Am câștigat X-Factor

La ora când scriu aceste rânduri, X-Factor nu s-a terminat și nu știu cine a câștigat. Sper să fie Tudor Turcu, care a cântat ca un dumnezeu piesa celor de la Cargo. Da, aș da bani să îl ascult cântând.

În altă ordine de idei, noul cont de facebook, îmi aduce numai suprize și plăceri necunoscute. Cum mă delectam eu bârfind subiectul X-Factor, primesc un direct mesaj, de la numitul ăsta.

În cazul în care nu l-ați văzut corect, el e domnul mustind de inteligență care afirmă că am luat bani de la Vocea României. Ce să zic, mă simt onorat când mă gândesc că cineva se poate gândi că am fost plătit de protv să comentez de bine X-Factorul :mrgreen:

Am blurat fața doamnei de sub distinsu-i braț, nu are nici o vină că omul e cretinoid.

23 comentarii

 1. Sa-mi fie cu iertare dar dupa fatza e moldovean. :)

  0

  0

 2. Da clar, moldovean get beget… de la mustata.

  0

  0

 3. Nu are rost sa il bagi in seama, e plin netul cu ,, savanti ” de genul.
  Riscurile meseriei,…. unii sustin, altii injura, sau exemplul de mai sus, unii sunt dusi cu pluta…, si aceasta fara vina lor. Gandeste-te acasa il bate nevasta, doarme sub pat, macar pe net sa ciripeasca ceva, sau sa grohaie….

  0

  0

 4. #5

  Suspansul ne omoara…

  0

  0

 5. Ooo, vaaai, dar nu se poooate, Invitat Al Bano. Surprize-surprize!!!!

  0

  0

 6. #7

  Soooo low budget

  0

  0

 7. Am votat Tudor Turcu. Sper sa castige.

  0

  0

 8. eu nu am inteles nimic…:-)))

  0

  0

 9. #11

  Fuck Yeah!! TURCUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

  0

  0

 10. #13

  Cateodata parca esti prea iute la manie, nu mai bine razi de el decat sa-l injuri ? :)

  0

  0

 11. #15

  Oamenii din zilele noastre se agita prea tare uneori…asa se moare de inima rea.

  0

  0

 12. #16

  Aşa mişto îl puteai trolla pe tip…
  ”1200 RON per emisiune mi-au dat. Plus le mai fac nişte advertoriale în curând şi mă plătesc în electrocasnice. Tre’ să mănânc şi eu ceva.”

  0

  0

 13. #18

  Daca omul ar fi fost interesat, ar fi vazut ca de fapt si de X-Factor ai luat bani ca sa vorbesti „de bine” Vocea Romaniei. Tradatorule! :))

  0

  0

 14. #19

  si de la…, pardon

  0

  0

 15. #20

  Voi vă dați seama ce scurt-circuite sunt pe alocuri ca să îți trecă prin cap asemena ieșiri?
  Arhi, noroc că nu ai comentat campania electorală pe FB, ai scăpat!
  C’est la vie!

  Oricum, să nu uităm, mai ales astăzi trebuie să fim buni, să iertăm aproapele! :O)

  0

  0

 16. sugeti *mustata* la moldoveni. Ar trebui sa propuneti si voi bucurestenii in parlament cerere de autonomie ca ai nostri unguri dragi :))

  0

  0

 17. #22

  Ăsta are fata de gabor

  0

  0

 18. #23

  domnule BAXT, prin ce metoda inteligenta ati dedus ca e moldovean?!…as vrea sa stiu care anume a fost criteriul care v-a determinat sa adjudecati originea domnului din imagine, domn care, intr-adevar, a dat dovada de o nesimtire crasa, dar mai ales de faptul ca detine la purtator o serie de n frustrari pe care si le manifesta jignind diverse persoane. asta e…dar revenind la oile noastre, aveti vreun dinte impotriva locuitorilor din regiunea nord-estica a tarii?! sau va simtiti a face parte dintr-o rasa superioara pt ca faceti parte dintr-o alta regiune?! va rog sa-mi argumentati si sa-mi dati exemple referitoare la formele de inteligenta superioara din regiunea din care va trageti dumneavoastra. Oana!…o moldoveanca!!!

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]