Câștigător #DragoBT

00a7bc98ab0da2e3504096017279c109

Câștigătorul voucherului #DrogBT, voucher în valoare de 450 de lei, este stefsinf iar numele Ajutorului de Zân este ZâmBT. Câștigătorul este așteptat să îmi trimită cât mai rapid datele de contact, pentru a putea intra în posesia premiului.

Ajutorul de Zân reprezintă de fapt Creditul de nevoi personale Practic BT de la Banca Transilvania. BT organizează în perioada 23-24 februarie un eveniment de shopping bancar EXCLUSIV online, având în ofertă

Credit – de nevoi personala Practic BT
Oferta pereche:
8%/an dobanda fixa
Comision analiza dosar: gratuit

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  Ceva credit in CHF n-au? Mi-as mai lua unul.
  Altfel as zambi dupa aia …

 2. #2

  Cum a fost desemnat castigatorul? :D

 3. No, si pe cand o sa fie botezul ajutorului ?

  Iar inspiratul stefsinf, devine automat nas sau tatic ?

 4. Astia cu bancile lor imi aduc aminte de perioada de cacat, pardon „glorie”, a imprumuturilor bancare cand toata lumea visa sa ajunga bancher in Rhuamba si fiecare supermarket avea cate 5 bancheri pe mp ce vindeau blendere prin imprumuturi de nevoi personale.

  Si cand subit, in epoca afaceristilor pe banii ovreilor, mi s-a stricat telefonul, ca sa-mi cumpar o mizerie de N97, am hotarat ca ar fi bine sa nu astept o luna dupa bani, ci sa iau o vrajeala de asta de imprumut si sa cumpar telefonul instant.

  Lucru ce s-a dovedit a fi… Ceeeeeeeea mai proasta decizie a vietii mele. Cate flegme de la costumari din obor bancheri de 2 lei cu gauri in papuci si priviri urate si injuraturi pe sub mustete mi-am luat si caaaaat timp am pierdut pentru 500 de euro pe care aveam sa ii platesc pe toti peste o luna, numai eu stiu.

  Doua ore, la vremea aia, desi si acuma e la fel, cand te duci la banca la proasta aia de la ghiseu tot asa stai, am stat ampulea numai sa vada aia daca cumva imprumutul e posibil, ca dupa 2 ore sa mai analizeze inca doua ore daca e profitabil si intr-un final dupa alte arogante de genu: ‘ete, ba, si papagalul asta vrea banii bancii la care lucrez, muritor scarbos’, mi s-a zis ca banca nu face profit de pe urma mea asa ca sa plec dracu si sa nu-i mai deranjez, ca ei e oameni importanti, nu papagali pusi acolo.

  Asa ca… :)) A fost prima si ultima mea tangenta cu bancile. Daca vreau bani imprumut, mai bine stau 2, 5, 8 luni si la revedere. Decat sa mai vad toate handicapatele strambatoare de buci ce imi administreaza ele comisioanele mele, mai bine mor de foame.

  • pe viitor… incearca la camatari ;) acolo vei primi mai mult decat priviri incruntate

   in rest, fiecare avem o poveste nefericita cu leprele de la Raiffeisen… pardon de la banci, in general

 5. #8

  Eveniment de shoping bancar…suna ca cacatul.
  8% pe an dobinda e camatarie curata.

 6. #9

  „…perioada 23-34 februarie…” ?

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]