Casă cu gratii pentru tata socru

Deși lumea era pregătită să îi ureze fericire la sfântul Elefterie, jigodia junioară și-a pus pirostriile la Snagov. Totuși, oamenii l-au găsit și așa.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. #1

  Micul porcar s-a casatorit nu pot decat sa ma

  Thumb up 10
 2. #2

  poate reusim sa le mutam botezul in brazilia! daca nu iesim la vot sa-i dam jos cu prima ocazie, nu vom mai avea alta sansa sa scapam de ei. deja clanurile psddragniste s-au instalat mai ceva decat clanurile scornicestene.

  Thumb up 16
 3. #3

  Iar Dragnea a vazut, a ras un pic si a mers mai departe. Cateva pietre in parbriz erau cu totul altceva.

  Thumb up 16
  • #4

   Oua si tomate, sa nu te ia jandarii la distrugere…

   Thumb up 1
  • #5

   Daca te iau jandarmii pentru asta, devii erou :))

   Thumb up 1
 4. #6

  chiar daca au fost doar cativa oameni care le-au transmis MUIA traditionala cred ca efectul e ceva mai important. e cam prima oara cand lucrurile devin personale, adica se duc in viata privata a jigodeilor si ma gandesc ca nu sunt chiar relaxati cu gandul ca cineva poate sa vina sa le umfle ochii oriunde se gasesc ei.

  Thumb up 32
  • #7

   De acord, chiar dacă nu înseamnă mai nimic ce au făcut oamenii ăștia, e un lucru bun că au început să le invadeze viața privată. Tot timpul am fost de părere că așa trebuie procedat: hărțuit copii, nevastă, angajați, prieteni etc. Ori se izolează, ori termină cu prostiile.

   Thumb up 23
 5. #8

  mie mi s’a făcut scârbă când am văzut poza cu cei doi însurăței cu firea la starea civilă și cu dragnea cum era luat de braț de curva de irina care e mai tânără decât fiică’sa
  nuștiu cum de nu vede Alah cum a ajuns prostituția politică de stat

  Thumb up 13