Câștigătorul concursului Indestructibila Varta

Câștigătorul este Marius, care a fost primul care a propus să o pun în apă, în congelator. Știu, nu e conformă cu cu cerințele, dar am zis că, dacă tot veniți numai cu nasoleli de propuneri, absolut neaplicabile, măcar să iau una care e cât de cât funny, chiar dacă riscam să îi dau eu cadoul, din banii mei (pentru că nu respectă cerințele și nu mi s-ar fi decontat lanterna dacă se strica.)

Așa că, dragă marius, sper că îți place filmulețul făcut după ideea ta, așa că te rog să îmi trimiți pe admin la arhiblog punct com adresa ta și un număr de telefon. Mailul va trebui să vină de pe adresa de mail cu care ai comentat.
Mulțumesc.

16 comentarii

 1. #1

  cerintele alea acopera cam tot ce poate pati lanterna, asa ca singurele chestii ramase ramaneau temperaturile ridicate si actiunea agentilor chimici. dar ce justificare sa ai pt ele? ti-a luat casa foc si ai scapat lanterna pe podea sau ti s-a spart bateria la masina si a curs acid sulfuric?

  0

  • #2

   ramase ramaneau, asa e cand pleci cu ceva in cap si te duci dupa altceva…

   0

 2. #3

  De unde cumparam si noi? Ca ne-ai innebunit :-)

  0

 3. …trist… ai ales

  0

 4. #5

  Multumesc pentru premiu, Arhi!

  0

 5. Bravo ma :)

  0

 6. #7

  Misto coloana sonora… Fiind un filmulet cu apa, ghiata etc… clar ca mergea coloana sonora de la Titanic :D

  0

 7. Poate n-am inteles eu bine, dar nu trebuia sa castige cel care gasea solutia de a distruge indestructibila?

  0

 8. 1. Puls electromagnetic si aleluia! Du-te un laborator de electronica pt aparat. :D

  2. Bagat in cuptorul cu microunde. :D

  0

 9. Atat timp cat mai aveai apa lichida in jurul lanternei temperatura la care a fost expusa nu a fost sub 0 grade. Ar fi trebuit sa o lasi sa se congeleze pana la temperatura normala (-18 sau -25C); bine, la temperatura aia ingheta si electrolitul din baterii, se stingea lanterna si nu mai iesea reclama :P Insa daca-mi dai si mie o lanterna de-asta iti zic si ce tip de baterii ar fi trebuit sa folosesti pentru a scoate lanterna aprinsa dupa o congelare ca la carte (evil).

  0

  • Dan » lanterna era prinsa in gheata, am scos-o cu cutitul. dealtfel, nu re nici un fel de recomandare antigheata, ci anti scufundare. si totusi a rezistat scufundata in apa

   0

 10. E extrem de utila lanterna daca rezista la orice soc si in orice conditii.

  0

 11. ai încercat s-o laşi ” la cuptor ” vreo câteva ore ?

  Până la ce temperatură maximă rezistă ?

  0

 12. impresionant ca nu s-au consumat acumulatorii in conditiile alea. ce baterii erau in ea ?

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]