Cât de prost să fii

Azi nu știu cine dăduse RT twittului asta. La momentul respectiv, nu îl înțelesesem, dar cu ajutorul finei Denisa, am recuperat pe drum.

Cât de prostuț (ca să fiu finuț) să fii încât să crezi că EU, eu, cel atât de arogant, cel ce are un sfert din traficul tuturor blogurilor din rromânia, ți-aș trimite ție mail să te bag în blogroll? Serios, adică trebuie să ai o judecată înaltă încât să crezi asta, nu?

Nemaivorbind de expeditorul mailului, de IP, de faptul că la graVAtar, pe mailurile respective apare NOT ARHI.
Nu, pe bune, cât de înapoiat mintal să fii?

A nu se înțelege greșit, nu zic ca Maka a crezut asta, ci vorbeam în general.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. man, stiam ca nu e vorba de tine. Era ceva cu seo backling si niste dubiosi vindeau linkuri

  Thumb up 0
 2. Mda chiar doream sa te intrem de faza asta, ca am primit si eu ze comment. Am o alta problema momentan: am primit un email de ‘spam’ despre un domeniu cumparat acum 3 saptamani de la RoTLD. Nu stie nimeni despre el, nu are whois-ul accesibil ca e pe persoana fizica. Si totusi un nenea ne ofera servicii de design si stie numele/prenumele detinatorului si email-ul. Idei?

  Thumb up 0
 3. Dacă l-ai cumpărat prin 3rd party e posibil să fie de la ei.
  dacă l-ai cumpărat de la rotld e dubios, dar nu imposibil.

  Thumb up 0
  • Vali, saru’mana de idee. Luat direct de pe rotld (nu lucrez cu intermediari). Platit prin BCR internet banking … L-am luat pe ‘detinator’ la interogatoriu .. nu a mentionat situl niciunde, nu a zis pe email …

   Thumb up 0
  • E un site, nu-mi aduc aminte cum ii spune, publica ultimele domenii .ro cumparate si domeniile care urmeaza sa „expire”.

   Thumb up 0
  • Vorbesc prostii, poti sa treci peste comentariul 3.2

   Thumb up 0
 4. #7

  Odată veneam de la Bucuresti ma duceam la Ploiesti, la niste rude. Şâââ… cu trenu pe vremea aia, n-aveam bani, încă eram sărac. bine, si-acum mai imi place sa merg cu trenu, e mai romantic, prefer trenu oricarui mijloc de locomotie. Aşa. Şâââ… merg io la Ploieşti. Şi adorm în tren. da, aşa vreo 20- 30 de minute, adica n-am dormit mult. Şi când mă trezesc, măuit pe geam în compartiment… mă uit io aşa… şi trecea naşu pe-acolo. Şi zic: Am ajuns la Ploieşti? ” La care el îmi spune: ,,Am trecut de Ploieşti”. Aoleo. Păi şi unde suntem? Cum am trecut de Ploieşti?
  El: Suntem aproape de Gura Beliei.
  EU: Păi şi io ce fac?
  El: Vă daţi jos dintren şi luaţi spre Ploieşti.
  Zis şi făcut. Mă dau jos la Gura Beliei în gară. Adică in BReaza nord, cine ştie zona ştie. Ştie cum e gara aia pustie acolo. Adica Gura Beliei e un sat in breaza cum ar veni. Acuma e halta, unde m-am dat io jos atunci. Pula mea, nu era nimeni, era un pustiu. Era doar unu care se pisa. Ăla care face cu aia, semnalizează. In rest, cucu. Il intreb la cat vine trenu spre ploiesti, zice – la 12 noaptea. A, zic sunt mancat. n-aveam telefon la mine. astept, ce dracu sa fac. Vine trenu, la 12 ma urc. eram singur cred ca in tot trenu :)) A venit şi naşu ăla, mi-a băgat lanterna aia în faţă că mă pusesem pe o banchetă intins aşa.m-a lăsat în pace până la urmă.
  Şââââ… ajung in cele din urmă la Ploieşti. Taxi, nimic. Am luat-o pe jos. Ajung, sun la uşă- ,,Cine e? Păi io sunt. De unde vii la ora asta? Păi de laGura Beliei :))))))))))))))))

  Şi-asta a fost :))))))))))))

  Thumb up 0
  • #8

   Epic story is epic!
   Arhi, de ce nu bagi tu abonament lunar la comentarii? Majoritatea ar plati doar sa citeasca ce scrie Freigedank :-))

   Thumb up 0
 5. Era euforia momentului 🙂 Socul de a primi un email care sa faca trimitere la tine, chiar si la non-tine, si-a spus cuvantul 😀

  Thumb up 0
 6. Si eu care credeam ca acum doua luni m-a contactat CEO de la Microsoft cu o propunere de colaborare pe blog 🙁

  Thumb up 0
 7. acum vreun an şi ceva am primit şi eu o cerere de link exchange de la „arhi”.
  asta în condiţiile în care îmi făcusem blog de vreo două săptămâni n-aveam mai mult de 10-15 cititori pe zi – nu ca acum, când am vreo 30 :))
  presupun că era, la fel, un glumeţ care voia să vadă cât de prost sunt eu.
  parcă avea IP de prin Ialomiţa, ăsta de unde e?

  Thumb up 0
 8. off topic>> nu poti sa ii faci cont de autor lui freigedank?

  risipim bunatate de talent, sincer :)))

  Thumb up 0
 9. #14

  Eu cred ca ai nevoie de schimb de linkuri si nu vrei sa recunosti.
  Pt freigedank, e perfecta o rubrica speciala, sau de ce nu, o rubrica saptamanala cu cate un articol de la comentatori 😀

  Thumb up 0
 10. #15

  off-topic: dupa ani de cautare asidua, am ajuns la concluzia ca raspunsul general valabil la intrebarea din titlu este mereu: „SUFICIENT”
  🙂

  Thumb up 0
 11. #16

  OffTopic: testare cont 🙂

  Thumb up 0