Câștigă o excursie în Oregon cu Days Gone

Știu că sunteți invidioși pe mine pentru că mi-am așezat trupul majestuos pe motorul lui Deacon din Days Gone. Dar nu trebuie să fiți triști. Pentru că, dacă vreți, îl găsiți la Promenada, la lvl -1, la scările rulante din partea opusă intrării. Bine, nu cred că trebuie să vă spun cine e Deacon, dacă sunt gameri, ați jucat deja Days Gone și știți storyul.

Ca idee, acesta este motorul original, din joc.

Chiar m-am simțit mișto pe el, dar, din păcate, sunt destul de plinuț, încă, trebuie să mai lucrez la statura atletică pentru a putea arăta la maximum de potențial.

Dar puteți să vă comparați cu mine la cât de bine arătați pe motocicleta lui Deacon. Pentru că:

Câștigă o excursie în Oregon, SUA, și intră în lumea plină de adrenalină din Days Gone! Te poți înscrie realizând o fotografie cu motocicleta lui Deacon aflată la nivelul -1 din Promenada pe care să o postezi pe contul tău de Facebook folosind hashtag-urile #DaysGone și #PlayStationRomania.

Concursul se desfășoară între 9 și 26 mai. Câștigătorul va fi ales prin extragere la sorți și anunțat pe pagina de Facebook PlayStation Romania în data de 28 mai 2019.

Așa că, dacă vrei o excursie în Oregon, mergi la Promenada, faci o poză maxim de șmecheră cu motocicleta, o pui pe Facebook și, cine știe, poate ai noroc. Sau poate mergem împreună, cine știe.

Hai, distracție plăcută.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. #1

  Nu ma prea pricep, dar regula de aur la motociclisti e sa nu te urci niciodata pe motoreta altuia. 😀

  0

 2. #4

  Ce tricicleta superba.

  0

 3. Succes participantilor !
  Motorul pentru poze si originalul seamana ca doua picaturi – una de lapte si una de smoala 🙂

  0

  • #6

   asa e dar partea cu adevarat trista e ca amandoua sunt urate cu spume.

   0

 4. #7

  Si un days gone pentru cei care nu au cumparat inca jocu ??:)) in stilul clasic cetin.ro?

  0

 5. #9

  Intreb, daca nu e cu suparare, cum de nu iti vopsesti barba? Ocd-ul asta mi-ar cere

  0

  • #10
   Arhi

   mi se pare penibil. cum ar fi sa umblu roșcovan pe strada?

 6. #11

  Senioare, da’ matale ori ai inceput sa chelesti sau mi se pare mie?

  0

 7. #13

  Peste 50 de ore băgate în joc până acum, nu regret nicio secundă. Are defectele lui, da, n-are rost să iasă la iveală din mine ps fanboi-ul, însă per total este reuşit, cel mai probabil va fi în top 3 personal de jocuri video al anului 2019. Recomand achiziţionarea.

  0

 8. #14

  Si trebuie sa avem grija ca nu toata lumea primeste visa de S.U.A.

  0

  • #15

   Sunt curios cum e la concursurile astea unde se castiga o excursie intr-o tara care necesita vizita; adica ok, castig, dar imi garanteaza viza pentru a onora premiul concursului sau e treaba mea s-o obtin? Stiu c-a mai fost odata un concurs la o bautura carbogazoasa unde se castiga o vizita la fabrica din State, dar castigatorul ce-o fi facut, a fost despagubit sau a primit contravaloarea excursiei?

   0

  • #16
   Arhi

   nu ai cum garanta viza, poti cel mult sa o platesti

  • #17

   Pai aia nu mai e raspunderea organizatorului, el iti plateste calatoria, cazarea, masa uatever, dar e treaba ta sa-ti iei viza si sa faci in asa fel incat s-o primesti daca vrei sa beneficiezi de premiu.

   Apropo, poti sa ai viza si sa nu ii placa lu’ ala de la Border Control / Immigration si sa te trimita inapoi de unde ai venit.

   0

  • #18

   In cazul asta, concursul e din categoria „Hai sa dam un premiu greu de revendicat”. Sau stii cat costa o viza? Bine, eu oricum n-am cum sa particip ca nu-s din Bucuresti si nici n-am drum pe acolo.

   0

  • #19
   Arhi

   dude, viza este problema ta, asa cum e si normal, nu are cum vreo firma sa garanteze viza de state, esti dus? daca ala pentru garantezi tu se arunca in aer, raspunzi tu?

  • #20

   Da prietene stiu cat costa o viza c-am fost deja la licurici. Si ce sa faci nici macar SUA nu-si poate pune ambasada de cat in capitala tarii (doar scutu’ si l-a pus la deveselu’) Acu aproape 20 de ani cand a trebuit sa-mi iau viza sa merg in Olanda la un interviu, a trebuit sa ma duc si eu din celalalt capat al tarii, cu-n tren de noapte (ca n-aveam bani de avion p-atunci si erau si preturile da bizniz) m-am dus la ambasada si prima data m-am intors cu coada intre picioare ca n-aveam tot ce-mi trebuie (si nu erau toate informatiile pe interneti ca acuma)

   0

 9. #21

  Pai normal ca viza e problema mea, dar de ce naiba nu pot sa dea un premiu tangibil? Asta nu mi-e clar! Chiar sunt curios, daca cel/cea care va castiga ajunge in state sau dupa cati „castigatori” se va gasi unul compatibil. Sau dupa cati necalificati se vor opri?
  In fine, noi sa fim sanatosi…

  0

  • #22
   Arhi

   pai…actiunea jocului e oregon? asta vor ei sa dea, e alegerea lor, plm, nu vrei, nu participi

  • #23

   Ce intelegi prin premiu tanjibil, daca cumva dintr-un motiv sau altul nu poti merge sa-ti dea contravaloarea?!?

   0

  • #24

   @Radu-Mihai, daca vrei sa-ti elimini toate nedumeririle, iti recomand sa citesti regulamentul concursului disponibil aici: https://www.facebook.com/notes/playstation-romania/regulamentul-oficial-al-campaniei-promotionale-days-gone-/2261305987271059/

   Iti extrag partea relevanta:

   (2) Astfel, pentru premiul pus in joc se va extrage 1 castigator si 4 de rezerve, dintre care un numar de 4 rezerve pentru premiul constand intr-un set de 1 vouchere compus din: voucher pentru o vacanta de 6 zile, 5 nopti la Portland, Oregon, pentru 2 persoane + voucher pentru transport aerian dus-intors Romania – Portland, Oregon, in valoare totala de 18.000 RON (TVA inclus).

   (3) In cazul in care, din orice motiv, castigatorul extrasi in cadrul tragerii la sorti descrise mai sus nu poate fi validat, atribuirea premiului respectiv se va face rezervelor, in ordinea extragerii lor, aceeasi procedura de validare urmand a fi aplicata si rezervelor.

   (4) In termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data tragerii la sorti reprezentantii Agentiei Smartpoint vor incerca stabilirea contactului telefonic cu castigatorul, apeland la profilul de Facebook de pe care a fost uploadata fotografia, in intervalul orar 09:00 – 18:00, timp de maxim 3 zile lucratoare. In cazul in care, din motive independente de vointa Agentiei Smartpoint, castigatorul nu poate fi contactat/ refuza/ se afla in incapacitate de a intra in posesia premiului, se va apela succesiv la rezervele stabilite conform prevederilor acestui Regulament Oficial, in ordinea extragerii lor.

   Apoi un pic mai departe:

   • Conditii speciale aplicabile:
   – Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care, din motive ce tin de persoana castigatorului sau localizarea acestuia, acesta din urma nu poate beneficia/ nu beneficiaza efectiv de produsele si serviciile ce fac obiectul voucherului (spre exemplu: castigatorul nu foloseste voucherul, nu ajunge la obiectivul de cazare, sau nu solicita serviciile de care dispune, in perioada indicata sau in conditiile prevazute expres in Regulamentul Oficial, ).

   si in fine:

   – Voucherul va putea fi utilizat numai pana la data de 30 noimbrie 2019, cel tarziu;
   – La ridicarea premiului castigatorul va prezenta un act de identitate valabil (CI sau pasaport) pentru el si pentru insotitor si va semna un proces verbal de primire a premiului castigat; castigatorul si insotitorul trebuie sa detina pasaport sau CI valabile inca cel putin 6 luni calculate de la data deplasarii. In cazul in care castigatorul si/sau insotitorul nu isi pot procura aceste documente pana la data efectuarii excursiei, acestia nu vor mai putea beneficia de premiu, excursia neputand fi reprogramata;
   – Castigatorul si insotitorul trebuie sa detina VIZA USA valabila ince cel putin 6 luni calculate de la data deplasarii. In cazul in care castigatorul si/sau insotitorul nu isi pot procura aceste documente pana la data efectuarii excursiei, acestia nu vor mai putea beneficia de premiu, excursia neputand fi reprogramata;

   0

 10. #25

  Bine de stiut!

  0

 11. #26

  Acolo ma duc dupa ce castig comentariul 700.000 🙂

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.