Cum se câștigă concursurile de talente

Pentru că tot vorbeam săptămâna trecută de RAT și de faptul că nu mă mai uit din cauză că s-a transformat într-o mizerie în care tot felul de cazuri sociale sunt aplaudate în picioare pentru că le-a murit mama sau nu mai au mâini, iată un caz social de la Asia got talent.

Este că v-a impresionat până la lacrimi cazul social prezentat în imaginile de mai sus? Cum a ajuns ea de jos, tocmai acolo, în pofida sorții rele, dar din când în când, privește în sus, la mama, și își trage puterea necesară pentru a continua, pentru că dujmanii nu o doboară.

Serios vorbind, ea e Sacred Riana, a câștigat Asia got talent cu niște super performanțe, un spectacol încântător. Și nu e vorba de trucuri în sine, pentru că e plin internetul de revealuri (așa cum erau și când a câștigat Gog), ci de spectacolul fascinant și de implicarea profundă a artistei.

Nici măcar nu am fost curios să aflu cum le-a făcut și vă recomand să nu căutați nici voi. Ca și într-o relație, e bine să păstrați un pic de magie și mister pentru totdeauna.

Nu uita să te abonezi la grupul unde primești rapid ultimele articole de pe cetin.ro

13 comentarii

 1. #1

  Mi-au dat lacrimile.. de la atata cascat.

  0

 2. #2

  Nu cred în vrăjitoare pana nu le vad pe matura

  0

 3. #5

  https://www.facebook.com/ANALFABOSS/posts/2358488944168661
  Cam asa se pune problema pe la noi.

  0

 4. Foarte reusite momentele. Merita trofeul pentru spectacolul oferit.

  0

 5. #8

  ce gunoi

  0

 6. #9

  probabilitatea matematică să câștigi la genu’ ăsta de concurs este foarte mică, însă probabilitatea să te faci de râs este foarte mare
  de asta urmăresc RaT

  0

 7. #10

  Cea mai bună magie într-o relație e ca partenera sa-ti ascundă penisul in gura!

  0

 8. #12

  Tare de tot spectacolul.
  Putin de speriat, dar creeaza o atmosfera deosebita.

  Merita sa castige.

  0

 9. #13

  N-am avut răbdare să mă uit decât cinci minute.

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein să-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]