Știu că sunteți invidioși pe mine pentru că mi-am așezat trupul majestuos pe motorul lui Deacon din Days Gone. Dar nu trebuie să fiți triști. Pentru că, dacă vreți, îl găsiți la Promenada, la lvl -1, la scările rulante din partea opusă intrării. Bine, nu cred că trebuie să vă spun cine e Deacon, dacă sunt gameri, ați jucat deja Days Gone și știți storyul.

Ca idee, acesta este motorul original, din joc.

Chiar m-am simțit mișto pe el, dar, din păcate, sunt destul de plinuț, încă, trebuie să mai lucrez la statura atletică pentru a putea arăta la maximum de potențial.

Dar puteți să vă comparați cu mine la cât de bine arătați pe motocicleta lui Deacon. Pentru că:

Câștigă o excursie în Oregon, SUA, și intră în lumea plină de adrenalină din Days Gone! Te poți înscrie realizând o fotografie cu motocicleta lui Deacon aflată la nivelul -1 din Promenada pe care să o postezi pe contul tău de Facebook folosind hashtag-urile #DaysGone și #PlayStationRomania.

Concursul se desfășoară între 9 și 26 mai. Câștigătorul va fi ales prin extragere la sorți și anunțat pe pagina de Facebook PlayStation Romania în data de 28 mai 2019.

Așa că, dacă vrei o excursie în Oregon, mergi la Promenada, faci o poză maxim de șmecheră cu motocicleta, o pui pe Facebook și, cine știe, poate ai noroc. Sau poate mergem împreună, cine știe.

Hai, distracție plăcută.