7 comentarii

 1. #1

  Dacă ești idiot, te „surprinde” tramvaiul și fără căști. Prea puțini sunt atenți la ce se întâmplă în jur. Vezi și accidentele pe trecere, combinație între pieton și șofer neatent.

  0

  0

 2. #2

  Nu stiu ce sa zic, asta mi se pare selectie naturala. Avea casti in urechi, nu era legat la ochi, un minim de instinct iti spune sa tragi cu ochiul stanga-dreapta, mai ales cand traversezi pe unde vrea muschiul tau.
  Sunt prea multi oameni care traverseaza cu ochii in telefon, imi vine mereu sa le dau una peste ceafa, sa se trezeasca la realitate.

  0

  0

  • #3

   Partea cea mai nașpa cu căștile e că nu-ți fură doar auzul, îți fură și atenția. Așa că mergi ca boul înainte și nu te mai uiți.
   Am încercat căști la birou la un moment dat (pt că zgomot). În 2-3 zile am observat că mi-a scăzut randamentul. Suficient să percep situația. Am învățat să suport cu stoicism gălăgia colegilor.

   0

   0

 3. #4

  Te mai miră așa ceva?!?… Din păcate ăștia sunt cu miile pe drumuri.

  0

  0

 4. #5

  Unde nu-i cap , vai de picioare…

  0

  0

 5. #6

  *nimic din jurul meu nu ma poate afecta!
  #mapispeeldevot!

  0

  0

 6. #7

  Poza din articol nu e de pe Titulescu. Ziceau că a trecut prin loc nepermis între Dr Felix și Maltopol. Pe portiunea respectivă e gard, e greu să treci strada. În capătul dinspre Dr Felix e trecere de pietoni, deci probabil a trecut pe unde trece tipul ăsta surprins de Google: https://www.google.com/maps/@44.4520857,26.078112,3a,75y,118.43h,76.36t/data=!3m6!1e1!3m4!1scTHuew3c7xu4DUDlKzv9pg!2e0!7i13312!8i6656

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]