Cartofului din piața revoluției i-a venit ciclul

Nu serios, voi chiar știați că din chestia aia găunoasă numită cartof în țepușă, curge sânge? Sau na, se vrea a se crede că e sânge. Am rămas ușor bușbee ieri, când am văzut. Cartoful ăla, din monumentul revolutiei, s-a transformat în monumentul menstruației. Cu tampon extern. Negru.

30 comentarii

 1. #1

  oare si-o pune si vata pe langa tamponul ala extern?

  0

 2. cred ca numai la noi gasesti asemenea cacaturi pe post de monumente

  0

 3. si totusi, ce reprezinta cartoful ala intepat ?

  0

 4. Nici nu stiam ca avem asa ceva in rromanica noastra!

  0

 5. #13

  Cartoful tras in teapa conduce detasat in topul celor mai neinspirate si nereusite monumente construite vreodata!

  0

 6. #14

  eu cred ca este un coi pe scobitoare. poate a lui Sarbu

  0

  • #15

   si eu cred al fel . tuturor le spun cand trec pe acolo, asta e un coi infipt.

   0

 7. #16

  dupa ce am vazut asta nu o sa mai rad de monumentul eroilor revolutiei de la arad, care arata foarte…fal(n)ic. saracii revolutionari, ce au facut sa merite asa monumente indoielnice?

  0

 8. LOL. Şi la mine în Bisitiţa e un rahat de „monument” ca ăsta. Mai exact o lumânare.
  Ştiţi cât a costat ?
  Doar 10 miliarde de lei vechi. – http://www.gazetadebistrita.ro/citeste/2202-o-lumanare-arde-10-miliarde-din-bugetul-bistritei-

  0

 9. Asta valoreaza pentru unii acei eroi.Un cartof

  0

 10. #19

  facut ca sa se arunce banii, ca in principiu nu exemplifica absolut nimic. Ba mai mult, este o creatie fara cap parerea mea.

  iar pata aia rosie de vopsea , au aruncat-o careva sa para sange

  0

 11. Va plac cartofii doar in shaworma, bag seama.

  0

 12. sangele se face negricios, se intuneca la culoare rapid cand e expus la aer.
  oricum faina ideea

  0

 13. #23

  se zice ca Remus Cernea indemna oamenii sa se urce pa Ansamblul Caragiale din Piata Universitatii pentru ca spera, in secret, ca vor fi mai multi „verzi” la tv, de la cocleala ;)

  0

 14. #24

  MINUNE! Astept cu interes gloata de habotnici si un sobor de ninji.

  0

 15. Este opera lui Ghildus de la Unarte. El va poate da cateva detalii suplimentare

  0

 16. #26

  Primarul care a constuit asa ceva, chiar merita sa mai fie votat inca odata, chiar daca nu mai candideaza.

  0

 17. #27

  pana la urma ce e cu sangele ala acolo? spiritul meu de detectiv imi spune ca a fost cineva inchis acolo care s-a sinucis!

  0

 18. #28

  Stiati ca de fapt „monumentul” ala mascheaza intrarea principala in catacombele inundate de la asa-numitul CC? Serios! In ’89 pe 22 Decembrie eu am intrat acolo. Am coborat pe o scara de metal si erau acolo barci pneumatice si un rau subteran pe unde te puteai deplasa cu el catre magazinul Muzica. Mi-a fost tarse asa ca am iesit repede de acolo. Pe urma a inceput s se traga in CC si am plecat acasa. PE 24 gaura era deja cimentata si deasupra pusa o dala grea de beton!

  0

 19. Am văzut și eu azi :D

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.