Câştigă găzduire gratuită pe 5 ani

Primul sfat pe care îl dau, ÎNTOTDEAUNA, bloggerilor începători este să îşi cumpere domeniu şi hosting propriu. Varianta cu `stau pe wordpress.com şi văd dacă am succes` nu e ok, din varii motive, motive pe care poate altă dată, o să le detaliez.

Următoarea întrebare e „dar un hosting bun şi ieftin unde găsesc„? Asta deja e oximoron, în felul în care e pusă întrebarea. Nu există hosting bun şi ieftin. Există hosting prost, atunci când firma e … să spunem neserioasă şi hosting adaptat nevoilor tale. Pentru că fiecare blog are nevoi şi cerinţe minime diferite. Esenţialul este să îţi dai seama ce ai nevoie, sau să fii sfătuit cât mai bine de către cineva care chiar se pricepe. De exemplu cetin.ro consuma lunar cam 150GB de trafic si are cam 3GB spatiu ocupat.

Pentru cine are planuri pe termen lung, egazda.ro ofera 10 hostinguri pana in 2015, absolut gratuit. Găsiţi aici condiţiile minime obligatorii.

12 comentarii

 1. Si tu unde il ai hostuit?

  0

  0

 2. #2

  la synco, cei care imi dau si internetul

  0

  0

 3. Prefer sa imi platesc hostingul singur , pentru ca nu am incredere ca acel site va mai exista peste ceva timp sau acel site imi va sterge accopuntul de hosting peste ceva timp :)

  E ca si cum te-as pune pe tine sa imi trimiti 1000 de euro acuma , si eu sa iti zic ca iti voi inapoia banii peste 5 ani .

  0

  0

 4. #4

  @Perfu e foarte probabil sa semnezi un contract cu dansii,raspundere contractuala,civil law & stuff.

  0

  0

  • #5

   Perfu oricum isi vinde blogul, deci nu il mai intereseaza

   0

   0

 5. M-am inscris si eu in concurs. Evident, cu scopul de a castiga si a organiza eu insumi un concurs cu premiu oferit. Asta daca nu ofera ca premiu exact ce imi doresc eu. :)

  0

  0

 6. @perfu,

  Daca din 2005 si pana acum n-am disparut asa subit, cred ca mai rezistam pana in 2015 :).

  0

  0

 7. AndreiPietrosu de ce nu ai mai continuat blogul ala cu …pi.net ?
  Cred ca era unic in Romania, din punctul de vedere al informatiilor. Mie chiar imi placea plus ca era si util.

  0

  0

 8. @Andrei,

  Multumesc. Nu l-am mai continuat mai mult din lipsa de timp. Sper sa il reiau i viitoru apropiat. Oricum momentan rolul blogului meu l-a luat momentan blogdegazduire.ro(sper sa nu se supere arhi pentru linkul direct), in sensul de zona si orientarea articolelor.

  0

  0

 9. #10

  Hmm :), parca parca.

  0

  0

 10. arhi poti sa imi prezinti daca vrei in particular sau aici de ce nu dezavantajele sunt nou in blogosfera si nu prea am experienta ! sunt dispus sa ascult
  am blog pe blogspot

  0

  0

 11. Eu folosesc hosting de la Hostgator si sunt foarte multumit de ei.

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]