Câştigă găzduire gratuită pe 5 ani

Primul sfat pe care îl dau, ÎNTOTDEAUNA, bloggerilor începători este să îşi cumpere domeniu şi hosting propriu. Varianta cu `stau pe wordpress.com şi văd dacă am succes` nu e ok, din varii motive, motive pe care poate altă dată, o să le detaliez.

Următoarea întrebare e „dar un hosting bun şi ieftin unde găsesc„? Asta deja e oximoron, în felul în care e pusă întrebarea. Nu există hosting bun şi ieftin. Există hosting prost, atunci când firma e … să spunem neserioasă şi hosting adaptat nevoilor tale. Pentru că fiecare blog are nevoi şi cerinţe minime diferite. Esenţialul este să îţi dai seama ce ai nevoie, sau să fii sfătuit cât mai bine de către cineva care chiar se pricepe. De exemplu cetin.ro consuma lunar cam 150GB de trafic si are cam 3GB spatiu ocupat.

Pentru cine are planuri pe termen lung, egazda.ro ofera 10 hostinguri pana in 2015, absolut gratuit. Găsiţi aici condiţiile minime obligatorii.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. Si tu unde il ai hostuit?

  Thumb up 0
 2. #2

  la synco, cei care imi dau si internetul

  Thumb up 0
 3. Prefer sa imi platesc hostingul singur , pentru ca nu am incredere ca acel site va mai exista peste ceva timp sau acel site imi va sterge accopuntul de hosting peste ceva timp 🙂

  E ca si cum te-as pune pe tine sa imi trimiti 1000 de euro acuma , si eu sa iti zic ca iti voi inapoia banii peste 5 ani .

  Thumb up 0
 4. #4

  @Perfu e foarte probabil sa semnezi un contract cu dansii,raspundere contractuala,civil law & stuff.

  Thumb up 0
  • #5

   Perfu oricum isi vinde blogul, deci nu il mai intereseaza

   Thumb up 0
 5. M-am inscris si eu in concurs. Evident, cu scopul de a castiga si a organiza eu insumi un concurs cu premiu oferit. Asta daca nu ofera ca premiu exact ce imi doresc eu. 🙂

  Thumb up 0
 6. @perfu,

  Daca din 2005 si pana acum n-am disparut asa subit, cred ca mai rezistam pana in 2015 :).

  Thumb up 0
 7. AndreiPietrosu de ce nu ai mai continuat blogul ala cu …pi.net ?
  Cred ca era unic in Romania, din punctul de vedere al informatiilor. Mie chiar imi placea plus ca era si util.

  Thumb up 0
 8. @Andrei,

  Multumesc. Nu l-am mai continuat mai mult din lipsa de timp. Sper sa il reiau i viitoru apropiat. Oricum momentan rolul blogului meu l-a luat momentan blogdegazduire.ro(sper sa nu se supere arhi pentru linkul direct), in sensul de zona si orientarea articolelor.

  Thumb up 0
 9. #10

  Hmm :), parca parca.

  Thumb up 0
 10. arhi poti sa imi prezinti daca vrei in particular sau aici de ce nu dezavantajele sunt nou in blogosfera si nu prea am experienta ! sunt dispus sa ascult
  am blog pe blogspot

  Thumb up 0
 11. Eu folosesc hosting de la Hostgator si sunt foarte multumit de ei.

  Thumb up 0