9 comentarii

 1. #1

  Micul porcar s-a casatorit nu pot decat sa ma

  0

 2. #2

  poate reusim sa le mutam botezul in brazilia! daca nu iesim la vot sa-i dam jos cu prima ocazie, nu vom mai avea alta sansa sa scapam de ei. deja clanurile psddragniste s-au instalat mai ceva decat clanurile scornicestene.

  0

 3. #3

  Iar Dragnea a vazut, a ras un pic si a mers mai departe. Cateva pietre in parbriz erau cu totul altceva.

  0

  • #4

   Oua si tomate, sa nu te ia jandarii la distrugere…

   0

  • #5

   Daca te iau jandarmii pentru asta, devii erou :))

   0

 4. #6

  chiar daca au fost doar cativa oameni care le-au transmis MUIA traditionala cred ca efectul e ceva mai important. e cam prima oara cand lucrurile devin personale, adica se duc in viata privata a jigodeilor si ma gandesc ca nu sunt chiar relaxati cu gandul ca cineva poate sa vina sa le umfle ochii oriunde se gasesc ei.

  0

  • #7

   De acord, chiar dacă nu înseamnă mai nimic ce au făcut oamenii ăștia, e un lucru bun că au început să le invadeze viața privată. Tot timpul am fost de părere că așa trebuie procedat: hărțuit copii, nevastă, angajați, prieteni etc. Ori se izolează, ori termină cu prostiile.

   0

 5. #8

  mie mi s’a făcut scârbă când am văzut poza cu cei doi însurăței cu firea la starea civilă și cu dragnea cum era luat de braț de curva de irina care e mai tânără decât fiică’sa
  nuștiu cum de nu vede Alah cum a ajuns prostituția politică de stat

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]