Câștigător #DragoBT

00a7bc98ab0da2e3504096017279c109

Câștigătorul voucherului #DrogBT, voucher în valoare de 450 de lei, este stefsinf iar numele Ajutorului de Zân este ZâmBT. Câștigătorul este așteptat să îmi trimită cât mai rapid datele de contact, pentru a putea intra în posesia premiului.

Ajutorul de Zân reprezintă de fapt Creditul de nevoi personale Practic BT de la Banca Transilvania. BT organizează în perioada 23-24 februarie un eveniment de shopping bancar EXCLUSIV online, având în ofertă

Credit – de nevoi personala Practic BT
Oferta pereche:
8%/an dobanda fixa
Comision analiza dosar: gratuit

10 comentarii

 1. #1

  Ceva credit in CHF n-au? Mi-as mai lua unul.
  Altfel as zambi dupa aia …

  0

 2. #2

  Cum a fost desemnat castigatorul? :D

  0

 3. No, si pe cand o sa fie botezul ajutorului ?

  Iar inspiratul stefsinf, devine automat nas sau tatic ?

  0

 4. Astia cu bancile lor imi aduc aminte de perioada de cacat, pardon „glorie”, a imprumuturilor bancare cand toata lumea visa sa ajunga bancher in Rhuamba si fiecare supermarket avea cate 5 bancheri pe mp ce vindeau blendere prin imprumuturi de nevoi personale.

  Si cand subit, in epoca afaceristilor pe banii ovreilor, mi s-a stricat telefonul, ca sa-mi cumpar o mizerie de N97, am hotarat ca ar fi bine sa nu astept o luna dupa bani, ci sa iau o vrajeala de asta de imprumut si sa cumpar telefonul instant.

  Lucru ce s-a dovedit a fi… Ceeeeeeeea mai proasta decizie a vietii mele. Cate flegme de la costumari din obor bancheri de 2 lei cu gauri in papuci si priviri urate si injuraturi pe sub mustete mi-am luat si caaaaat timp am pierdut pentru 500 de euro pe care aveam sa ii platesc pe toti peste o luna, numai eu stiu.

  Doua ore, la vremea aia, desi si acuma e la fel, cand te duci la banca la proasta aia de la ghiseu tot asa stai, am stat ampulea numai sa vada aia daca cumva imprumutul e posibil, ca dupa 2 ore sa mai analizeze inca doua ore daca e profitabil si intr-un final dupa alte arogante de genu: ‘ete, ba, si papagalul asta vrea banii bancii la care lucrez, muritor scarbos’, mi s-a zis ca banca nu face profit de pe urma mea asa ca sa plec dracu si sa nu-i mai deranjez, ca ei e oameni importanti, nu papagali pusi acolo.

  Asa ca… :)) A fost prima si ultima mea tangenta cu bancile. Daca vreau bani imprumut, mai bine stau 2, 5, 8 luni si la revedere. Decat sa mai vad toate handicapatele strambatoare de buci ce imi administreaza ele comisioanele mele, mai bine mor de foame.

  0

  • pe viitor… incearca la camatari ;) acolo vei primi mai mult decat priviri incruntate

   in rest, fiecare avem o poveste nefericita cu leprele de la Raiffeisen… pardon de la banci, in general

   0

 5. #8

  Eveniment de shoping bancar…suna ca cacatul.
  8% pe an dobinda e camatarie curata.

  0

 6. #9

  „…perioada 23-34 februarie…” ?

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]