Câştigători la campania cadourilor

Revin cu câştigătorii de la Campania cadourilor, campanie desfăşurată luna trecută pe miraculosul arhiblog. Dacă mai ţineţi minte, era vorba de 2 pachete ˝Restaurante alese premium˝, unul pentru cititorii cu blog şi altul pentru comentatori.

Fără alte introduceri, câştigătorii sunt:

1. Ina – comentariul nr. 28 („M-am uitat pe site-ul Compania Cadourilor, la pachetul de restaurante premium si am vazut ca au si Don Taco, unde culmea, am fost cu prietenul meu ultima oara….”)

2. Cel mai greu a fost sa decidem castigatorul la bloggeri:
http://tudoriacob.ro/04/08/echilibru-ep-2/

Câştigătorii sunt rugaţi să îmi scrie la adresa admin@cetin.ro, pentru a negocia intrarea în posesia premiilor :mrgreen:

5 comentarii

 1. intr-adevar povestea Inei a fost frumoasa, am spus-o si atunci. Merita premiul (trebuie sa recunosc cu umilinta ca nu am crezut ca e pe bune concursul acesta).

  0

  0

 2. nu inteleg cum se poate crede ca nu e pe bune. exista asemenea tepe? intreb foarte serios

  0

  0

  • pai, in rromanica noastra se da tzeapa si la cornetu’ cu seminte :)

   0

   0

 3. Da, exista. Am castigat eu un concurs la blogatu. Ghici ce? Nu mi-a mai raspuns dup-aia. Mi-a dat ban pe blog. N-am putut sa mai comentez nimic. :) Fain, nu?

  0

  0

 4. Si eu ma pregatesc serios sa dau niste tepe sanatoase pe blog, doar asa, de dragul traficului…:D

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]