. Nimic nu se compara cu google Play music care recent a devenit valabil și în România. Se face subscribe foarte ușor direct din market, și poți folosi și noul YouTube music streaming. Suna a reclama, dar pentru mine e pur și simplu prea tare.

  0

 7. Hipsteri! Hipsteri peste tot!

  0

 8. Referitor la trafic, daca socotim un stream de 64kbps traficul ajunge la 28Mb / ora

  Daca sa zicem asculti 2 ore pe zi, 5 zile pe saptamana ajunge la 280Mb / luna.

  0

 9. #17

  Dacă tot ne luam telefoane performante cu adapt sound și mulți giga storage , nu mai bine punem noi niște muzica pe ele ? Se aude altfel un flac , nu se compara cu 64 kbps. Zic și eu

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ieri mi-am întrebat grupul de whatsapp și am primit răspunsuri nesatisfăcătoare. Majoritatea celor pe care le frecventam s-au transformat în hipsterisme de alea unde e de apreciat că te bagă chelnerul în seamă și, eventual, trebuie să te ridici în picioare să îl saluți, dacă binevoiește să îți aducă mâncarea. Pe lângă asta, […]